We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Thursday, April 19, 2012

СаЛуСа, Aприл 18, 2012СаЛуСа, Aприл 18, 2012 


Малцина от вас не си правят никакви илюзии за това какво се случва, въпреки че някои все още не са убедени, че е в интерес на Човешката Раса. Такива хора обикновено не са във връзка с надеждни източници на информация и по този начин им липсва достатъчно информация, посредством която да вземат информирано решение. Те рядко имат нивата на съзнание, необходими, за да погледнат отвъд физическите промени, а някои имат малко или никакви познания за Издигането. Въпреки това, те заедно с всички останали преди да се достигне края на тази година, ще имат възможността да научат фактите и как те ще им повлияят. В края на краищата, независимо от това в какво се вярва, крайните времена ще променят живота на хората, независимо от това дали те са готови или не. Нов цикъл означава ново начало и няма начини старото да може да се продължи. Всъщност, в интерес на всички е да преминат към нов опит, който е в съответствие с настоящото ниво от еволюцията им.


Там, където откривате хора, които са объркани, ние призоваваме Служителите на Светлината да бъдат смели, тъй като знанието им е жизненоважно сега, защото то може да послужи за облекчаване на тежкото им положение и да намали възможността им да се страхуват. Както често е било казвано, няма нищо, от което да се страхувате, освен самия страх и независимо от обстоятелствата, светът не е задължително да свърши с някаква катастрофа. Всичко е планирано, за да се гарантира, че колкото е възможно повече души са готови да се издигнат. Въпреки това абсолютно никакъв натиск не се оказва върху онези, които избират да останат в третото измерение, но за да продължат този опит те ще се преместят другаде. Нито това се разглежда като провал да не достигнеш Издигането, тъй като вие имате вечен живот и абсолютна свобода да останете толкова дълго, колкото искате в по-ниските вибрации. В крайна сметка всяка душа ще се издигне, тъй като е невъзможно да се продължи да се отказва на по-високите вибрации за дълъг период от време.


Нашата мисия започна през последните няколко месеца, тъй като ние все по-пряко се включваме в събитията, случващи се на Земята и това ще продължи така докато последните останали от тъмните сили бъдат отстранени от пътя ви. След това ние можем да се придвижим към друг етап, който ни позволява да бъдем по-ангажирани с вашия живот, помагайки ви да се издигнете. Вие ще срещнете Космическото си Семейство и Съществата от Вътрешната Земя, които също са свързани с вас и ще има много да наваксате. Вашата история е далеч от точността и има много какво да се оправи, което или е било изопачено, или фалшифицирано и тя обхваща много така наречени „почтени”Институции.


Всеки ден ние се приближаваме до предприемане на действия, които ще доведат деня на декларацията до съществуване и тогава ние се придвижваме в друг етап от нашата мисия. Ще бъде време на голяма радост по целия свят, за да отпразнувате вашата новооткрита свобода. Старите различия и исторически несъгласия ще избледнеят в миналото, на което те принадлежат. Ще се открие, че те са били умишлено разигравани от тъмните сили, за да поддържа идеята за разделението жива. Сега ще видите колко бързо хората могат да се обединяват в приятелство и добра воля. В сърцето си всички от вас желаят траен мир и това е, което ще имате най-сетне.


Скъпи мои, когато казваме, че всичко ще бъде подредено, ние имаме това предвид, а животът ще стане много радостен и приятен. Притесненията, които имате сега, ще бъдат премахнати и вместо стресиращ живот, ще стане приятно с времето да се наслаждавате на релаксиращи хобита и забавления. Вие никога не сте предопределени да сте роби на работата си или да живеете на ниво, в което винаги имате нужда от нещо. Това са нещата, които ние имаме предвид в издигането ви и скоро животът ще стане щастлив опит. Разликата сега спрямо миналото е това, което ние ви обяснихме много пъти, и е много важен аспект на нашата служба към вас.


Тъмните сили постоянно взимаха изобретения, които биха ви донесли по-висок стандарт на живот и вместо това се използваха за напредък на техните собствени военни амбиции за завладяване на света. Много неща ви бяха отказани и скоро те ще са на ваше разположение, а това ще има голямо въздействие върху комуникациите и транспортните системи. Недостигът на храни ще е нещо от миналото и никой никога повече няма да умира от жажда. Вяра и любов ще заменят съмнение и страх и хората по целия свят ще се обединят в осъзнаването, че те са Една Човешка Раса, независимо от цвят или каквито и да е други различия.


На нашето ниво, ние разбираме, че вибрациите на духа поставят хората на различни нива, но това не означава, че те са разделени от нас, тъй като ние можем да идваме и да си отиваме, както правим с вас на Земята. Колкото по-високо се издигате, толкова повече разбирате, че службата към другите означава да помагате на онези, които следват вашите стъпки. И пак историята ви споменава малко за нашите взаимодействия с вас, но ние сме повлияли силно върху развитието на вашата цивилизация. Редица от вашите загадъчни артефакти, които сякаш нямат място в сегашната ви история, са резултат от нашите посещения на вашата Земя. Понякога те остават скрити, защото тяхното съществуване не може да бъде обяснено, плюс това е налице нежелание да се спомене възможността те да бъдат свързвани с Извънземни посетители.


Отворете умовете си за всички възможности, тъй като научавате повече за нас и бъдете сигурни, че ние ще ние ще ви разкажем за многобройните ни контакти с вас. Ние и други цивилизации сме подхранвали вашия вид в продължение на хиляди години, а вие сте резултат от няколко различни цивилизации, които подобриха нашата ДНК, която първоначално произлиза от Лиръните/Lyrans/. Това са части от вашата еволюция, за които вие ще поучите повече информация, тъй като е време вие да научите истината.


Натрупването на богатство в крайна сметка няма да е необходимо, тъй като винаги ще имате достатъчно за нуждите си. Богатството ще бъде преразпределено и това ще възстанови известно качество на живота ви и също така ще гарантира, че никой не е ощетен или е беден. Ще откриете също, че много скоро ще има отлив от старите методи на лечение и насочване към такива, които са по-внимателни и ефективни. Лечебни камери и кабини ще заменят нуждата да отивате в днешните болници. Технологично напредналите методи са напълно успешни и много от тях са в състояние да лекуват мигновено. Вие бихте казали, че ние правим пак ново всичко дори когато липсват крайници или други части от тялото.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова доволен, че можем да ви дадем информация за това какво можете да очаквате много скоро. Винаги живейте с любов в сърцата си.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

СаЛуСа, Aприл 16, 2012СаЛуСа, Aприл 16, 2012 


Когато говорим за съюзниците си, ние основно имаме предвид тези, които са Служители на Светлината, в челните редици на дейностите, които се случват с наша подкрепа. Те са тези, които подготвят пътя за по-голямо напредване на нашите програми, които възстановяват суверенитета ви и отварят пътя към Издигане. И все пак в същността си всеки Служител на Светлината, съзнателно или не, е част от Божествения План, гарантирайки, че той е успешен. Това, което ще направи нашето идване, е да представи подробностите защо сме тук и да разкрие, че ние ще ускорим промените, за да завършим всички задачи колкото може по–скоро. Ние вярваме, че ще успокоим умовете на хората по отношение на нашето намерение и ясно ще посочим, че идваме с мир.


Мисията ни наскоро се промени от пасивни роли към такива, които директно се занимават с тъмните сили и ние прилагаме декрета, даден на вашите военни власти, че употребата на ядрени оръжия няма да бъде позволена. Ние прокарваме пътя към деклариране на световен мир, от който момент употребата на всякакво оръжие ще бъде забранена. Като предшественици на такива случки, ние се нуждаем от честни и почтени хора в позициите на властта, които ще се придържат към тези решения. Следователно, след като тъмните сили са отстранени, ние ще подкрепим такива назначения, тъй като имаме нужда от тях да се ангажират изцяло с промените. В резултат на това вие ще сте задвижени в нова ера, когато правата ви ще бъдат възстановени и властта ще бъде върната на хората.


Знаейки какво предстои, ние ви молим да приемете всяко неудобство по пътя си, тъй като то ще бъде краткотрайно. Всъщност вие ще сте били уведомени за причините и ще сте в състояние да виждате отвъд непосредствените проблеми. Налице е щателен план, който ще избегне развитието на всякакви хаотични условия и ние сме предвидили всякакви възможни сценарии. Това, което първоначално изглежда като непреодолими проблеми, няма да представлява трудност за нас, имайки предвид източниците, които имаме на наше разположение. Помнете, Скъпи мои, че ние имаме милиони кораби, които са включени в тези промени с вашата слънчева система и те могат да са с вас незабавно. Ние имаме технологията, която да поддържа вашата Земя в баланс и ние правим това от доста дълго време. Същото е, когато е налице замърсяване, тъй като ние продължаваме да проверяваме това, докато то е напълно изчистено.


За нас Разкриването ще бъде разглеждано като върха на успеха, тъй като тогава ние можем да се включим директно с вас, а има много какво да се прави. Очевидно след като медиите са освободени от контрола на Илюминатите, много неща, които наскоро се случиха и отминаха недокладвани, ще бъдат разкрити. Например настоящата задача да се изправят престъпниците, които извършиха престъпления срещу Човечеството, пред правосъдието, трябва да е на първите страници в новините, но не е. Въпреки това, то ще нарасне до такива пропорции, че скоро ще стане невъзможно да се игнорира. Ние имаме план да осигурим наши собствени новинарски емисии и след като сме ви представени, това ще стане необходимо. Бъдете сигурни, че имаме средствата да ви представим, каквото е необходимо, за да уверим, че всяка душа е наясно, какво ще се случи и че на всеки е предложена възможността да се издигне и всичко, което е необходимо.


Същевременно, трябва да кажем, че Служителите на Светлината се справиха изключително добре с придвижването ви до тук. Някои страдаха от неприятностите си, но имаха солидна вяра и решимост да продължат със задачите си. Духовната Йерархия е инструмент за гарантиране на успех чрез организиране на много Служители на Светлината да бъдат въплътени на Земята, особено в това важно време. Бъдете сигурни, че ако все още имате неизпълнена задача, вие ще бъдете призовани да действате, когато времето настъпи. Не след дълго ще откриете, а мнозина ще бъдат необходими да извършат дейности в рамките на техните общности. Ако сте осведомени за бъдещето, знанието ви трябва да се сподели с онези, които имат нужда от информация. Истината не може да се крие повече и определено колкото повече от вас могат да отворят умовете на хората към други възможности, толкова по-добре.


Животът трябва да продължи ежедневната си рутина, тъй като това, което идва няма да го промени за известно време все още. Това е първо преструктуриране на общество, което създава основа за новата парадигма и след това животът ви може да се издигне малко по малко, тъй като ние покриваме нуждите ви. Става въпрос за избавянето на обществото от недостига, умишлено създаден, за да ви държи в бедност и робство, така че вие да сте издигнати към стандарт на живот, където той може да е радостно и щастливо преживяване. Не е предвидено да сте поставени в разкош, а да ви се даде на всички това от първа необходимост, на което имате право. Не бива да има такива крайности между богати и бедни и няма абсолютно никаква причина, поради която не трябва да се радвате на висок стандарт на живот.


Сега бъдете търпеливи, тъй като ние сме толкова близо до среща, вълнуващи времена предстоят и ние сме планирали някои изключителни начини за отпразнуването и. Естествено вие ще искате да видите корабите ни в техните стотици и ще се проведе великолепно прелитане. Това би трябвало да изкорени страха и когато видите, че ние сме членове на Човешката Раса, връзката между нас ще бъде неоспорима. Много пъти ви казахме, че ние сме вашето семейство, така че вие можете да очаквате ние да изглеждаме много подобно на вас. Както открихте, сред нас има Хуманоиди, но имайте предвид, че те също са високо еволюирали и са членове на Галактическата Федерация. Самото ни присъствие сред вас ще трябва да е достатъчно, за да осъзнаете, че ние сме Същества от Любов. Вие може да не осъзнавате способността си да „чувствате” енергията на която и да е личност, но знаем, че ще почувствате нашата, от любов и мир към вас, когато се срещнем.


Големи събития са на седмици, а не на месеци от вас, но дайте възможност за първоначално сортиране за уреждане, тъй като това включва доста много организиране. Очевидно ние желаем да се заемем със задачите си, но все пак трябва да се уверим, че е настъпил точният момент. Не е в наш стил да пришпорваме нещата, както разбрахте. Ние имаме много задълбочен поглед върху всичко, което се случва, следователно всички наши действия са внимателно изготвени за успех и това е, което ви обещаваме.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

СаЛуСа, Aприл 13, 2012СаЛуСа, Aприл 13, 2012 


Няма нищо, което да не можете да направите, тъй като имате много повече сила, отколкото осъзнавате. Вие все още не сте на нивото, където можете да получите незабавни резултати, но енергиите, които излъчвате за промяна ще доведат до отговор. Още повече, когато много от вас работят за същата цел, силата нараства експоненциално. Така че, Скъпи мои, тъй като все повече и повече хора търсят промени за доброто на всички, вие допринасяте за по-бързо проявление на това, което имате в предвид. Ние откриваме, че когато получавате разбиране за това как най-добре да помогнете на себе си и на Майката Земя, акцентът се измества от себе си към всички форми на живот. В крайна сметка, промените засягат тях и не само вашата слънчева система, но Вселената и Галактиката. Това е огромна промяна с обхват отвъд въображението ви и включва Същества с неограничена сила и любов. Те изпълняват Божията Воля и на това се основава вашата сигурност, че всичко ще се извърши в съответствие с Божествения План.


В схемата на нещата вие може да се чувствате много незначителни и все пак вие сте толкова важни за крайния резултат, който е очакван с нетърпение в цялата ви слънчева система. За да изиграете цикъла на дуалността вие бяхте специално подбрани и вие преодоляхте мрака, който се спусна след изчезването на Атлантида в дълбините на Атлантическия океан. От привидно невъзможни позиции вие върнахте Светлината обратно в съществуване, а днес тя стои като основна сила на Земята. Вие ще сте имали всички възможни опити, с които дуалността може да ви предизвика. И все пак успяхте да установите Светлината на Земята, която се засили и доведе до по-високо ниво на съзнание. Сега можете да се поздравите с добре свършена работа и да претендирате за наградите под формата на Издигане. Всички около Земята и далече отвъд, различни източници се концентрират върху изпращането на по-висши Светлинни емисии към вас и сега много от вас могат да почувстват промените в себе си.


Във всеки даден момент вие можете да усещате симптомите на промяна, тъй като телесните ви клетки абсорбират повече Светлина, придвижвайки ви към завършване на промените от въглеродни към кристални. Новото ви тяло ще бъде от по-висшите вибрации и ще гарантира, че вие можете да заемете мястото си в по-високото измерение. Настоящите ви тела поради ниските вибрации винаги са били предразположени към болести и заболявания, а вие научихте много чрез това. Може би, затова вие ще разглеждате перспективата да имате ново тяло, което не остарява, нито страда от болести и заболявания, като най-желаната промяна от всички. Онези от вас, които вече повишиха вибрациите си, може би са забелязали как се радвате на много по-здравословен живот. Това е сигурен знак, че сте открили как да достигнете ниво на живот, което се отразява в тялото ви и издигна вибрациите. Останете спокойни и не позволявайте да се надигат негативни емоции, тъй като те са разрушителни за психиката ви. Гневът и подобните емоции са много разрушителни за вашите телесни функции, докато всички позитивни такива като Любов, Състрадание, Радост и Щастие поддържат вашите Светлинни нива и здраве.


Служителите на Светлината ще бъдат призовани, за да помогнат на онези, които не са събудени за предстоящите промени да разберат причините за тях, когато се изправят пред невероятната новина. Животът ще се промени драматично като резултат и няма да има връщане към старите начини и към старата парадигма. Основното, което трябва да се отбележи, е, че каквото и да се случи, резултатът ще е за по-доброто на всичко живо. Това, което се възприема като загуби, ще бъде повече от компенсирано, а планът е да се възстановят вашите права и да се повишат стандартите ви на живот до такива, които отразяват желанието да преодолеете липсата на това, на което имате право. Винаги е имало повече от достатъчно ресурси за всички да живеят в задоволителен стандарт на живот, който да осигурява нуждите им. В бъдещето няма да ви липсва абсолютно нищо.


Скъпи мои, всичко се развива добре, а вие наближавате времето, когато нашите действия и тези на нашите съюзници ще бъдат докладвани в медиите. С това ще дойдат обясненията за това, което се случва и ще стане ясно, че нашата намеса е разрешена от Висшите Съвети, които се грижат за вашата еволюция. Обикновено вие бихте били оставени да определите бъдещето си и това все още е вярно що се отнася до вашето Издигане. Обаче, ние говорим за по-голямата картина, а нашата отговорност е да изпълним Божественото Постановление всички вие да имате възможността да се извисите. Вие сте на път да станете свидетели на капитулацията на тъмните сили, които сега са наясно, че са обречени на провал. Няма измъкване и независимо дали е на или извън Земята, те ще бъдат изправени пред правосъдието, а също така ще им се даде да разберат трайните последици, предизвикани от действията им.


Ние от Галактическата Федерация ще ви представим възможността да се срещнете с представители на цивилизации, които имаха голям принос, що се отнася до вашата еволюция. Това датира от хиляди и хиляди години, през много цикли, които са виждали цивилизации да идват и да си отиват, за някои от които вие знаете малко или нищо. Имайте предвид, че сте имали опити извън Земята, дори в други Вселени. Вие пътувахте добре и всички сте членове на Космически семейства, които се подготвят да ви приветстват отново в къщи. Вие изначално дойдохте от звездите и сте толкова Космически Същества, колкото сме ние. Земята беше експеримент, в който вие с нетърпение взехте участие, а чрез вас бе научено толкова много за ефектите от това да си разделен от Бог. Целият ваш колективен опит ще бъде достъпен за други цивилизации, някои от които може да се изправят пред подобна ситуация.


На вас се гледа като на велики души от Светлина и ви се изпраща толкова много любов като благодарност за вашите жертви. Не всяка душа би станала доброволец за това, което вие преживяхте. Вие имахте вяра не само в собствените си сили, но също и в обещанията, дадени ви, че никога няма да бъдете забравени и ще се върнете към законното си място във Вселената. Сега вие ще продължите и с времето ще усетите нужда да продължите еволюцията си и да стъпите на друг път, който ще отговаря на нуждите ви. Нищо никога не остава в застой, въпреки че в сегашния ви живот може да ви се струва, че е така. Промяната постоянно се случва повече, отколкото вие можете да разберете и всеки от вас участва в създаването на бъдещето ви.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и като вас чакам „извисяването”, което ще види началото на чудесни времена, забързани и все пак радостни. Гледайте събитията със знанието, че резултатът е предварително решен и вие ще извървите пътя към Издигането с мантията си от Любов и Светлина.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

СаЛуСа, Aприл 11, 2012СаЛуСа, Aприл 11, 2012 


Тъй като новината за промените се разпространява, повече от вас с нетърпение очакват първото потвърждение от медиите. Също така, тъй като подробностите за подвизите на нашите съюзници и на Галактическата Федерация стават известни, повече от вас притежават силна вяра в резултата. В края на краищата, стана очевидно ясно, че докато не се случат промените, Човек би потъвал още повече в калта и в крайна сметка в забрава. Тези промени са ускорени чрез нашата намеса и намерението да уверим, че се спазват Божиите заповеди, което ще доведе до освобождаването ви от тъмните сили. Остава само да бъдат арестувани онези, които упражняват най-голямата власт, така че Илюминатите повече да не могат да функционират като едно цяло.


Всичко е готово за цяла серия от събития, толкова много, че ще ви е трудно да се справите с тях. Това, което искаме да сте в състояние да направите, е да поддържате хората около вас добре информирани, така че да няма недоразумение относно нашите намерения. Някои хора с религиозни очаквания и желания няма да ни приемат, тъй като те ще видят нашето идване различно от това, което им е било казвано да очакват. Всъщност, на някои им е било дадено да разберат, че ние сме в съюз с Дявола. Ние искаме да разсеем тези чувства и съмнения, тъй като сме с Божията любов и ви служим, за да ви изведем от робството.


Ние правим надбавки към различните ви вярвания, но накрая ще има само две времеви линии. Едната ще бъде към Издигане, където вие ще станете повече подобни на Бог, а другата е продължение на това, което вече знаете. Ние ще използваме всяка възможност да направим истината за бъдещето ви известна и това не може да се промени, освен по ваш избор. Ние не упражняваме натиск върху никоя душа, но ще осигурим доказателство за нашата мисия и то ще бъде подкрепено от Учителите както на Земята, така и извън Земята. Има толкова много, което ви е било дадено като истината, и все пак много от това е било умишлено изкривявано или е абсолютна лъжа, така че причинената вреда ще трябва да бъде поправена. В миналото вие сте били подчинени на тъмните си господари, без да осъзнавате злите им намерения. Обаче, сега навлязохте в период на извисяване и с все повече нарастващите нива на съзнание сте все по-способни на проницателност. Истината ще носи енергия, която ще я идентифицира като такава и ще работи с интуицията ви, която е вашият най-надежден приятел.


Естествено вие също ще искате доказателство за нашите твърдения по отношение на историята ви. Това не е проблем за нас, тъй като ние ще ви покажем всички съответни доказателства до точката на показване на това, което се пази в Акашик записите. Всичко, което някога се е случило, може да се изведе отново, включително например Големият Потоп и подобни велики исторически моменти. Ноевият Ковчег е една чудесна история, която е обвита в мит, но ние ще покажем правдиво записа. Има много такива примери, а ние вече подготвихме курсовете си от инструкции. Така че определено ние сме развълнувани от перспективата да сме в състояние да комуникираме с вас на такива нива.


Докато можем открито да се свържем и разговаряме с вас, най добре е да продължите както обикновено и да не се разсейвате от това, което очаквате от нас. Позволете му да се случи естествено и подходящото си време, знаейки, че бъдещето ви вече е гарантирано. Разбира се, вие искате да видите вашите признаци за Издигане, а във времето, което остана, вие ще сте добре информирани какво трябва да правите. В основни линии това е заемане на позиция, в която да останете спокойни, докато около вас се случат доста неща. Вие Служителите на Светлината сте нашите здрави основи на Земята и сте най-важни за нашата работа. Следвайте сърцето си и ще се чувствате сигурни и спокойни, независимо от това какво се случва. Най-доброто предстои и с арестите на тъмните сили всяка останала намеса ще бъде доведена до застой.


Помнете, Скъпи мои, че цялата Земя също отговаря на притока на по-висши енергии. Майката Земя желае най-сетне да се отърве от по-ниските енергии, които и причиниха такава болка и тъга. До сега не е имало никаква причина за извършване на почистване, което би довело до катастрофални резултати и ние не очакваме, че това ще трябва да се промени. Обаче, Майката Земя постоянно се променя и се приспособява към новите енергии, които я достигат. Следователно ще има някои последици, но ние ще наблюдаваме отблизо такива събития. Ние можем да помогнем да се сведат до минимум последиците за вас и правим това от доста дълго време.


Вие сте толкова близо да преживяване на резултата от нашата дейност и след време новината ще излезе чрез медиите. Това всъщност вече започна, но само в малка степен, като се има предвид, че в крайна сметка ние искаме да видим покритие в световен мащаб. В близко бъдеще ние ще помогнем да се види, че това напредва по този начин и директно ще бъдем включени със създаването на наши собствени средства за доставка на новините до вас. Ние искаме вие да имате предимството на новите технологии колкото може по-скоро и да ви изведем по пътя към ново съществуване, което ще съответства на извисяването ви в по-високите измерения. Вие сте готови да предприемете такъв скок и сте били запознати с идеята за това, така че лесно ще го приемете.


Фактът, че времето все още продължава да се ускорява, е забелязан от повече от вас и е съвсем ясно, че нещо голямо предстои. Естествено, повечето от вас, които четат тези съобщения, са добре запознати с причините за това. Вие оставяте зад себе си старите вибрации, тъй като те вече не са подходящи за Галактическото Същество, в което се превръщате. От Средновековието вие преодоляхте най-предизвикателните условия и все пак Светлината ви проникна. И не само това, вие отговорихте по такъв начин, че преминахте отвъд способността на тъмните сили да продължат да ви контролират. Вие извикахте със силен глас свободата и предприехте стъпките, които я доведоха при вас. Вие повече няма да бъдете държани в робство, освен, ако не позволите това да се случи.


Аз съм СаЛуСа от Сириус и всеки път, когато оставям послание, знам, че то е добре дошло и помага да се извисите, докато най-сетне видите резултатите от нашата дейност. Нашите съюзници са на път да завършат мисията си, а с това скоро ситуацията на Земята ще е подходяща да се осъществи Разкриването. Бъдете сигурни, че ние сме готови за това събитие и ще го направим при първа възможност. Благодаря ви, че сте толкова търпеливи и Бог да ви благослови всички.Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

 

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com