We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 9, 2012

9.11.2012 
СаЛуСа – 9.11.2012г.

Дългото чакане свърши и Обама е наясно с това, което се очаква от него и е човекът за тази работа. Като всяка друга душа той е работил към това време в живота си, за да постигне основната цел на плана на душата му. Той скоро ще се установи и ще е в състояние да продължи с промените, които знае, че са необходими, за да поведат човечеството напред. Ние сме били в постоянна връзка с него и той често беше информиран за това каква е ролята му. Предстоят няколко правни действия, които ще видят истинското начало на отстраняването на главните от Илюминатите. Това ефективно ще премахне последните следи от власт, които те държат и ще отреже последните им надежди да задържат тази власт. След това ще може основно да се изчистят тъмните сили от по-ниските нива.

Ние ви молим да не спирате с усилията си да разпространявате Светлината, тъй като колективното съзнание на Човека все още се нуждае от всяка подкрепа и насърчаване, за да се разшири. Най-малко, ще има доста пробуждане, когато истината започне да излиза и ние искаме това да има положителен ефект и да не предизвика страх. Човешките Същества не обичат промяната, чувствайки, че тя заплашва тяхната стабилност и комфорт с това, което знаят и с което са свикнали. Въпреки това, не след дълго ние можем да изиграем ролята си и открито да комуникираме с вас. Едно е да канализираме съобщенията си към вас, но ние искаме да сме видени такива, каквито сме. Нашето присъствие скоро ще преодолее всички страхове свързани с нас, тъй като ще се види, че ние идваме като Посланици на Мира.

Все още искаме на вашите Военни да не се заповядва да стрелят срещу нас, ако ще се придвижваме по-свободно във вашите небеса. Въпреки че можем да избегнем опасността, искаме да можем да се движим по-близо до вас и да осъществяваме контакт без никакъв риск да ви нараним. Онези от вас, които са хора на духа, ще са забелязали, че ние се появяваме по-често там, където има събирания на онези, които разпространяват Светлината и това ще продължи. Това е нашият начин не само да ви защитим, но също така да ви обхванем в повече Светлина, така че всички, които участват, са издигани още повече. Това беше вашето преживяване на Конференцията в Седона и някои от вас бяха изумени от това. Само си представете, ако всеки ден беше така, защото много скоро това ще стане ваше ежедневие. Вие докоснахте по-висшите вибрации и осъзнавате какво чудесно чувство е това.

Този месец и разбира се следващият ще са един непрекъснат кръг от енергийни вливания, който успешно ще издигне още повече вибрациите ви. Всяка душа ще почувства въздействието по един или друг начин и онези от вас, които вече сте на пътя на Издигането ще ги абсорбират доста лесно. За другите, които все още не са се отворили за тях, това може да е труден опит, тъй като тялото все още не е готово да ги приеме. Това е сякаш са объркани и неспособни да разберат какво става. Време е д се центрирате и да се отпуснете, тъй като стресът е най-лошия ви враг, когато се опитвате да се подготвите за извисяване. Окончателното ви освобождаване от лапите на тъмните сили трябва да помогне за облекчаване на всяко напрежение или негативни чувства, така че Светлината да се влива във вас.

Нашите съюзници сега са по-мотивирани от всякога и могат да продължат напред с плановете си, които дълго са задържани. Те могат, така да се каже, да изготвят документацията, която ще ни позволи да придвижим всичко напред. Като вас ние с нетърпение очаквахме този момент, когато действието може да започне. Ние трябва да благодарим на всички Служители на Светлината за тяхната всеотдайност спрямо индивидуалните си задачи, защото без вас въпросите нямаше да са, където са днес. Сега вие заслужавате да се възползвате от предимствата на вашата работа и скоро ще се радвате да станете част от промените, в които може да поемете активна роля. Дуалността избледнява, за да бъде заменена от свобода и мир за всички хора.

В момента е въпрос на „почакай и виж” как нещата се развиват от тук нататък. Нашият фокус е върху правителствените промени, за да се позволи нашите избрани представители да бъдат разпознати и да се ускори работата им. Това ще доведе до създаване на ново управление, което взима присърце най-добрия ви интерес. Скоро ще сте в състояние да вярвате на онези, на които им е дадена властта да вземат решения от ваше име. Повече няма да има двойни стандарти и лъжливи обещания. Вие привлякохте толкова много Светлина към Земята, че напълно заслужено установихте висока вибрация, която повече няма да позволи хора от по-ниска вибрация да поемат отговорност. Именно поради тази причина е в реда на нещата да ги отстраните.

В бъдещето, когато избирате лидерите си те ще са от онези, които са високо духовно еволюирали. Мъдри глави ще управляват чрез взаимно съгласие и решенията ще са основани на любов и всичко, което ви носи радост и щастие. Нито една душа няма да има скрит мотив в сърцето или ума си, тъй като на по-висшето ниво всичко е чисто и е от Светлина. В компанията на други любящи души животът е възторг и цяло и е постоянно тържество на Божествеността. Абсолютно всичко, което бихте искали, е на ваше разположение, а със собствената си сила да създавате няма да имате нужда от нищо. След като живяхте в дуалността толкова дълго, промените буквално ще са отвъд този свят. Животът ще е различен от всичко, което до сега сте изпитали и значително надхвърля очакванията ви.

Така че, Скъпи мои, бъдете спокойни и се радвайте на това, което ще се случи. Всяко неудобство докато се случват промените, ще е краткотрайно и с нас, като подкрепа, ние ще гарантираме, че вие сте обгрижвани. Очевидно има сериозни промени, които идват, а ние сме повече от способни да се справим със задачата. Ние вече имаме стотици и стотици кораби във вашата атмосфера, а масивните Кораби – Майки зад тях могат да осигурят, каквото е необходимо за кратко време. Много от вас ни посетиха в състоянието си на сън и когато можем свободно да се срещнем с вас, вие ще си спомните контактите, които осъществихте. Нашата Галактическа Федерация на Светлината е съставена от онези Звездни нации, от които повечето от вас първоначално произлизат. Така че ще има някои много емоционални обединения отново, след като се съберем, тъй като вие срещате истинското си семейство.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че различните членове на нашата Федерация гледат един на друг като на Едно. На Земята вие сте склонни да се придържате към собствения си клан и не се смесвате лесно като нас. Бъдете готови да захвърлите тези чувства и да се възрадвате в знанието, че Всички Вие Сте Едно. Докато се срещнем, ние продължаваме да ви изпращаме нашата неограничена Любов за вашето добро.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com