We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Wednesday, December 5, 2012

5.12.2012 
СаЛуСа – 5.12.2012г.

С оставането само на дни преди да отидете към първата част на вашето изпитване на мощно извисяване, ние ви молим да се опитате и да си осигурите да сте свободни на 12ти и да сте в състояние да релаксирате и да му се насладите. Като ключов момент във вашия процес на Издигане, това е момент, с който трябва да сте напълно наясно и да го помните заради интензитета на енергията. Не всички хора ще имат еднакви преживявания, но ако сте готови за това, ще сте оставени с малко спомени за вътрешните промени. Някои от вас ще се пробудят от съня си преди 11.11 Универсалния час и ще са в състояние да осъзнаят напълно това, което се случва. Други ще го проспят и все пак може да имат ярки сънища, когато енергиите работят. Въпреки това, всички ще получат енергиите и ще се възползват от тях, независимо от съзнателното си състояние по това време.

Да имате Издигане, следващо толкова скоро след 12.12 означава, че ще имате продължаващ опит, който ще засили сетивата ви и ще ви остави в съмнение, че сте се възползвали от това. Това ще бъде най-извисяващ повод и ще има ново настроение на щастие и радост у тези, които срещате. Ще сте в състояние да почувствате разликата в хората около вас и да усетите по-дълбоко спокойствие и мир, сякаш изведнъж целият мрак си е отишъл. Това ще се вижда в очите на хората, тъй като преди всичко това е мястото на душата и любовта ще се излъчва по-силно, отколкото сте забелязвали преди. Стресовите ситуации на живота ще намалеят, за да бъдат заменени от красиво спокойно чувство, сякаш вие нямате грижи в този свят и това, Скъпи мои е, което ние искаме да бъде. Проблемите и борбите, свързани с нормалния ви живот постепенно ще бъдат премахнати от промените, които са в ход.

Ако сте такъв, който изпитва малка промяна в себе си, не се тревожете, тъй като в зависимост от вашия метаболизъм това ще се отрази на някои хора по различни начини. От този месец нататък напредъкът ви ще се ускори, тъй като вълнението нараства с перспективата за разкриване. То може да дойде по различни начини, така че очаквайте неочакваното, тъй като определени опции остават отворени. Ние все още предпочитаме организирано разкриване, така че да се направи официален повод, който ще стане световно разпространен. Много държави вече дадоха знак, че ще сме добре дошли да ги посетим и всяка една от тях на свой ред ще бъде на посещение. Големи събития като прелитане ще се случат малко по-късно, когато вече ще има общо приемане на нашето присъствие. Ние винаги сме осведомени за възможността, че факторът страх може да не е напълно елиминиран.

Хората скоро ще започнат да говорят помежду си за процеса на Издигането, след като са чули, че трябва да се състои нещо голямо. Ще има известно объркване, тъй като те няма да знаят към кого да се обърнат за истината. Като Служители на Светлината вие може да поемете ролята си и нежно да разпространите истината, като внимавате да не прекалявате със сценария „край на времето”. Твърде много хора се задържаха в историите „краят на света”, без да им се каже, че краят просто отбелязва ново начало. Новата Земя ви очаква и както и преди ще осигури нуждите ви, които ще са доста различни от това, което са сега. Всъщност поради това, че нуждите ви ще са много малки и незамърсяващи, Майката Земя може да се концентрира върху собствените си изисквания.

Както започвате да разбирате, любовта е ключът за всичко и вие ще сте неин Божествен израз като въплътени Същества. Да сте свободни да споделяте любовта си с целия живот ще е ново преживяване за вас. Вие може да сте имали хубави моменти в дуалността, но в бъдеще познавате това като нормално състояние. Все пак, не забравяйте да обичайте себе си, тъй като по никакъв начин не е егоистично да признаваш божествената си същност. Бъдете любов и давайте любов и тя ще ви се върне десетократно. Представете си да не ви се налага да се съмнявате в намеренията на хората спрямо вас и да сте в състояние да вярвате на всекиго. Скоро ще свикнете с новите условия, които ще са повече от добре дошли след животите ви в дуалността.

Тъй като вибрациите се движат по-високо, ще откриете, че не само можете да спрете процеса на стареенето, но също и да го обърнете. Това е добра новина за онези от вас, които са сред по-старите поколения. В края на краищата всички души ще носят тела, които са кристални и в изначална форма. Ще сте напълно здрави, тъй като болестите на могат да съществуват в по-високите измерения. Това също означава, че с вас не можете да носите никаква немощ, по същата причина. Във всички по-висши реалности съществува съвършенство, което се прилага към всички форми на живот, които ще имат повишено ниво на съзнание. Говорете на дърветата или на което и да привлече погледа ви, и ще получите отговор.

След всички вариации, които сега получавате, що се отнася до времето, ще откриете, че е много приятно в „ежедневните” умерени условия. Няма необходимост от ден и нощ, тъй като ще имате нужда от много по-малко сън, отколкото сега. С по-леко тяло, което до известна степен се самозахранва, нуждата ви от храна също ще е много лека. В края на краищата повечето от нуждите ви ще бъдат задоволявани от енергията около вас, но ние все още наистина се наслаждаваме на вкусни природни напитки и храна. Сега ще разберете защо, когато пътуваме из Вселената с нашите Кораби-Майки ние се самоподдържаме, във всеки случай имаме нужда от малко. Разберете, че вашите тела ще са с различна структура и няма да изпитвате пристъпи на глад както сега.

Не очаквайте всички промени да дойдат наведнъж, тъй като обикновено те идват в продължение на еволюцията ви и напредват през различните измерения. Обаче, хубаво и удобно е да знаете какво предстои и към какво ще се стремите след това. За момента най–важното нещо за вас е да не отпускате концентрацията си върху Издигането и да се пазите от всичко, което все още е твърдо от по-ниските вибрации. Вие трябва да продължите да изчиствате тялото си и да се свобождавате от всичко, което е от света на третото измерение. Сега вие го напускате и не може да вземете старите остатъци от привързаността си към него. Това би трябвало да е лесно, защото те повече няма да ви служат по никакъв начин. Също така може да откриете, че страните от старата си компания приятели, защото те вече не са ви интересни.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и с моите колеги от Галактическата Федерация на Светлината ви желаем успех в личното си пътуване към издигане. Бъдете сигурни, че много по-висши Същества ще ви придружават през целия път.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com