We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, September 28, 2012

28.09.2012

Времевите линии започват да се сливат в такива, които носят най-много енергия и естествено са най-силни, където хората имат намерението да се издигнат и където други нямат това намерение. Това, което ще наблюдавате, е резултатът от масовото ви съзнание, което създава според желанията ви. Самото Издигане ще донесе промени, които са Божествено постановени и са от Вселенски мащаб и са контролирани от по-висшите сили. Следователно вие създавате собствените си опити, а Издигането ще бъде последният ви опит от напускането на цикъла на дуалността, за да заемете мястото си в Новата Епоха. Събитията могат да се променят съобразно вашата скорост и ниво на напредък, а това дава възможност за всяко забавяне, причинено от тъмните сили. Така че ви казваме, продължавайте да се фокусирате върху действителното Издигане и се подгответе за прием на мощна енергия, с която ще сте наясно.

Винаги ще има много дискусии за това как ще се случат бъдещите събития, тъй като има много различни виждания за това. Това, което ви беше обещано, със сигурност ще се случи и ще имате много полза от него. Всъщност времето често трябваше да бъде коригирано и разбира се сега сте наясно, че някои събития трябваше да се върнат. Въпреки това, вие няма да пропуснете и ще преминете към по-висока вибрация и ще се възползвате от многото промени, които ще ви издигнат още повече в Светлината. Старата парадигма дотогава повече няма да има влияние върху живота ви и ще се радвате на абсолютен мир и радост, които идват с новата парадигма.

Ние все още подтикваме съюзниците си да повишат действията си, тъй като бихме искали да видим някои основни промени да започнат много скоро. Това ще успокои тревогите ви и ще ви увери, че края на цикъла ще дойде, както е предсказано. Въпреки това, той може да зависи от вашите очаквания, тъй като само едно малцинство имат някаква представа за това, което предстои. Ние ще обърнем внимание на това по един или друг начин, така че всички души да имат избор накрая по отношение на това дали искат да напуснат по-ниските измерения заради по-високите нива. Това, за което може да сте сигурни, е, че онези от вас, които дойдоха в този живот, направили вече избора си да се издигнат, ще се издигнат. Ще има висоти в живота им, които ги изведоха на правилния път и привлякоха просветени души към тях. Всеки един от вас имаше огромна помощ и би било доста предизвикателно за вас да вървите срещу жизнения си план, който включва Възнесение.

Издигането не е петминутно чудо, а е пътят, който сте изминали от доста дълго време и ще продължава да е така. Имало е много висини, особено в края на последния век и в сегашния ви. Всяка една от тези висини доведе енергиите към по-високо ниво от преди. Те нежно ви помагаха, за разлика от 21 декември 2012, когато всички осезаемо ще бъдат повлияни. Мнозина вече забелязаха това, което ще е известно като симптоми на Издигането, които лесно могат да бъдат объркани с начало на болест. Определено, ако те са упорити, мъдро е да проверите състоянието си чрез лекар, тъй като обикновено те изчезват за около няколко дни.

Каквото и да се случи, приемете го като знаете, че Издигането продължава и вие няма да го пропуснете поради никакви забавяния. Всичко това е планирано и скоро ще се отървете от тъмните сили, защото, независимо от това колко са подли те и каквато и власт да упражняват, те нямат място във вашето бъдеще. Склонни сте да се депресирате, когато събитията не се разиграват, както се очаква, но ако сте от Светлината, битката вече е била спечелена. Има много неща да се направят, за да ви придвижат бързо в Новата Епоха, но ние сме повече от способни да се справим с тази задача. Ние постоянно изменяме плановете си, според каквато и ситуация да изникне и това не е проблем за нас въобще.

Повратната точка сега се върти около президентските избори в САЩ. Нашият човек е избраният да ви изведе от дуалността и това е, защото той има огромен духовен опит и разбиране да посрещне предизвикателството. Има други около него, също готови да се присъединят в ново Правителство, което ще е основано на нови принципи и наистина ще представлява хората. Няма да има провал или повторение на това, което преди сте изпитали, тъй като тъмните сили имаха своя шанс и капитулираха пред Светлината. Така че, моля не се притеснявайте много от заплахите на тези, които все още насърчават алчността и егоистичната власт. Те няма да фигурират в новото Правителство, което ще е за хората.

Приемете, че това, което се случва, е част от почистването, което трябва да се проведе, преди промените да могат да бъдат въведени. Майката Земя също ще има нужда да предприеме някои действия, но те няма да са толкова жестоки, колкото прогнозират някои хора. Ние от Галактическата Федерация още наблюдаваме всичко, което се случва на Земята и участваме в много неща, за които вие не сте наясно. Така че, моля не мислете, че не сме активни, защото всъщност ние вероятно сме повече включени, отколкото когато и да било преди. Вие със сигурност виждате повече от нас, а най-доброто все още предстои, когато ще можем да организираме прелитанията си. Ние отбелязваме, че разкриването е подхранвано от хората и аплодираме инициативата ви и упоритостта ви. Всичко, което пробужда хората за истината, е полезно.

Очевидно, следващите няколко седмици ще са много важни и вие трябва да сте в състояние да видите накъде вървят нещата. Може да очаквате да видите повече обвинения срещу корумпирани банкери, тъй като дейностите им се разследват. Изисква се време, за да се съберат нужните доказателства и това трябва да е задълбочено. Някои бягат, вместо да се изправят пред очевидното и за известно време те ще избягат от престъпленията си, но в крайна сметка ще отговарят за тях. Основната ни цел е да ги отстраним, така че да останат сигурни и надеждни хора, за да поемат новите финансови договорености. Всичко това е част от придвижването ви напред и проправянето на мост между старите и новите системи.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм толкова щастлив да видя колко много напреднахте за толкова кратко време. Нищо не се приемаше за даденост, тъй като вие бяхте изправени пред много суров тест и вие печелите по цялата линия. Продължавайте да гледате напред и не оставяйте решимостта си да видите този цикъл до самия му край. Вие действително сте Борците от Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси


Превод:TaunoWednesday, September 26, 2012

26.09.2012 
 
 
СаЛуСа – 26.09.2012г.

Както откривате, времето се ускорява, а предсказанията за големи земетресения и други физически случки по никакъв начин не се случиха както беше видяно. Вие със сигурност може да се възползвате от резултата, тъй като с донасянето на Светлината на Земята, вие също донесохте и спокойствие. Това обаче не означава, че няма да има физически промени, тъй като някои от тях са неизбежни. Чрез поддържане на вибрациите високи през идващите седмици, можете да гарантирате, че имате доста гладък край на цикъла. Разбира се ние сме част от причината за начина, по който това се случва и поддържаме това, което може да се нарече мирно време. Да, в някои държави има битки, но няма да е позволено те да ескалират до по-голяма глобална война.

Може да звучи странно, че вие постигате мир на Земята, но е така, тъй като все повече и повече хора го изискват заедно с тяхната свобода. Вие вече виждате последните съпротивляващи се в много държави, а военният персонал изразява вярването си, че е време да се сложи край на всички войни. Те осъзнават, че освен самозащита, войната е безчувствен акт, който рядко постига някакъв траен ефект. Вместо това създава омраза, а онези, чиито хора и земи са унищожени, ще носят мисли за отмъщение докато то не се изпълни. Не е ли вярно, Мили Мои, че вие създадохте терористите, които измъчват света с безумните си действия на саморазрушение и убийство.

Ние бихме искали вие да не съществувате в негативността, която все още я има във вашия свят, но трябва да разберете как това се е случило. Естествено тъмните сили имаха пръст в поддържането и, и в исторически аспект създадоха почти всяка сегашна война между нациите. Всичко това ще свърши с Издигането, тъй като вие се придвижвате в ниво, в което такава негативност не може да съществува. Душите, които мислят по този начин, които няма да се откажат от стремежите си към богатство и власт, ще останат в по-ниското измерение с другите, които са непробудени. Обаче, Светлината няма да им бъде отказана и ще се прави всяко усилие, за да ги върне обратно в нея. Един ден те ще се върнат, тъй като в крайна сметка всяка душа ще се върне вкъщи.

Междувременно, пътят към Издигането се отваря и промените, необходими за придвижването, наближават проявлението си. В следствие на това, въпросите ще се движат доста бързо, тъй като определени цели трябва да бъдат достигнати преди да стигнете до там. Нашите съюзници все още влагат сърце и душа в работата си и ще видят резултатите много скоро. Както много пъти казахме, нищо не може да спре спускането на завесата на финала и Илюминатите ще си отидат от вашия живот завинаги. Нивата на съзнанието ви продължават да се повишават и с един голям скок напред вие ще осъзнаете, че сте се издигнали. В ума ви няма да има никаква несигурност, ще знаете, че ще сте изключително променени в сравнение с това, което сте били преди. Така че не позволявайте в ума ви да се промъкват тревоги, поддържайте поглед напред и това ще стане ваша реалност.

Живейте в Сега и чакайте, докато стане необходимо да промените дневния си модел, за да се настаните в Новата Епоха, която се проявява. Достатъчно скоро ще научите кога пристига тя и това е „знаенето”, че може да разчитате на нея да ви отведе напред. Вашето свръхчувствително възприятие ще е по-остро и засилено от новите енергии, които приемате в себе си. Може да видите добре факта, че тялото ви повече няма да е податливо на заболявания като най-приемана промяна от всички. Това ще е само една от многото, които веднага ще издигнат качеството ви на живот. Бихме казали, че вие не сте живели докато не изпитате живот в по-висшите измерения. Ще е вярно, особено, когато е свързано с други души. Ще откриете, че всички са обединени в Любов и Светлина и ще живеят заедно в блаженство и пълна хармония.

Ние от Галактическата Федерация на Светлината ви говорим като такива, които вече са в нива, в които вие се придвижвате. Ние изпитваме в щастлива среда, където всички форми на живот си взаимодействат една с друга. Няма никакъв страх между различните форми на живот и всичко се основава на доверие. Следователно никой не се чувства потиснат или самотен и може да се изрази свободно в голяма радост и щастие. Мислите, свързани с по-ниските вибрации, никога не влизат в умовете ни и ние се фокусираме върху всичко, което е чисто и неопетнено от никакъв негативен аспект. Да живееш живота си по този начин е толкова удовлетворяващо и определено нямаме никакво време за скука. Ще има толкова много неща отворени за вас, за да ги откривате и ще се издигнете още повече, както казвате „ небето е граница”.

И така, Скъпи мои, възползвайте се от повечето от последните си дни на сегашната ви Земя. Тя все още има толкова много красота и места, които са от по-висшите енергии. Онези от вас, които са чувствителни, ще знаят какво имам предвид. Също така някои области все още остават зле замърсени, подложени от векове на по-ниските енергии чрез войни и други конфликти. Те разбира се най-накрая ще бъдат изчистени преди Издигането и всъщност тази работа вече започна. За да ви помогнем ние можем да работим над Земята, но когато можем да ви срещнем, това може да се проведе като съвместна дейност. Майката Земя беше най-търпеливата същност докато преминавахте през последния период от живота си. Тя получава и приветства контакта ви с нея и вашето завръщане към времената, когато тя и вие живеехте много по-близко заедно. Това ще дойде отново в близко бъдеще, когато ще разберете връзката си с всички други форми на живот.

Вие всички бяхте създадени и поставени на Земята, за да се насладите на даровете и красотата на Създателя и да учите как да се подкрепяте взаимно. За съжаление в последните етапи вие се отделихте от Природата и забравихте колко много се нуждаете едни от други. Това се променя и мнозина разпознават мястото, което Човек има на Земята и значението на това да сте пазители, що се отнася до целия живот. Будистите са известни с техните разбирания и показаха какво може да се направи, когато сте в хармония с природата. Някои от вас също са наясно и са добър пример за другите, които търсят истинска връзка с Природата.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви моля да продължите напред с голяма увереност. Няма нищо, от което да се страхувате, що се отнася до Новата Епоха, тя е всичко, за което бихте мечтали. Ние се подготвяме да ви се представим, в каквито и обстоятелства да са допустими и ще го направим по начин, който не предизвиква страх. Напротив, идваме при вас в Любов и Светлина.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Monday, September 24, 2012

24.09.2012СаЛуСа – 24.09.2012г.

Световното движение за мир получава подкрепа и помага за пробуждането на другите за необходимостта да не толерират повече липсата на съответствие с вашите нужди. Успехът ще е ваш, но може би не съвсем така, както бихте очаквали. Ние със сигурност ще имаме участие в това и ни е позволено да помагаме що се отнася до Служителите на Светлината. Главният фокус сега са правителствените промени, които са необходими, за да се поставят правилните хора в отговорността за вашето бъдеще. След като дадена страна е премахнала онези, които не работят за хората, изискването за промени и другаде, ще ескалира. Няма да спре енергията за свалянето на тъмните сили и в общи линии те знаят, че времето им свърши.

От една страна, светът сякаш е в безнадежден хаос, но под всичко това, вие раждате Новата Епоха и тя чака, за да замени старата. Старото статукво не може повече да бъде поддържано, тъй като самата му структура се разпада. Никакви усилия или финансови средства не могат да го спасят и много репутации ще се сринат с него. Правни действия вече са на път да изнесат повече известни имена заради криминалните им деяния. Някои от най-големите виновници са все още в състояние да се крият зад други, които са вършили мръсната си работа заедно с тях. Въпреки това, в крайна сметка никой няма да може да избяга от правосъдието, или ще му се наложи да отговаря пред по-висшите власти. Всички те са ни известни и всичките им дела се пазят в Акашик записите.

Всяка мисъл и действие на всички души автоматично се знае, но не е за преглед без разрешение. Обаче, това се използва след физическата смърт, в по-висшите царства, когато преразглеждате живота си и решавате какво трябва да носите напред за бъдещи опити. За някои животът изглежда без смисъл, но всъщност всеки един от вас знаеше какво бе планирано, преди да се въплъти. Следователно вие сте добре съветвани да се справите с повечето предизвикателства, които поемате. Опитайте се да не сте твърде строги към себе си, когато правите грешки, тъй като не се очаква да бъдете съвършени. Вие участвате в проба-грешка, за да преодолеете недостатъците си и да се придвижите нататък в еволюционния си път. Всяка душа участва и много от вас се обединяват с цел да си помогнат взаимно да успеят.

Естествено този живот е някак по-различен от предишните, тъй като вие се опитвате да изчистите стари проблеми, които са ви задържали. Определено това е много важно време и време, в което ви се дава всяка помощ, за да се подготвите за Възнесение. Ние бихме желали да видим колкото може повече души да се издигат и изместват от колелото на пре-раждането. Правейки това, бъдещето ви ще е напълно във ваши собствени ръце и ще имате избора по отношение на това, което бихте желали да правите по-нататък. Това даже стига до там колко дълго да оставате в някое тяло и помнете, че в по-висшите измерения то не старее и не умира, както сега изпитвате. Мисълта за такава свобода трябва да е достатъчна, за да ви подтикне да постигнете, каквото е необходимо, за да се издигнете над по-ниските вибрации.

Повечето души сега вече са на най-ниската си точка, що се отнася до вибрациите, така че напредъкът е винаги нагоре и връщайки ви там, където действително ви е мястото. Вие може да имате истински опит във вашето измерение, но що се отнася до истинския ви живот, този е илюзия. Вие сте от Светлина и обикновено сте сияйна душа с огромна сила да създава. Тъй като се извисявате отново, ще се научите да контролирате силите си и да ги използвате за най-доброто на всички. Вие действително сте развиващи се Богове, ето защо дори сега трябва да сте сигурни, че се фокусирате върху това, което действително искате в живота си. До сега би трябвало да знаете, че където поставите енергията си, там ще получите резултати.

Може да ви се струва, че има случайни събития в живота ви, но това е, което сте привлекли към себе си. Има Закони, които покриват всички аспекти на това, независимо дали вие сте наясно с тях или не. Не е необходимо непременно да знаете какви са те, а да се концентрирате върху опита да бъдете спрямо другите такива, каквито бихте искали те да са към вас. Работете в посока отношение спрямо тях като Едно с вас, действително всички са свързани като част от вас самите. Твърде дълго хората не разбираха връзката си с всички души, но ако приемете, че всички вие сте Божии Искри, ще разберете защо е така. Ние от Галактическата Федерация на Светлината напълно осъзнаваме истината и ето защо служим на всички цивилизации. Това е най-естествено желание - да искаш да помогнеш на онези, които вървят по стъпките ти.

Неизбежно и желано е всички души най-накрая да достигнат момент на връщане към Източника. Той е във вас независимо дали го осъзнавате или не и е движеща сила, която винаги ви подтиква напред и нагоре. Очите ви се отвориха за смисъла на това и наближаващото ви Издигане е само миля от едно чудесно пътуване. То ще изглежда, че е безкрайно и имайте предвид, че скоро ще сте в измерения, където всичко е в Сега. Времето, както го познавате, ще е без значение за това, което правите, тъй като миналото, настоящето и бъдещето – всички са Едно. Това е удивителна концепция, която ви позволява да следвате желанията на сърцата си да отивате, където искате. Някои души откриха спомени от предишни животи в миналото и избират да се върнат и да изпитат още малко.

Позволете си да започнете да „чувствате” какво ще е след Издигането и промените ще дойдат толкова лесно за вас. Така или иначе, те трябва да дойдат, защото вие дойдохте от такива нива преди да навлезете в сегашното ви измерение. След като можем открито да ви посетим и да поканим някои от вас на борда на нашите кораби, това е, за да ви даде предварителна представа за типа живот, който ви очаква. Промените ще са добре дошли и ще премахнат много ежедневни задължения и нуждата да прекарвате по-голяма част от живота си, работейки, просто, за да съществувате. Ще имате толкова много време за себе си и ще сте в състояние да се посветите на това, което смятате за най-голямо удоволствие. Грозотата, деформациите и несъвършенствата просто не могат да съществуват в по-висшите измерения и всичко е в красота, баланс и хармония.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да мога да контактувам по този начин. Очевидно съм един от многото, които се опитват да удовлетворят нуждите ви в това важно време. Някой ден ще се срещнем в не твърде далечното бъдеще и това ще е щастлив случай за всички нас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, September 21, 2012

21.09.2012
СаЛуСа - 21.09.2012г.

Защото всичко е в сега и ниe на гледаме на нещата като вас и виждаме цялостната картина, която показва, че краят на този цикъл ще проработи, както е планирано. След като сте се издигнали, ще се придвижите в нова ера и ще се възползвате от извисяването в енергиите и от по-голямото си ниво на съзнание. Всичко това се дължи на вас благодарение на промените, които бързо ще влязат в сила и най-сетне ще сте свободни от вниманието на тъмните сили. В новото измерение няма място за нищо, което е по-малко, и ще сте в състояние да почувствате извисените вибрации. Ще е съвсем ново преживяване да знаеш, че всеки друг човек до вас е от същите вибрации и че може да му се вярва и е честен във всички контакти с вас.

Златният Век ще ни отведе далеч и ако някога сте се чудили какъв би бил Рая, ще стигнете до най-близкото до него. Очевидната хармония на всичко живо ще е толкова ярка и ще е радост да си жив и да я изпитваш. Тъй като всичките ви нужди ще са осигурени, ще се наслаждавате на ниво на щастие и удовлетворение, рядко изпитвано сега. Дуалността по самата си природа винаги е била суров тест на способността ви да поддържате истината и все пак въпреки натиска, вие изплувахте и се придвижихте в Светлината. Пазете мястото си в нея сигурно и непокътнато и не позволявайте да пропълзи съмнение, а се фокусирайте върху всичко, което е от по-високи вибрации.

Дори според вашите изчисления, има малко време преди този цикъл да завърши и тъй като другите продължават да се пробуждат, давайте помощта и знанието си. Обаче, моля, позволете им да решат сами, тъй като истината понякога може да е непоносима. Трябва да се даде време старите вярвания да бъдат прегледани в светлината на новите откровения. Това разбира се важи за всеки, тъй като всъщност вие никога няма да спрете да търсите и да учите. Еволюирането е бавен напредък, но вашите Водачи нежно ще ви водят към по-голямо разбиране, когато сте готови. Ето защо се приема, че не всеки ще е готов да се издигне, а това ще е според техния избор. На вас не се гледа като на по-малко успели от друга душа и в края на краищата ще достигнете същото ниво като това на всеки друг.

Много души са се идентифицирали със земните вибрации и са се отделили от истинската си същност. Това се очакваше и на него се гледа като на важна част от опитите ви и представляваше истинското предизвикателство, пред което сте избрани да се изправите. Чрез придобиването на силна защита вие оцеляхте срещу тъмните сили и опитите им да ви свалят долу до тяхното ниво. Всъщност те потънаха толкова ниско, че просто се отрязаха от Светлината. И все пак Божията Любов към творенията му вижда само Светлината, колкото и замъглена да е станала тя. Надеждата за техния растеж обратно в Светлината е, че ще им бъде дадена всяка помощ, за да се върнат обратно в нея.

Както вече намекнахме, ние ви молим като Същество от Светлина да усетите състрадание към онези, които са се отклонили. Ще има и други, които не разбират, че най-великата служба, която можете да окажете на друга душа, е да им изпратите любовта си. Вижте Светлината колкото и замъглена да е тя, тъй като Божията Искра е неизменна и винаги ще остане под една или друга форма. Покажете, че вие сте еволюирали отвъд осъждането и позволете хода на естественото правосъдие на по-висшите закони да се погрижи за онези, които все пак ще отговарят за престъпленията си срещу Човечеството. Имате достатъчно неща, с които да ангажирате умовете си, тъй като чудесното ви бъдеще се разгръща.

Потърсете наоколо, ако искате да намерите доказателство, че банковата ситуация се раздвижва, тъй като неколцина са заети с вземане на мерки за престъпните си дела. Това, което направихте вие хората, е подчертаване на недостатъците им като тормозихте безмилостно властите да предприемат действия срещу тях. Това придобива публичност и верижният резултат е, че още повече от вас се пробуждат, а това причинява много загриженост сред големите корпорации. Те знаят, че силата на хората може да постига резултати. Така че докато тези промени не са напълно отбелязани, сега постигате частичен успех. В много държави демонстрациите стават по-интензивни и правителствата използват сила, за да ги потушат. Обаче това няма да намали количеството на демонстрациите, които се случват, а вие показахте, че сте много устойчиви, когато става дума за отстояване на правата ви. Ние не можем открито да ви подкрепим, но когато действията ви са мирни, ние ще ви подтикваме.

Точно сега напредват редица събития, които са предопределени да започнат промените и е вероятно изведнъж някои от тях да се оповестят на медиите. От тъмната страна войнолюбците все още се опитват да започват Трета световна война, но не се страхувайте, защото няма да им бъде разрешено да го постигнат. Ние можем да използваме всички наши сили, за да я предотвратим, а някои от напредналите ни технологии са доста изумителни и абсолютно перфектни за тези цели. В действителност, ние често сме я използвали, за да поддържаме относително мирна ситуация на Земята, когато някои елементи щяха да стартират война срещу друга държава.

С нас вие сте в безопасност и не ще продължим напълно да наблюдаваме Земята ви. Когато има нужда, ние можем да фокусираме картината върху всеки човек където и да е той, така че няма скрито място за тъмните сили. Когато е време да ги внесем, няма да губим време, за да ги поставим там, където повече не могат да пречат на процеса на Издигането. За момента ние се обръщаме към вас да направите каквото трябва, за да получите властта да ги извадите от обращение. Знаем, че имахте проблеми, когато се опитахте да направите това преди, но ситуацията се променя и дойде вашето време да предприемете действие. Ще имате нашата защита и можете уверено да продължите напред.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам колко близо сте до завършването на този цикъл. Също виждам, че извършихте отлична работа в заземяването на Светлината и тя сияе от Земята по-мощно в сравнение с хилядолетия от време преди. Тя се разширява експоненциално и ще ви види безопасно преминаващи през вашето Издигане. Ние не забравяме онези, които не са готови или са избрали да не отидат и те също ще получат нашата защита докато напуснат Майката Земя. Ние обичаме всички вас и виждаме Светлината ви да искри дори ако в някои тя не е напълно развита. За нас всички вие сте Едно и ние не правим никакви изключения.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Wednesday, September 19, 2012

19.09.2012

СаЛуСа - 19.09.2012г.

 Тази година се ускори и до сега имаше по-малко инциденти, отколкото може да сте очаквали. Тя не беше и катастрофална, както мнозина предрекоха, или изпълни обещанието за промени, които ще ви извисят. Все пак нивата на съзнанието ви се увеличиха значително и Издигането все още е осигурено. Като цяло е очевидно, че институциите, които заемаха видно място във вашия свят, са в етапи на колапс, от които няма измъкване. Истината, както се очаква, разкрива много за тях, което показва как те са манипулирали събитията за своя собствена изгода. Вие дори започвате да осъзнавате, че те имаха план от много дълго време да ви поробят и да постигнат световен контрол. Може да видите колко близко бяха до постигането на техните цели, а също и голямото движение сред хората, които се пробудиха за техния план и го победиха.

Вие сте тези, които поемат управлението и решават съдбата на вашата цивилизация. Вие имате силата да определите как да проработят крайните времена и визуализирате мирен преход. Това създава времевата линия, която ще завърши цикъла според вашето намерение. Въпреки това, Майката Земя също има дума в това и иска да продължи почистването като част от подготовките си да се издигне. Колкото повече Любов и Светлина изпращате към нея, толкова по-лесно ще преминат крайните времена. Естествено очакваните промени ще започнат много скоро, тъй като Новата Ера трябва да се стартира, за да разчупи старата парадигма. Новата чака да бъде въведена, а нейните предимства ще бъдат споделени от всички вас. Завършването обаче не може да се случи докато не се издигнете, тъй като онези, които са от тъмните сили не ще се възползват от предимствата на това, което е за онези от Светлина.

Промените ще дойдат и нови правителства ще поемат управлението от старата гвардия. Финансовите промени ще продължат, за да се гарантира, че никога няма да се повтори корупцията, която ги проваля. Това със сигурност ще се случи скоро, а нашето присъствие ще се признае, което ни дава възможност да дойдем по-близо до вас. Независимо от това, което може да сте си мислили, няма нужда от бързане да се завършат промените преди Издигането. Всъщност процесът винаги щеше да работи в Новата Година, когато ще имаме по-голяма възможност да работим заедно. Нуждаем се от онези, които са от Светлината да са част от нашите екипи като използваме вашите знания и умения за доброто на всички. Тогава всички ние ще действително ще сме в състояние бързо да се придвижим напред като знаем, че не бихме били възпрепятствани или нашата работа умишлено забавена.

Всичко, което очаквахте да се случи, ще се случи и тъй като е отбелязан напредък, вие ще откриете, че той ще ви отведе по-далеч, отколкото си мислехте, че е възможно. Ще е чудесно време, в което ще сте свободни от всички стари проблеми, които ви задържаха. Време е за ускорено движение напред и за придвижване в нов свят, който отразява вашето извисяване в по-високите измерения. Ще има достатъчно съоръжения, включително Градовете от Светлина, където може да се лекувате, тъй като ще бъдете напълно възстановени в отлично състояние. Най–накрая също ще сте в състояние да обърнете процеса на стареене и да се върнете към младежкия си облик и така ще продължи докато станете Галактическо Същество. Всички тези промени ви очакват и те не са твърде далеч в бъдещето. Мислете позитивно за тях и ще помогнете за проявлението им много по-скоро, отколкото сме позволили.

Докато се извършва прочистването може да изглежда, че всичко е в някакъв етап на разпад и това е вярно до момента, в който старите начини и системи трябва да си отидат. Всичко, което не може да се задържи в по-високите вибрации, определено няма място в тях. Така че не се отчайвайте или депресирайте, тъй като сега всичко е готово да замени старите системи. Всичко ще дойде в подходящо време и най-накрая вие няма да се нуждаете от нищо. От нашия собствен опит ние знаем точно какво ще искате да установите в по-високите измерения. Галактическата Федерация на Светлината има безкрайни ресурси и персонал, които са напълно запознати с това, което трябва да се направи. Без знанието на повечето от вас ние все още сме доста ангажирани в поддържането на Земята чиста от замърсяване и без нашите усилия положението би било далеч по-зле, отколкото сте наясно.

В бъдещето няма да се повтори замърсяването, което сте свикнали да изпитвате. Употребата на замърсяващи машини или инсталации повече няма да е необходимо или разрешено. Вместо това ще имате нови методи за действие, които ще са „чисти” за използване. Най-големите промени ще са в сегашните ви форми за транспорт и двигателят с вътрешно горене най-накрая ще изчезне от употреба. Не само това, но новите превозни средства ще са много по-бързи и безопасни за употреба. Те ще използват безплатна енергия, която е нашият източник на мощност за всички наши кораби. Всеки ще ги използва и те ще са напълно чисти. Тези промени бяха планирани от дълго време и са готови да продължат скоро след като стане безопасно те да се въведат.

Естествено, ние имаме голямо желание да се срещнем с вас и правим всичко, което можем, за да придвижим нещата. Разкриването се прокрадва чрез усилията на нашите съюзници, но очевидно ние бихме искали то да се ускори. Въпреки това, колкото повече хора узнаят за нас и нашата мисия и научат за целта, която е вашето Издигане, толкова ще сте по-близо до срещата си с нас. Разбира се, все още има такива, които поради различни причини искат различен резултат от промените. Те се опитват да объркват хората с дезинформационни съобщения, но ако сте добре информирани, те няма да ви измамят. Винаги използвайте интуицията си и бъдете подготвени да промените вярванията си, ако сте достатъчно сигурни, че имате истината.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви нося нашата Любов заради големите ви усилия да доведете този цикъл до бързо приключване. Няма дълго да вървите преди да сте включени повече в дейностите в крайните времена. Може да има известни смущения в нормалния ви живот, но това скоро ще се успокои. Ние сме обвързани с Вселенския Закон да се присъединим по начин, който не се намесва във вашата свободна воля, така че не можем просто да ускорим събитията като ви се наложим. Тъмните сили знаят това и все още се намесват, защото не признават Законите, както ние правим. Въпреки това, ако въпросите не напреднат в определена времева рамка, ще бъдем упълномощени да предприемем повече преки действия.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси
Превод:Tauno

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com