We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, May 21, 2012

21.05.2012СаЛуСа – 21.05.2012г.

Можете ли да усетите промените около вас, когато енергиите продължават да се повишават и ще продължат така чак до Издигането. Те носят мир на Земята и на вашата цивилизация, мир, който ще види много повече души да се извисяват в Светлината. Това ще повлияе в успокояването на ситуациите, които водят до агресивни реакции. Всъщност, има много проблемни въпроси, които трябва да се доведат до прекратяване на споровете и борбите, и вие ще видите обрата им. Когато достатъчно хора са открили вътрешната сила да донесат мирно решение на такива проблеми, те ще престанат да са заплаха за мира. По наша преценка не е имало такъв период в миналото ви, когато хората се извисиха, за да постигнат успешно мир. Естествено все още има Лидери и Диктатори, които говорят за война, а онези от последните заговорници все още искат да разпространяват мизерия и смърт. Обаче, да говорят е единственото, което ще им е разрешено да правят, тъй като ние можем да ви подкрепим в стремежа ви за мир и да сложим край на всеки опит да се действа по друг начин.

Точно сега ние сме доста активни, когато са предоставени много събития във ваше предимство. Те ще бъдат изнесени напред от нашите съюзници и ние, така да се каже, ще стоим в сянка и ще гарантираме, че всичко се проявява, както е планирано. Когато е възникнала необходимост, ние сме излизали и повече няма значение дали вие сте свидетели на нашите действия, тъй като нямаме причина да ги крием. Така или иначе не след дълго ние ще се освободим от вниманието на тъмните сили и ще сме в състояние да се смесим с вас. Временно търсихме съдействие от някои Лидери, които работят със Светлината, така че най-сетне Разкриването да може да бъде обявено. Ние искаме да го обвържем с намерението си да ви покажем корабите си като начин за отпразнуване на нашето обединение отново. Както често сме отбелязвали, има много от вас, които са пряко свързани с нас и другите членове на Галактическата Федерация. Така че, моля бъдете с нас тъй като седмиците минават, защото обещанията ни не са забравени. Ние държим на думата си и поредица велики събития са на път да бъдат освободени за вас.

Доста забележително е как изведнъж се събудихте за истинското си аз и идентифицирате скритите сили, които имате. Вие можете да постигнете всичко, което зададете в ума си и когато се обедините с хора, мислещи като вас, силата ви се увеличава десетократно. Вие споделяте пак вашата реалност и създавате новата парадигма, докато същевременно трансмутирате по-ниските енергии. Вие сте хората, които показват силата си да оформите бъдещето си и докато го поддържате във фокуса си, то ще продължава да се появява в живота ви. Не всеки е готов за промените, а за някои те са твърде много, за да се справят с тях. Те предпочитат да останат в комфортната си зона и ние нямаме причина да променяме това за тях. Обаче, в крайна сметка нещата трябва да се придвижат в съответствие със завършването на този Цикъл на Дуалността, а сегашната ви Земя ще престане за съществува, както сега е известно. Нова Земя очаква онези, които избраха да се възнесат и ще е извисен вариант без всички аспекти на Старата Земя, които нямат място в по-висшите измерения. За другите има друго място, приготвено за тях.

До сега повечето от вас, които ще се издигнете, ще знаете кои сте и няма да има съмнение в умовете ви. Това ще се чувства правилно от вас и тъй като времето минава, вие ще откриете, че все по-малко неща от старата Земя ви удовлетворяват. Въпреки това тя ви служеше добре и отразяваше само условията, дело на Човека. Определено тези условия не винаги бяха полезни за Майката Земя и днес виждате около себе си резултата от най-лошите аспекти от човешката намеса в нуждите на другите. И не само това, човек взе Земята за даденост и показа малко уважение или любов към такова велико предприятие. Ето защо Земята ще е възстановена до нейното девствено състояние и това ще е вашият начин да благодарите на Майката Земя за всичко, което е направила за вас.

Това, което е на път да се случи в живота на всички, е далеч от повечето очаквания на хората. Ще има известни катаклизми и неудобства, но бързо ще се разбере, че целта е за ваша полза. Ние ще гарантираме, че вие предприемате велик скок напред и сте на път да получите технологичните предимства, които ще ви отведат в Новата Епоха. В по-голямата схема на нещата, те са споделени между всички цивилизации, защото се вижда, че по този начин всички са извисени. Само на Земята алчността и контролът ви държат в състояние на нужда, а не беше предопределено да е така. Някои технологии, които бяха скрити, вече са на път да бъдат освободени. Те ще разрешат настоящите ви проблеми, произлизащи от начините за доставка на енергия за различните ваши нужди.

Всъщност има изобилие на всичко необходимо, за да живеете комфортно. Навсякъде около вас има безплатна енергия и се изисква малко оборудване, за да се прекара тя за ежедневните ви нужди. На по-мащабен план Вселената изобилства от енергия, а вашите учени отдавна знаят, че тя е източникът, който захранва Космическите ни Кораби. Всъщност, те се научиха как да правят това и вие имате свои кораби, захранвани по същия начин. От наша гледна точка те са в известен смисъл примитивни, но остава факта, че са захранвани с безплатна енергия. Тя може лесно да замени вашите двигатели с вътрешно горене и вместо това да ви осигури екологично чисти начини за пътуване. Това ще стане своевременно и ще ви доближи с една стъпка по-близо до превръщането ви в Галактическа Цивилизация, което е вашата съдба.

Чрез предприемането на квантов скок напред, ще се е променило толкова много, че посетител от миналото не би разпознал вашата цивилизация. Също така поради онези от вас, които вече се възнесоха, това ще включи душите, които достигнаха ниво, в което надминаха мислите или действията, типични за по-ниските вибрации. С други думи, престъпленията ще са преодолени и ще имате общества, в които на хората може да се вярва и които работят заедно в Любов и Светлина. Привличанията на енергиите с по-ниски вибрации повече няма да съществуват, тъй като те не могат да бъдат понесени в по-висшите вибрации. Освен това, ще сте се извисили до такова ниво на съзнанието, че в никакъв случай не бихте се забавлявали с такива мисли.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се чувствам сигурен, че вие започвате да разбирате какво ви носим ние от Галактическата Федерация. Ние сме Едно и вие ще се извисите до нашето ниво на съществуване и съвсем законно ще заемете мястото си сред нас. По сърце всички вие сте любящи Същества от Светлина, ето как ние виждаме всички вас.
 

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light 

Превод: Tauno
Website: Elven inspired
  

Friday, May 18, 2012

18.05.2012г.СаЛуСа – 18.05.2012г. 


Ние знаем, че някои от вас се чудят защо изглежда е отнело толкова време да се започнат нещата. Първо трябва да ви кажем, че дейностите, в които участваме, са в ход и сме изцяло ангажирани, дори и ако вие не сте наясно с това, което проведохме. Подготовката за тези крайни времена не е маловажна задача и разбира се, обстоятелствата променят много неща, към които ние трябва да се адаптираме. Освен това беше много по-трудно да отстраним тъмните сили, отколкото очаквахме. Обаче, сега, когато ни се даде правото да предприемем директно действие срещу тях, присъствието ни бе почувствано и резултатите бяха удовлетворяващи.

Преди всичко ние спряхме тъмните сили в хода им и няма да им позволим никаква опция да се върнат към предишните си трикове. Най-сетне трябва да ви похвалим за провеждането от ваша страна на дейностите по най-позитивен начин, толкова, че много успешно проведохте битката с тъмните сили. Това ни позволи да ви дадем повече отговорности, тъй като ние действително ви насърчаваме да поемете нещата в свои ръце занапред. Това е, защото вие трябва да поемете отговорност за ситуациите, които сте допуснали да се случат. Това не означава, че вие трябва да направите всичко, напротив, тъй като ние от Галактическата Федерация имаме да изиграем най-важна роля. Ние сме тук да уверим, че вие безопасно достигате Издигане и да ви запознаем с вашето Космическо Семейство и с многото предимства, които са били скривани от вас.

Сега вие знаете, че всичко напредва и че нещо ще се случи много скоро, за което вие ще научите в някои детайли. До сега вие сте осъзнали, че по много причини ние не сме били в състояние да ви предоставим много неща като специфична информация, що се отнася до дати. Понякога дори ние не сме сигурни кога да действаме, тъй като когато го правим, обстоятелствата трябва да са абсолютно точни за нас, за да успеем. И не на последно място, да координираме нещо с нашите съюзници изисква много планиране и ние трябва да имаме предвид рисковете, които те поемат. Например сега вие имате брой лица, подаващи сигнали, които са подготвени да се изправят и да ви разкрият истината. Естествено ние ще ги защитим, но те и техните семейства са застрашени и това е неприятно чувство.

Скъпи мои, прочистването върви добре и ще продължи докато бъдат отстранени основните причинители на неприятности. Има толкова много, рискуващи да поемат рискове и ние определено трябва да увеличим решителната и продължителна атака, за да свършим работата бързо. За да са спокойни хората, ще има съобщения да ги запознават с това, което се случва, тъй като ние не искаме погрешно тълкуване на нашите действия. Това ще бъде началото на просветителна програма, която ще ви отведе по пътя до Възнесението. Ще има повреди навсякъде, тъй като старата реалност се разчупва, изчиствайки се от всичко, което няма място във вашето бъдеще. Ще е трудно време, но ние сме ангажирани и самите промени няма да отнемат много време, както можете да си представяте. Така че бъдете търпеливи и разберете, че резултатът ще е във ваша полза.

Издигането е процес, който идва най-накрая до всички души, ако е необходимо много пъти. Фактът е, че вие няма да искате да останете в по-ниските измерения вечно. Това има своите привличания, но веднъж, след като вие сте го овладели и сте преодолели ниската вибрация, вие ще искате да продължите напред. Независимо от това дали сега го осъзнавате или не, вие имате вътрешен стремеж, който винаги ви тласка напред. Тъмните сили биха предпочели вие да не знаете за това и полагат големи усилия да ви държат в мрака. Въпреки това, мнозина излизат в Светлината, а благодарение на тях и други също се пробуждат и така тя набира скорост. Вие си помагате взаимно и веднъж след като е прието, че Всички сте Едно и премахнете религиозните си различия и вярвания, които не се в съответствие с истината, ще процъфтите и ще намерите истинския си път.

Нещата винаги се променят и вие също през цялото време и сте обект на много енергии, които ви заобикалят. Повечето са естествени, но други са дело на хора и не са непременно полезни за вас. Всъщност някои са опасни за здравето ви и все пак вие продължавате да си позволявате да сте изложени на тях. Това не винаги е по ваша вина, но вие сте склонни да пренебрегвате предупрежденията, когато става въпрос за източници като вашите мобилни телефони. Най-голямата ви заплаха, както добре знаете, е ядрената радиация, но в бъдещето такива източници на енергия ще са чисти и безопасни. Безплатната енергия е навсякъде около вас и ще се използва, за да обслужва всичките ви нужди. Много такива устройства вече съществуват, но както многото неща, скривани от вас, не са били пускани в употреба, а умишлено скривани.

Мечтата се сбъдва и вие ще сте издигнати в небесна обител над ежедневните предизвикателства на оцеляването. Това е дар от Бог и е заслужен чрез вашата решимост да преодолеете дуалността. Вие избрахте опитите си и в резултат на това еволюирахте и с право ще се присъедините към нас в по-високите измерения. Ние очакваме с нетърпение вашето идване и ще се срещнем с вас първо на Земята и ще осветим пътя към следващата фаза на вашите опити. От там нататък ще е удоволствие да си жив и ще е вълнуващо да планираш собствените си приключения, които ще ви отведат из Галактиката, за да наблюдавате и да участвате в много чудеса, които съществуват.

Приемайте всеки ден, какъвто е и не се страхувайте от нищо. Както толкова често ви казваме, всичко напредва добре и ние и вашите братя от Вътрешната Земя сме толкова близо до срещата си с вас. Обаче трябва да е безопасно за такива срещи, както без съмнение ще разберете. Всички ние извървяхме дълъг път, за да направим този финал най-чудесно преживяване за вас и ще се радвате на дните, които скоро ще настъпят. Веднъж, след като сте освободени от тъмните сили, облекчението незабавно ще ви извиси. Чувството около вас ще донесе много щастие и големи очаквания за бъдещето, което ще е изцяло обяснено преди да се издигнете.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви казвам, че естественото ви съществуване не е да живеете в тъга или да страдате от трудности без средства за пълноценен живот. Дори в сегашното ви измерение можеше да е толкова различно, ако не бяха алчността и скъперничеството на онези, които търсеха печалба само за себе си за сметка на другите. Вие сте красиви Същества с такова любящо намерение, ако само ви беше позволено да бъдете истинската си същност. Времето да покажете истинските си цветове наближава, така че подгответе се да се радвате и да празнувате най-голямото си постижение от хилядолетия насам.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles


Wednesday, May 16, 2012

16.05.2012г.СаЛуСа – 16.05.2012г. 


Тъй като повече от вас се пробуждат за истината за вашата реалност, така нивата на съзнанието се покачват, за да не се върнат никога към по-ниските нива, в които съществувахте. Откакто сте Едно всеки от вас влияе на всеки друг на съзнателно ниво и тъй като извисявате другите, те са издигнати с вас. След като е достигнато сегашното ви ниво, става по-лесно да разберете по-големите истини за вас и вашето съществуване. Като осъзнавате колко сте силни, това знание може да бъде използвано, за да продължите пътуването си към Издигането. Например можете да използвате силата на мисълта си, за да се защитите от по-ниските енергии, които са навсякъде около вас. Можете да направите това като визуализирате себе си обвити в тяло от Светлина, което познавате като своята аура. Тя може да бъде увредена от негативни емоции и особено гняв и също така звук, ако той е много силен и писклив. След като вашата аура е повредена, вие ще сте предразположени към болести и заболявания. Ако чувствате, че сте били повлияни, използвайте силата на мисълта си, за да я визуализирате непокътната около физическото ви тяло.

Тъй като се придвижвате към по-високите измерения, ще откриете, че силата на мисълта ви ще се повиши значително до момента, когато ще сте в състояние да създавате. Всъщност вие имате потенциалната сила на Бог, но докато достигнете това ниво, вие също ще имате пълен и абсолютен контрол над мислите си. На сегашното ви ниво вие вече можете да научите как да се самолекувате и всичко, което се изисква, е абсолютна вяра в силите ви да го направите. Понякога вие имате желанието да го направите, но изпитвате известни съмнения и това не се случва. Можете да разширите тези идеи, за да придобиете това, което искате и ще успеят тези от вас със силна воля. Имайте вяра в способностите си и можете да отидете далеч и след като се възнесете наистина ще осъзнаете истинския си потенциал.

Това, което правим ние и други източници, е да ви подготвим за различен живот, такъв, който е много по-удовлетворяващ. Живот, където вие решавате какво искате да правите и имате свободата на избор. Ние бихме казали, мислете мащабно, без да се ограничавате и със силата на вашата мисъл ще проявите това, което искате. Няма значение колко време е нужно, стига да поддържате фокуса си върху него, то ще се прояви. Сега намирате това за трудно, защото има толкова много неща, които ви разсейват.

Ще научите толкова много, когато можем да се обединим, тъй като това, което ви е било казано до сега, е само за да ви отвори за други възможности. Ние се въздържаме да ви даваме твърде много информация за възприемане наведнъж, в противен случай вие бързо губите интерес. Това, което се случи, е, че хоризонтите ви се отвориха към живот в други части на Вселената. Също така чрез контакта с нас вие започвате да разбирате, че възприетата форма е хуманоидна, дори и ако в някои случаи тя би изглеждала доста различна от вашата. От генетична гледна точка вие сте хибрид, който е проектиран от други видове, включително и от нас. Няма нищо тревожно, тъй като това бе проведено, за да подобри физическото ви тяло, а също така и способността ви да израствате в съзнанието. В миналото вие умишлено сте били лишени от способностите си от онези, които ви контролираха. Обаче, този период сега отмина и вие сте на път да се извисите отново, много по-близо до това, което първоначално бяхте. Действително, с Издигането вие ще се завърнете към ниво, съответно на нашите.

Това, което наближава, е масова възможност да напуснете дуалността, каквато я разбирате. Всяко усилие, което можете да направите, за да сте напълно подготвени да се възнесете, си струва. Без значение с какви проблеми се сблъсквате, вървете напред с пълна увереност и не се оставяйте да сте дърпани надолу от онези, които интерпретират събитията по негативен начин. Дълбоко в себе си вие ще знаете, че сте готови и само трябва да наблюдавате оставащите месеци, без да пропадате надолу. След като знаете, че е възможно да достигнете необходимото ниво да се издигнете, няма да намирате за трудно да го поддържате. В края на краищата вие преминахте през толкова много животи и различни преживявания, за да стигнете до този ключов момент. Не съжалявайте за нищо, което оставяте зад себе си, тъй като нищо няма да ви липсва в по-високите измерения. Душите, които сте познавали и обичали, никога няма да са далече и все още ще сте свързани тях където и да сте.

Както ви информирахме по-рано, вие имате връзки с членове на Галактическата Федерация, но в основни линии нямате будни спомени за тях. Обаче, ние познаваме много от вас и след Издигането вие ще откриете членовете на своето Космическо Семейство. Такива връзки означават, че подсъзнателно вие вече се чувствате у дома си с нас и ние въобще не сме непознати. Това, което имаме да ви предложим, ще ви изглежда много познато, защото всичко това ви е познато. Все още не е дошло времето ни открито да се срещнем с вас, но се надяваме тази наша информация да ви е подготвила за такъв повод. Няма нищо страшно относно нас, действително в наше присъствие вие ще чувствате нашата енергия и ще я намерите за успокояваща и мирна. Без да го осъзнавате, вие регистрирате енергията на другите хора и ето защо сте привлечени към някои от тях, докато други са отблъскващи. Личното ви излъчване привлича подобни хора и когато се срещнете обикновено настъпва незабавна хармония.

Преодолейте земните си разпри и различия и работете за сближаването на хората. Ако някои хора не се откажат от предразсъдъците си спрямо другите, оставете ги да вървят по пътя си, тъй като точно както всеки друг те създават собствения си път напред. Свободната воля се разглежда като много свята и уважавана от нас. Все пак, ако изберете неправилно, без да позволите свободна воля на другите, ще се очаква да поправите тези грешки като се изправите отново пред същите ситуации. Кармата е точно това, възможност да еволюираш без никакво предположение за наказание.

Скъпи мои, ние така желаем вие да се извисите и знаем, че ако това е вашето намерение, помощта ще ви се даде, за да осигури успеха ви. Ето така работят нещата в цялата Вселена в различните измерения. Това, което следвате автоматично, когато достигнете по-високите нива, е служба към другите. Никой не е принуден за това, защото не е необходимо, тъй като е съвсем естествено да се търсят възможности да се помага на тези, които имат нужда от помощ. Това е вътрешен порив, който идва отвътре, когато чувстваш любов към ближния. Ние ви обичаме и сме изпълнени с възхищение за вашата упоритост и решителност да преодолеете негативността, която съществува на Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм горд да съм свързан с всички вас

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-Circles


Monday, May 14, 2012

14.05.2012г.СаЛуСа – 14.05.2012г.

Има доказателства за неизбежния срив на тъмните заговорници и вие трябва да сте нащрек. Те ще опитат всяка възможна хитрост и дезинформация, за да направят последен опит да създадат съмнение и страх. Бъдете бдителни и игнорирайте всичко, което се чувства по друг начин, различно от Светлината, и се фокусирайте върху всичко, което е чисто и хармонично. Повече няма от какво да се страхувате, тъй като бъдещето ви е абсолютно гарантирано и нищо няма да попречи на Издигането и пристигането на Космическите ни Приятели. Възможността да се издигнете е естествен завършек на този цикъл и въпреки че вие пропуснахте по-ранни случаи, този път, ако сте готови, вие сте абсолютно сигурни да се издигнете. Простосмъртни не могат да спрат това, което е Божествено постановено и имайте предвид, че това важи за цялата Вселена.

Saturday, May 12, 2012

11.05.2012г.СаЛуСа – 11.05.2012г. 


Толкова много неща се случват, но ние не сме винаги свободни да ви разкрием детайлите. Трябва да е достатъчно да се каже, че ние контролираме добре и нашите съюзници са близо до завършването на редица действия, които ще покажат на всички, че сме сериозни. Повече няма да бъдем забавяни и бързо ще се справим с тези, които причиняват това. Има редица доверени съюзници, които са в челните редици на предоставянето на информация, което прави ясни нашите намерения. Скоро ние също ще изиграем нашата роля в изнасянето на фактите директно в публичното пространство. Става въпрос по-скоро за седмици, отколкото за месеци да се проведат масовите арести. След като стигнахме толкова далеч, ние искаме това да протече гладко с колкото може по-малко проблеми.

Friday, May 11, 2012

9.05.2012г.СаЛуСа – 9.05.2012г. 


Има такива сред вас, които сега се събуждат за мисиите си, тъй като вие наближавате най-интензивния период на активност. Тези Същества чакаха точно този момент, за да са на разположение на масите, които ще се нуждаят от насоки, за да разберат какво се случва около тях. Събитията ще се придвижат доста бързо и ще има известно объркване и страх в резултат на това. Всички Служители на Светлината могат да помагат в такива времена, а ние ги молим да са готови да споделят знанието си с другите. Ние ще продължим да помагаме на нашите съюзници и много Звездни Семена ще са полезни, тъй като са били старателно подготвени точно за това, което позволява техния опит. Направено е толкова много, за да се гарантира, че вие осъществявате прехода с Майката Земя и колкото може повече от вас да успеят. Дори на онези, които не са готови още, трябва да се помогне, тъй като те също имат нужда да са наясно с това, което им предстои.

7.05.2012г.СаЛуСа – 7.05.2012г. 


Малцина от вас имат някакъв реален спомен от предишни животи освен вероятно случайните ретроспекции, и все пак вие имахте толкова много животи пълни с преживявания, които ви доведоха, до където сте днес. Беше дълго пътуване и сега много от вас стоят пред вратата на Издигането, но не разбирате изцяло какъв голям квантов скок напред ще се случи. Бъдете търпеливи, Скъпи мои, и знайте, че сте един от тези, избрани да бъдат тук сега, а това наистина е голяма привилегия и незабравимо преживяване. Докато в дуалността еволюцията се случва много по-бързо, в някои отношения е парадокс, защото вие я виждате като бавен процес. И все пак в точно този живот всичко е ускорено и само в последно време някои се пробуждат с бързи темпове в нивата си на съзнание. Това е наистина, за което дойдохте, знаейки, че по някакъв начин крайните времена ще са вълнуващи и удовлетворяващи. Така че ние ви молим да погледнете от хубавата страна, когато нещата станат трудни, знаейки, че това е само преходна фаза. Златният Век надделява и веднъж, след като сте там, всичко, което го е предшествало, ще изглежда без значение и скоро ще е забравено. Преди всичко вие завършихте трудната част, а сега всичко, което остава, е да поемете почистването, което с наша помощ ще стане за нула време.

4.05.2012г.СаЛуСа – 4.05.2012г. 


Нека никой не ви убеждава да промените вярванията си, освен ако вие интуитивно почувствате Светлината в думите, които ви се дават. Това, което е от по-ниски вибрации, няма да резонира с вас, а в този момент, когато Издигането е толкова близо, има такива, които умишлено биха ви дезинформирали. Тъмните сили мислеха да поробят Човека и неговия свят в собствения си дневен ред, но сега се държат здраво за всяка възможност да спрат пътя на Светлината на всяка душа, който води към завършване. Това няма да бъде допуснато, но означава, че вие все още трябва да действате внимателно и да не сте заблуждавани от онези, които насаждат страх. Естествено се случват физически промени, но те няма да бъдат от такъв мащаб като библейските предсказания. Някога те бяха действително възможни, но с ускоряването на съзнанието ви вибрациите бяха издигнати. Това позволи по-малко хаотичен край и ние от Галактическата Федерация сме решени да ви помогнем през оставащия период преди Издигането. Има много начини, по които ние можем да помогнем, а що се отнася до земетресенията, потокът на енергията може да бъде насочен по такъв начин, който минимализира ефекта им.

Нашата мисия сега достига критична точка, където ние ще бъдем приведени в действие да наблюдаваме събитията, които са на път да въздействат върху съзнанието ви. Огромната работа, която е въведена, за да ви отърве от Илюминатите и техните слуги, е на път да даде резултат в арести от голям мащаб. Това изисква нашите съюзници да са в готовност, а ние да ги пазим, за да гарантираме, че всичко върви гладко. Ние не искаме да видим паника в резултат чистките, които се случват. Рано или късно вие ще трябва да се изправите пред ужасната истина за това как сте били използвани през цялото време, за да попълвате хазната на онези, които от еони от време са били движещата сила зад вашите правителства. Степента на тяхната сила наистина ще ви изуми и шокира и още повече, когато осъзнаете колко голяма част от населението бе предназначена да бъде елиминирана. С нашето идване тази заплаха бе премахната, но историята ще покаже, че живота на милиони въпреки това, бе обект на коварните им сценарии.

Идващите времена ще бъдат доста забързани и разбира се, вие имате да се съсредоточавате върху Издигането. Бъдете сигурни, че каквото и да се случи, крайният резултат ще бъде във ваша полза. Всичко, което е от по-ниски вибрации най-накрая ще бъде трансмутирано или ще изчезне от погледа ви. Ето как Земята ще бъде възстановена с премахването на всички следи от замърсяване. Ще се роди Нова Земя, така че вие можете да започнете друг етап от вашата еволюция. Той ще е най-удовлетворяващ и ще върне радостта и щастието, които липсваха в живота на много хора. Светлината ще засияе от всички посоки, а нивата на съзнанието на всички форми на живот ще е издигнато. Единството ще е очевидно по много начини и ще е разпознато като обединяване на целия живот. Повече няма да се случва разделение, а хармонията и баланса ще са възстановени. Тъмните енергии няма да имат място в такива среди и не могат да съществуват в такива високи енергийни нива. Така че, Скъпи мои, не позволявайте на външни влияния да се намесват във вашия напредък към Издигането.

През идващите времена вие ще достигнете нива, които ще съответстват на Христовото Съзнание, а това значи всички вие, тъй като това е естествено развитие в еволюционния ви път. Сега вие сте бледо отражение на такива високи вибрации, и все пак ваша съдба е да достигнете такива нива. Един ден на вас действително ще се гледа като на Майстори на Светлината и съ-творци с другите, когато се раждат нови Вселени. Вашият потенциал по никакъв начин не е ограничен и в края на краищата вие ще облечете мантията на Боговете, които сте. Обаче сега времето и мислите ви са ангажирани от подготовката за Издигане. Някои все още търсят отговорите на въпроса какво трябва да направят в това отношение, а ние бихме казали, работете към ниво, където можете да бъдете един, който може да изрази себе си в Безусловна Любов. Не е лесно, когато имате толкова много отвличане на вниманието наоколо, и все пак това е състояние на съществуване, което е възможно. Вижте всички като част от себе си, защото всички сте свързани и това, което прави един влияе на всяка друга душа. Това означава да не съдите и вероятно за Хората това е най-трудната част. Вие сте свикнали да изразявате мнението си за всичко, а понякога това се прави, без да знаете всички факти. Просто се преместете в енергията на любовта през цялото време и бъдете толерантни към другите, които все още играят играта на дуалността.

Вие живеете на красива Земя, която е Същество с високо съзнание в собственото си право, развалено от липса на разбиране. Майката Земя пожертва много, за да позволи вашата еволюция да продължи, но вие бихте казали, че сега е време за разплата. Като оценявате какво е направила Тя за вас и също като уважавате Нейните нужди да се подготви за Издигането, вие можете да работите в посока към поправяне и преодоляване на някои от щетите, които са сторени. Със сигурност ще бъдете призовани да участвате в почистването, когато можем безопасно да се приземим на вашата Земя. Това е гигантска задача, и все пак на нас не ще ни отнеме никакво време, така да се каже, благодарение на нашите технологии. Ние вече почистваме атмосферата и отбелязваме вашата загриженост за Чемтрейлс и намаляваме ефектите им върху вас. Действително от много години ние чистим отлаганията от атомни експлозии и дори сега се справяме с радиация, идваща от повредената Ядрена Централа в Япония. Както сега трябва да знаете, ние в момента също така предотвратяваме употребата на ядрени устройства и безопасно ще ги унищожим, ако е необходимо.

Повече няма да стоим и да позволяваме още умишлено унищожение на планетата, а вашите власти са наясно с позицията ни по този въпрос. Това са първите стъпки към забраната на войната и вярвайте ни, че ние можем да гарантираме, че всички страни се придържат към това Божествено правило. Мирът е почти тук, а когато той доведе до разпускане на всички военни единици, има направени разпоредби за пре-назначения на целия персонал. Военните престъпления ще бъдат разглеждани редом с всички престъпления срещу Човечеството и просто никой няма да избяга от тях, тъй като ние знаем кои са виновниците. Няма да има репресивни мерки, но просто приложение на вашите закони и също Вселенския Закон.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и откривам, че вие забелязвате колко по-бързо се ускорява времето. Това е сигурен знак, че вибрациите бързо се издигат и гаранция, че вие ще изпитате извисяването, което върви с това.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

2.05.2012г.СаЛуСа – 2.05.2012г. 


Ние често ви казвахме, че няма нищо, което да не успеете да постигнете, а ние искаме да ви благодарим за това, че подкрепяте нашите съюзници, които се справиха изключително добре за толкова кратко време, като донесоха истината в публичното пространство. Вашето приемане на техните откровения и намерението да ги направите общоизвестни, разпространиха информацията на длъж и шир. Тя отвори очите на много хора, които нямаха никаква представа за съществуването на тайни операции от такъв голям мащаб. Истината трябва да бъде разпространена до възможно най-много хора, а това ще направи разкриването и нашето идване много по-лесно приемливо за тях. Страхът все още живее в умовете на някои хора и всичко, което може да намали шока от нашето съществуване, ще им помогне да продължат напред. Фактите за нашите връзки с вас повече не могат да се крият и ние сме нетърпеливи да се случи разкриването. То трябва да предшества нашето идване, което е планирано от дълго време.

Повечето от вас са наясно, че сред вас има сигнализиращи за корупция, които излязоха напред, за да разкрият какво се случва, що се отнася до военните и финансовите дела. Помощта им е важна, за да се гарантира, че докато медиите не бъдат освободени от ограниченията си и достоверно да докладват новините, вие да знаете, че ние сме много активни в подкрепата на нашите съюзници. Нашето присъствие и помощ ще гарантират, че всеки опит да се започне друга Световна Война, ще е неуспешен. Ние също така уверяваме, че тези, които са виновни, няма да избегнат правосъдието, що се отнася до арести за криминални деяния, включващи финансови въпроси. Обаче, ние ви молим да оставите тези въпроси на властите, а когато научите фактите, не позволявайте на гнева си да доведе до репресивни мерки. Всички на някакъв етап ще отговарят за действията си срещу хората. Най-добре е да използвате енергията си за разпространение на Светлината и за изпращане на Любов към всички онези, които се нуждаят от нея в този специален момент.

Още веднъж бихме искали да кажем, че всяка душа, която е на Земята сега, е там със специална цел дори ако в някои случаи това е изцяло да бъдат наблюдател. Всички ще се възползват от опита си, а мнозина избраха да се издигнат. С други думи, всички имат жизнен план, включително и онези, които сега не знаят или не разбират Издигането. Всъщност мнозина се инкарнираха, като знаеха, че няма да достигнат нивото на съзнание, необходимо, за да се издигнат. И все пак всички ще са придобили чрез опита си и особено онези, които остават за края на времето. Цялото придобито знание придвижва всяка душа напред, за да достигне собственото си време за Издигане. Дуалността е бърза писта към успеха, но често с цената на изпитването на дълбините на мрака. Винаги има изход от това и той ще се появи скоро след като на Светлината се отговори от великите Същества от Светлина.

Скъпи мои, цялата цел на живота ви е да еволюирате, а пътуването на душата ви накрая ще поеме всичко обратно към Източника на Всичко Което Е. Очевидно напредъка на душите, сравнени една с друга, може да се различава доста, в зависимост от това колко дълго време е прекарано в по-ниските измерения. Сега вие се придвижвате към по-високите измерения и веднъж, след като сте там, повече няма да сте обвързани с линейното време. Всичко ще е в „Сега” и вие ще се движите по ваша воля между миналото, настоящето и бъдещето. Въпреки това, към момента вие все още сте много ангажирани с времето, а ние сме наясно, че очевидното забавяне на стартирането на многобройните ни проекти ви притеснява. И все пак действително те напредват много добре, а ние сме на път да помогнем за осъществяването на някои основни арести на хора, които са на високи постове сред тъмните сили. Това ще е началото на продължително прочистване на онези във властта, така че властта и отговорността за вашето добруване да се предаде на други хора, които да се грижат за него. Бъдете сигурни, че ние знаем кой е от Светлина и никой няма да е в състояние да се промъкне през нашия контрол или да ни измами. Въпросите напредват и вие можете да очаквате много скоро някои изненадващи разкрития.

Сега е по-важно да останете твърди и решени да поддържате Светлината, която сега изобилства на Земята и ще продължи да е така, издигайки вибрациите. Нивата на съзнанието ви не могат да останат в застой и като резултат трябва да се повишат. Това вече трансмутира райони на мрак и ние откриваме, че достига сърцата на онези, които са били затворени. Тъй като вие бързо наближавате Издигането, така онези души, които не могат да абсорбират такива вибрации, ще трябва да напуснат Земята. Техният път е предопределен да ги отведе във времева линия, която позволява продължение на настоящите им опити. Там не става въпрос за избор, тъй като не можете да се издигнете, докато не сте вече от по-висока вибрация. Както вече споменахме, всички души вече ще са решили бъдещето си.

Ние от Галактическата Федерация сме готови да се срещнем с вас и действително в определени обстоятелства са осъществени контакти наскоро по много поводи. Някои биха изглеждали като случайни срещи, но други бяха целенасочено организирани, за да дадат на вашите лидери възможност да донесат мир на света. Много пъти предложихме да посредничим за мир за вас, но онези, които упражняват властта, предпочетоха да продължат с плана си за вашето поробване. Въпреки това, вие хората призовахте Бог, молейки за освобождение от вашите тъмни господари и на това се отговори по сигурен начин. В резултат на това вие сте изправени пред края на цикъла с Издигане, вместо рухване на вашата цивилизация. Перспективата от това да се издигнете с Майката Земя е уникално постижение, особено тъй като ще го направите докато сте във физическите си тела. Много други цивилизации са привлечени към вашата Земя поради това и то ще бъде спектакъл, който ще направи трайно впечатление. Ние от своя страна ще получим гледка от трибуната и ще сме тук, за да гарантираме щастлив и радостен финал. От този момент нататък вие ще започнете нов етап от еволюцията си, такъв, който ще е доста различен от това, с което сега сте свикнали. Всички дарове от Бог ще ви бъдат дадени, когато заемете мястото си сред просветените души, които са истински същества от Светлина и Любов.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм доволен да ви дам нашето уверение, че всичко е наред. Ясно е, че времето за разкриване на истината наближава и ние имаме програма, която ще покрие нуждите ви, така че да разберете защо сте били потискани толкова дълго време. Вие излязохте от период на мрак, създаден чрез унищожението на Атлантида, и се издигнахте отново в Светлината чрез предизвикване на тъмните сили и успяхте. Беше дълго и трудно пътуване, но вие доказахте, че сте достойни да се придвижите в по-високите измерения и обратно в Светлината, а ние обичаме всички вас за това.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

20.04.2012г.СаЛуСа – 20.04.2012г. 


Всичко продължава да се гради до точката, свързана с арестите, в която те повече не могат да бъдат пренебрегвани от медиите. Ние не само искаме тяхната подкрепа, но събитията да бъдат докладвани както действително са се случили и с правдоподобно обяснение. В крайна сметка ние ще осигурим наши собствени служби, за да гарантираме, че действията ни не са изопачавани, но междувременно ние приветстваме и благодарим на онези от Светлина, които са в челните редици на откровения чрез Интернет. Понякога докладите са някак спекулативни, което означава, че вие все пак трябва да сте проницателни, когато ги тълкувате. Като цяло те ще са надеждни, но вие все пак трябва да внимавате за преднамерена дезинформация.

Сега ние сме по-активни от всякога преди, що се отнася до вашата безопасност и благополучие. Тъй като много от нашата работа се извършва тайно, вие не можете да знаете до каква степен отиваме, но ние действително намаляме последиците от замърсяването независимо дали е по въздух или по море. Когато напълно сме спрели дейности, които причиняват замърсяване, тогава можем да се заловим за работа и да завършим проектите си по напълно отстраняване на ефектите от замърсяването. Ние търсим различни източници, за да планираме разкриване и подготвяме обществеността за осъществяването му. Шокът повече не може да се счита за последица от разкриването, тъй като гледки на наши кораби са били широко разпространявани от много години. Също така ние продължаваме да се показваме все по-често от всякога и дори над много по-гъсто населени райони.

Нивата на съзнанието продължават да растат, а това се очакваше с оглед на количеството от Светлина, която бе насочена към Земята в по-близките години. Тя докосва сърдечните струни на много хора, които забелязаха промените в себе си. Някои и се противопоставят и са ограничени в своя път, но когато излиза истината, свързана с целта на живота, ние очакваме мнозина да се отворят. Друг важен аспект е приемането, че животът продължава и няма такова нещо като смърт, що се отнася до душата. Това би трябвало да освободи хората, които живеят в страх от това и не разбират, че вие не сте просто вашето тяло.

Вие сте прекрасни духовни същества, които имат много повече потенциал, отколкото си представяте и когато се издигнете, вие ще сте на нивото, където можете да го изпробвате. Ще има малко ограничения върху свободата ви да пътувате, където желаете и можете да поемете почти всяко предизвикателство, което ще подпомогне духовната ви еволюция. Естествено, по-мъдри глави от вашата са на ваше разположение, а Майсторите ще ви дадат предимството на техния опит. Много от вас вече служат чрез един от тях и принадлежат на техните групи. Груповата работа е особеност на вашата служба към другите, когато достигнете по-висшите реалности. Дори на Земята вие без съмнение ще се съгласите, че намирате себе си привлечени към подобни души.

Ние от Галактическата Федерация също сме привлечени да работим заедно, а с различните си опити, груповата енергия е много мощна. Поради големия брой нови цивилизации, които се присъединяват към нас, можем да се наслаждаваме на изучаването на начина им на живот. Има също така споделяне на нови технологии и е удивително как се развиват различни идеи, като например многото видове кораби, които виждате в небесата си. Повярвайте ни, Скъпи мои, животът е далеч по-различен от скука и липса на вълнения, когато се издигнете. Всъщност, той е много удовлетворяващ и радостен и се живее с любов към многото форми на живот, които срещаме. Не е задължително вашето бъдеще да е с нас, но тъй като сте членове на нашата Федерация, можете да се присъедините към нас, ако това е желанието ви.

Ние искаме да видим нашите съюзници да съберат голяма решителност да изчистят веднъж за винаги всички тъмни сили, така че онези от вас, които служат на Светлината да могат да водят хората през последните дни на този цикъл. Бялото Братство дълго време организираше точните души да бъдат на Земята и да са готови за заемат постовете си и да гарантират законен завършек на дуалността, както я познавате. Тъмните сили не са единствените, които могат да се организират за максимален ефект, Светлината също дълго планира това време. Победата винаги е била за Светлината, но с предоставената ви свободна воля, бъдещето не винаги беше предсказуемо. Докато не настъпи Милениума, не беше ясно как бихте напреднали и въпреки че мракът се сгъсти, вие се издигнахте великолепно, за да продължите пътя на Светлината. Изглежда тъмните сили бяха поели контрола, но вие се изправихте срещу тях и срещу това преимущество излязохте победители. Остава само да се оправи бъркотията след като са отстранени Илюминатите и в това ние сме изцяло с вас.

Знаем, че с наближаващото Издигане някои родители изразяват загриженост за децата си и това е разбираемо. Позволетe ни да обясним, че те са като всяка друга душа сега, следващи жизнения си план. Те избраха с кого да са и те ще са знаели за бъдещето си, както и за вашето. Гледайте на тях като на души, които просто са се климатизирали към живот на Земята с толкова потенциал и може би повече от вашия. Определено през последните 30 години и повече много души бяха избрани да се присъединят към вас в това специално време, поради високо еволюиралото си състояние. Има нужда от тях да донесат тяхната Светлина и да помогнат за събуждането на други души, чиито нива на съзнанието се нуждаят от повишаване. Целият процес на Издигане изискваше армия от Служители на Светлината, за да го поставят на твърда основа.

В действителност няма нужда да се тревожите за никоя друга душа, независимо дали млада или стара и за мястото им в Издигането. Всички вие дойдохте на Земята, знаейки напълно какви ще бъдат предизвикателствата и какво би довело до вашите кармични уроци. Всички вие сте напълно екипирани да се справите с жизнения си план и имате много Водачи, които помагат да се гарантира, че всичко това работи успешно за вас. Дори приключенията на някои души с тъмните енергии ще са били известни предварително и това също е кармична ситуация. Опитът понякога идва много трудно, но ето как вие учите и напредвате духовно. Ако в този живот сте допуснали грешки, разпознайте грешките си и си простете и все още можете да стъпите на пътя на Издигането. Оставете грешките зад себе си и бъдете сигурни, че при същите обстоятелства вие не бихте ги направили отново.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам как пулсациите на вълнение пътуват по света с очакването вашите права да бъдат възстановени. Твърде дълго бяхте потискани от тъмните сили и това време свърши, тъй като техните средства за контрол над вас им бяха отнети. Любовта расте и навсякъде се чувства голямо чувство на облекчение.

Благодаря ви, СаЛуСа
Майк Куинси

Website: Tree of the Golden Light
Превод: Tauno - Website: Elven Inspired
  
Welcome to the PAO Light-CirclesDear Readers,

 We are looking for new translators  English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for  Wanderer’s messages. 
We are a team of translators from all over the world (more than 100 people for 25 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.
Would you like to join us?  Please send an email to
 

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.

 

Translations

http://gfswedish.blogspot.com/ - Português - Novo
http://gfingreeck.blogspot.com/ - ΕΛΛΗΝΙΚΑ/Greeck - UPDATED
http://gfinbulgaria.blogspot.com/ - БЪЛГАРСКИ/Bulgarian
http://gfinrussia.blogspot.com/ - РОССИЯ/Russian
http://gfincroatia.blogspot.com/ – HRVATSKI/Croatian
http://gfinslovak.blogspot.com/ - SLOVENSKY/Slovakian


Originals and translations of Galactic Messages available at

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com