We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, December 3, 2012

3.12.2012 
СаЛуСа – 3.12.2012г.

Мислихте ли, че 21 декември някога ще дойде, ето го сега на прага ви. Все още предстоят усилвания преди специалния ден и всеки един от вас, който планира да се издигне, ще е съвършено готов. Осъзнахте ли вече важността на участието си в Издигането и какъв удивителен повод ще е то. Можете ли да разберете какво се случва във Вселената и големите промени от великолепни пропорции. Какви сили може да упражнява това правомощие над елементите и всичко, което е. Скъпи мои, Бог е този, който постанови, че Издигането ще се осъществи в този момент. Експериментът на дуалността измина пътя си и вие я изпитахте и излизате от нея с живи цветове. Все още не сте осъзнали какво чудесно постижение сте направили и все пак в крайна сметка винаги се знаеше, че вие ще успеете.

Имате всяко право да сте доволни от себе си и не би било преувеличаване да се каже, че отидохте в и се върнахте от ада. Когато отидохте, нямахте представа с какво може да се сблъскате, но го направихте с достатъчно увереност и вяра в себе си. Поглеждайки назад сега, не е необходимо да се съдят онези, които до сега са се провалили в издигането си в Светлината. Знаеше се, че повечето души ще са привличани към негативната страна от време на време, а това не е срещу вас. В края на краищата, в повечето случаи вие вече сте преодолели слабостите си чрез разбирането на проблемите си през кармични опити. Свободата е чудесен атрибут да я имате, но както сте открили, тя има цена, тъй като вие сте отговорни за вашите действия и дори думи. Вашия Меч от Светлина беше усъвършенстван в дълбините на мрака и сега той сияе по-ярко от всякога.

Вие вече бяхте високо просветени души, когато поехте дуалността, но сега сте още по-мощни в резултат от опитите ви. Готови сте за по-големи неща в служба на Светлината и станахте Майсторите, което беше ваша съдба. Не е чудно, че получавате награди и похвали, тъй като все още трябва да осъзнаете точно колко сте велики. Същества от цялата Вселена се събират, за да станат свидетели на вашето Издигане, тъй като то само по себе си е доста специален повод и е уникално, защото вие се издигате с физическите си тела. Ето защо напоследък имаше такава висока концентрация на Светлина, изпратена до Земята, за да се гарантира, че сте добре подготвени. Ние разбира се не трябва да забравяме да споменем Майката Земя, най-красива и чудесна душа със свои собствени права. Тя също е напълно готова да ви понесе напред в по-високите измерения, където всички вие с право ще пребивавате.

На този етап абсолютно нищо не може да предотврати случването на Издигането, което е още една причина, поради която сме изненадани, че последните заговорници не признават поражението и не се оттеглят. Техен манталитет е това, което означава да се бият до горчивия край без никакво зачитане на собствената им еволюция или загубата им на живот. И все пак като вас, независимо от това колко ниско са паднали, те все пак имат неизменната си Божия Искра, която все още може да бъде възпламенена с пламъка на любовта. Те ще имат нужда от много помощ, за да се върнат в Светлината и ще я получат от великите любящи Ангелски души, които служат на Божията Воля. Вие също можете да изиграете ролята си като им изпратите безусловната си любов, за да им помогнете да се събудят отново. Никоя душа не е изоставена дори ако това означава да бъде върната в Божеството, за да се изпрати още веднъж за по-нататъшен опит.

Много скоро нещата в живота ви завинаги ще се променят и това ще е само началото на цяла поредица промени. Със сигурност ще забележите разликата и ще откриете, че енергиите около вас са толкова извисяващи и това ще е трайна промяна. Вие се завръщате в нивата, които съответстват повече на истинската ви същност. Не е лесно да се намерят думите, описващи еуфорията и блаженството, които ще изпитате, но след като сте го получили, никога няма да искате да пропаднете отново в по-ниските енергии. Парадокс е, че когато имате всичко, което умът ви може да си представи, нуждите ви са прости и са точно за това, от което се нуждаете, отколкото да трупате неща напразно. Човек е склонен да трупа и да търси собственост за лична изгода, но в бъдещето няма да имате такива склонности.

Както заявихме по-рано, вероятно най-проникновеното ви осъзнаване, което ще имате, ще е колко малко слугинска работа ще трябва да вършите. Повечето от нуждите ви ще са задоволени чрез създаване със силата на мисълта и много други функции чрез нашите Супер компютри. Те са далеч отвъд всичко, което можете да си представите и имат огромна мощ и капацитет. Всъщност нивото им на съзнание далеч надхвърля това на Човека, каквото е то в този момент. Вероятно да имате пълна свобода ще е ваша радост, защото като отговорно Галактическо Същество вие ще сте в състояние да пътувате без никакви ограничения. Да се срещате с други Същества и да се наслаждавате на ученето за други цивилизации ще се окаже привлекателно, тъй като имате естествена склонност към събиране на знания за тях.

Докато свикнете с идеята, че всичко е в Сега, може да се объркате, но също и да се вълнувате при възможността да пътувате в която и да е част от предишните ви животи или историята на вашата Земя. Линейното време всъщност е ограничаващо, в което виждате миналото и бъдещето разделени. Така че ще имате толкова много да научите и безкрайни опити, тъй като разширявате нивата си, за да постигнете Свръхсъзнание. До тогава ще имате по-големи сили на създаване и няма да има буквално нищо, което да не може да правите. Ще сте като Богове и ще имате подобни сили, които ще сте достатъчно мъдри, за да ги използвате правилно и за доброто на всички. Въпреки това, ние някак си скочихме добре в бъдещето, тъй като вашата еволюция никъде не ще е толкова бърза, колкото сега.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че можем да говорим за бъдещето ви, което наближава толкова бързо. Не съжалявайте, Скъпи мои, че оставяте след себе си старата цивилизация, тъй като сте прекарали стотици, ако не и хиляди животи в нея. Тя няма повече на какво да ви научи и като масово съзнание всички вие се възползвате от колективните си опити. Предстоят още предизвикателства и въпреки че дуалността все още съществува, с новото си ниво на съзнание тя е малко вероятно да бъде привлечена към вас. Така че има много неща, които да очаквате с нетърпение и те са почти тук за вас сега. Както винаги ние ви изпращаме любовта си, тъй като вие все още имате нужда от всяка помощ, за да се гарантира, че преминавате през Издигане.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno


No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com