We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 14, 2012

14.12.12 
СаЛуСа – 14.12.12г.

С изминаването на дните 12.12 беше отличен успех, и как би могло да бъде другояче, когато това е извън контрола или намесата на когото и да било на Земята. По-висши сили увериха, че вие сте готови за вашето Издигане с Майката Земя. Сега вие отброявате дните до 21.12, което ще е най-важното време, време, което ще е опита на живота ви, всъщност на много животи. Чрез Издигането вие ще научите къде са ви поставили вашите творчески сили. Бъдещето е ваше и особено в този живот вие работихте за идеалното ниво, което е в съответствие с нивото на съзнанието ви. Всички вие ще приключите точно там, където сте най-подходящи да продължите опитите си. Служителите на Светлината естествено ще се намерят със собствения си вид, в най-извисяващите вибрации.

Има някои красиви състрадателни и любящи души, които не знаят нищо за Издигането и те скоро също ще се присъединят към Служителите на Светлината. Тъй като промените са в ход, ще има много неща да се направят за тези, които са просветени и искат да служат на другите. За известно време има нужда от нещо като лечение да се проведе по много различни начини, докато всички вие получите достъп до местни центрове с модерни лечебни съоръжения. Може да изникнат определени трудности докато вашето общество напълно се интегрира в новия начин на живот. Като сте доведени в Космическата Епоха, вие разбира се ще се адаптирате много бързо към нея. Нови технологии бързо ще преодолеят повечето от вашите проблеми и ние настояваме нашите Земни съюзници да оказват още натиск за насърчаването на устройства с безплатна енергия.

Общите условия на Земята се влошават, поради промените в климата, а също и поради смущенията в пазарите, които са манипулирани за печалба. Независимо дали това е храна или пари, спекулантите продължават да носят нещастие в свят, който вече е в смут. Въпреки това, тези условия няма да продължат много дълго и няма да се допусне те да се повторят. Едрият бизнес и особено банките ще са напълно ре-организирани, за да се гарантира, че вече никога няма да има срив, какъвто наскоро сте изпитали. Паричните системи във всички случаи ще се променят и ще бъде въведена по-справедлива финансова система. Това ще доведе до честна търговия и ще сложи край на корупционните практики. Както много пъти сме ви казвали, богатството също ще бъде преразпределено и ние вече започваме да разкриваме скрити кюлчета от ценни метали. Добавете към това Световния Фонд на Доверието на Св. Джермейн и ще имате достатъчно, за да гарантирате, че всеки е над прага на бедността, който много от вас изпитват сега.

Пари и ценности, придобити честно, ще бъдат съхранени от добросъвестните собственици. Обаче, всичко друго, което е било придобито нечестно, ще бъде върнато. Една особеност на бъдещите ви животи ще е, че престъпността ще изчезне, тъй като подобни деяния няма да влизат в умовете на онези, които са се издигнали. Нивата на съзнанието ще са толкова високи, че честността във всички дела ще се приема за даденост. Плюс факта, че хората, които са обгрижвани и нуждите им са покрити, са щастливи и са Едно с всички други. Да, Скъпи мои, толкова много неща са на път да се променят, че няма нищо, за което да се тревожите, но моля ви, имайте търпение, докато се наредят нещата. Отсъствието ни до сега не бива да се разглежда като умишлено действие от наша страна, тъй като ни се искаше да излезем открито преди известно време. Обаче, това, което постигате със собствени усилия, е в полза на намерението ви да видите чист пътя към Издигането. Ние разбира се помогнахме, за да спрем намеса, която сериозно би попречила на работата ви.

Много скоро мирът идва на Земята, а преди време, той беше предложен на вашите лидери преди много, много години, но бе отхвърлен. Сега той идва при вас като траен мир, независимо от споразумения между страните. Именно Божия Мир и Любов е това, което заслужихте чрез издигането си над по-ниските вибрации, а той е за онези любящи души, които са в състояние да присъстват в по-висшите измерения. Разбира се, не става въпрос, че Бог не обича всички други души, но те ще продължат животите си на нивото, което е най-добро за тях и за продължаващата им еволюция. Безусловната Божия Любов е с вас винаги и се дава без никакво осъждане.

Законовото отстраняване на членовете на заговорниците е в ход и ще е в сила, когато те са отстранени от пътя. Има специални причини, поради които вие не знаете много за това, тъй като то се провежда така, че да се избегне всякакво суетене или нежелана публичност. Точният характер на нашите действия е най-добре да се пази в тайна, но много скоро ще научите какво се е случвало. Всъщност, ние искаме вие да сте наясно с нашите намерения и скоро ще дойде време, когато ще ви информираме редовно. Това ще се съчетае с разкриването, което имаме желание да достигне до масите. Всъщност доста трудно е да се постигне ситуация, в която всички държави са съгласни за разкриване. Ние бихме искали да вървим напред сега, тъй като не можем да отлагаме повече, но това ще последва други промени, които сега имат приоритет като тези от правителствен характер.

Вашата Земя сега изглежда красива, тъй като заедно със Светлината и Любовта, създадени от Служителите на Светлината, също има още Светлина, тъй като сезона на Добрата Воля изважда най-доброто от много хора. Това е време, когато стари приятели или липсващи приятели мислят едни за други по любящ начин, заедно с тези, които изобщо нямат роднини. Това е Любов в действие, когато грижата и състраданието се чувстват от толкова много хора към хората в неравностойно положение, които често са бездомни и безпомощни. В бъдещето тези ситуации няма да съществуват, това ще е напълно невъзможно при съществуването на толкова много Любов и Светлина. Раят е истинско място, такова, каквото си го представяте, всъщност вероятно ще го намерите за много по-поразително и чудно красив, отколкото сте могли да се помислите, че е.

След като започнем промените ще има почти непрекъсната дейност, но бъдете сигурни, че ще сте напълно информирани какво се случва. 2013 обещава да е най-активната година и такава ще е също и за много от вас. Когато се въплътихте, тя бе с намерението за Издигане, знаейки, че бихте могли да участвате в него. Някои от вас имат умения, които са ни полезни и ще знаете кога сме готови да ви използваме. Има много начини, по които може да се направи това, а някои от вас ще са ранните посетители на корабите ни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви обичам заради вашата посветеност на работата ви, за да видите, че всичко е готово за Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси 

Превод:Tauno

 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com