We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, December 7, 2012

7.12.12 
СаЛуСа – 7.12.12г.

Ние чувстваме·, че спокойствие започва да обвива Земята, тъй като онези, които се подготвят за 12.12 вече отпускат и донасят ниво на мир в живота си. До сега имаше известна степен на разочарование и дори нетърпение спрямо изпитаните забавяния. Те дадоха път на приемането, че непосредственото ви Издигане е най-важното събитие в живота ви. Това, което следва, ще е в състояние да се случи в по-спокойна атмосфера и ще процедира безпрепятствено или без закъснения чрез външна намеса. Това ще са идеални условия и ще ни дадат възможност да гарантираме, че сте напълно наясно с това, което е планирано. Няма да е преувеличено да кажем, че това ще са сензационни времена, когато напредъкът ще се ускори още повече. Самото освобождаване от хватката на тъмните сили ще създаде незабавна смяна на нагласите между хората.

След Издигането страхът повече няма да е фактор в живота ви, а откритото ви приемане помежду ви ще стане ваш нормален подход. Твърде дълго време вие държахте енергиите си близо до себе си, в един несигурен свят, когато никога не бяхте сигурни на кого можете да вярвате. Онези, които носят по-високата енергия, няма да имат проблем във взаимното си разпознаване, тъй като буквално ще „почувствате” енергията на другите хора и ще знаете дали те са от Любов и Светлина. Наистина това беше опитът на повечето хора, присъстващи на последните конференции в Седона. Те не трябваше да поставят под съмнение чувствата си, те просто веднага знаеха. Вкус на това, което предстои, позволи на хората да се изразят доста открито и да споделят голямата Любов, която беше генерирана помежду им. С това идват всички други качества на Любовта и главно чудесна грижовност и взаимно състрадание.

Някои все още ще се питат дали са готови за Издигане, тъй като съществува все пак лек страх от последствията, ако не са готови. Бъдете сигурни, че ако интереса в живота ви е центриран около него и е било ваше намерение да го направите, тогава със сигурност ще се издигнете, от Вас не се очаква да сте Светец, а просто да сте човек, който чувства единството на Всичко Което Е и дава най-доброто от себе си, за да живее в хармония с всичко живо. Вие трябва да имате цели в живота и да не позволявате на амбициите си да стагнират. След Издигането животът ще престане да бъде толкова забързан както е сега, но вие все още еволюирате и пътуването ви е далеч от своя край. Не се тревожете за времето и това, което сте можели да направите, изчакайте докато се установите в нов стил на живот и свикнете с него в по-високите измерения. Мнозина в крайна сметка го свързват с Утопия и чувстват, че това е най-добрата наслада и забавление. Обаче има много повече нива, в които да се придвижите, както ще откриете. Някои от вас ще бъдат взети да ги посетят, за чист опит да разберат какво е това.

Отварят се порталите към по-висшите реалности, както е планирано преди еони от време. Докато други цивилизации във вашата Вселена могат да поемат собственото си Издигане, вие трябва да приемете помощ, за да успеете. Става въпрос за великолепието на това, което ще се случи, най-общо онези от вас, които са готови, ще се издигнат заедно. Вие не може да сте част от това, без да знаете какъв е опита и той ще остане с вас за дълго. Можете ли да видите, че въпреки всички травми и неприятности, през които преминахте, Бог осигури крайната награда, както бе обещано. Подсъзнателно вие знаехте през цялото време какъв ще е изходът и това ви даде сила, когато се помъкваха съмненията ви.

Една незабавна промяна след Издигането ще е разпускането на религии, базирани на лъжи. Не може да се преместите в по-високите измерения, без да се обърнете към истината, а това ще е причината всичко различно от истината да бъде оставено. Повечето ще намерят Бог в себе си, но ако някои все още искат да се молят и да учат заедно, това ще е позволено в съответствие със свободната воля на всяка душа. С идването на Майсторите ще се случат много неща, които се нуждаят от преразглеждане или премахване и това ще помогне да се обединят повече хората. Това ще е особеност на времената, които предстоят, където тези от подобна вибрация ще се открият и ще работят заедно. Не много души знаят все още точно каква е съдбата им, но това ще се разреши доста бързо. Като всяко ниво, в което се издигате, винаги ще има по-напреднали души, които са на разположение да ви съветват и да ви покажат най-добрия път.

Определено, след като станете напълно съзнателно Същество, вие ще сте в състояние да поемате по-сложни предизвикателства. Ще откриете, че има много по-млади цивилизации във вашата Вселена, които с удоволствие биха ви приели заради големия ви и богат опит. Както преди споменахме, името на играта е служба на другите. Когато имате Христово Съзнание и сте все-знаещи, ще сте в състояние да се справите с всеки проблем, който стои пред вас. Същевременно ще сте все-могъщи и ще имате огромни сили да създавате. Много пъти ви се каза, че вие сте Богове в развитие, така че подобни развития не би трябвало да ви изненадват. Сега тази мисъл може да ви звучи твърде силно, но помнете, че ще имате подходящото ниво на съзнание със себе си.

Не се отклонявайте от пътя си, тъй като все още не сте вкъщи и бъдете дисциплинирани, що се отнася до последните дни. Не е необходимо да избягате за този „последен” опит преди Издигането, тъй като малко неща ще се променят веднага. Става въпрос повече за това как ще се чувствате всички като личности и за вътрешните промени и вие със сигурност ще знаете това. Всъщност би било изненадващо, ако не сте забелязали различно чувство що се е отнасяло до физическото ви тяло, тъй като то ще се е променило в такова, което е приспособено към по-високите вибрации. Повече не ще носите влиянията от замърсяването или някакъв тип токсини и ще се чувствате обновени и енергични. За отстраняването на други проблеми, които сте донесли с вас там, ще има Град от Светлина и други форми на напреднало лечение в повечето населени места.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се вълнувам колкото вас от настъпващите промени. Знаем, че ще сте поставени в състояние на удивление и учудване дали всъщност сте изпитали Издигането. Въпреки това за момента се подгответе за 12.12 и се отпуснете, за да можете напълно да му се насладите.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси 

Превод: Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com