We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Monday, October 22, 2012

22.10.2012


 
СаЛуСа – 22.10.2012г.

Доволни сме да видим, че демонстрирате за правата си, което е навременно напомняне на вашите власти, че те са на позициите си, за да служат на вас хората. Броят на добросърдечните души сред тях е малък и те се срещат рядко и ето защо трябва да се случат трайните промени. Ако вашите представители не спазват клетвата си, то тогава не могат да се оплакват, когато бъдат отстранени. Проблемът е, че корупцията и алчността се разпространяват като тумор и не след дълго се приемат като нормален начин на работа. В бъдеще вие ще бъдете повече включени във взимането на решения и ще се консултират с вас преди да бъде предприето действие. Определено се нуждаете от точните хора, които да ви водят напред, които са далновидни и имат разбиране, за да ви отведат в Новата Епоха. Последните заговорници биха били напълно неподходящи и няма да са в състояние да се намесят или да повлияят на това, което ще се случи.

Вашата Духовна Епоха е на път да започне и напредъкът ви ще е изумителен и много бърз. Представете си колко чудесно би било да вярвате на всички около вас, защото знаете, че те са възнесени Същества като вас. Любовта и Светлината ще проникват навсякъде и няма да има съмнение, че сте пристигнали в по-високите измерения. Животът ще е в голям контраст спрямо това, което имате сега и няма да може да се сравни с него. Да живеете в мир без никакви заплахи спрямо мира ще е чудесно чувство на свобода и радост. Здравословните проблеми и предизвикателството на самото съществуване, които ви затрупват в третото измерение, повече няма да са фактор в живота ви. Трудно е да се предаде абсолютното чувство на щастие и доволство, което трябва да се изпита, за да се оцени.

Мисловната нагласа на онези, които се противопоставяха на вашата еволюция и целяха да предотвратят Издигането, е фокусирана върху лична власт, защото на тях им липсва разбирането за Единството и следователно любовта към ближния. Въпреки това, те все пак имат тяхната Божия Искра дори ако тя е станала много затъмнена, но някой ден тя ще светне отново. Те имат същите възможности да бъдат от Светлина като всяка друга душа и Бог ще ги посрещне у дома, както всички други. Всички вие започнахте заедно, но тъй като решихте сами пътя си на опит, някои бяха погълнати от по-ниските вибрации и пропаднаха край пътя. Винаги ще има път обратно в Светлината, но колкото по-ниско паднете, толкова по-трудно е пътуването. Въпреки това, както при всяка друга душа, има много желаещи доброволци, които ще ги напътстват по пътя към дома. Всеки един от вас без изключение има по-висши Същества, които се грижат за вас и направляват живота ви.

В бъдещето ние от Галактическата Федерация на Светлината ще работим с възнесените души, докато станете равни на нас. Тогава ще станете много независими и ще решавате собственото си бъдеще, но това не означава, че ние ще изгубим контакт с вас. Ние буквално ще сме на една мисъл разстояние по всяко време, а това важи за всяка душа, с която имате връзки. В действителност, както посочихме преди, вие вероятно ще се присъедините към тези с подобно ниво на съзнание. Опитите ви са неограничени, дори преместване от една Вселена към друга, за да разширите опитите си в нови райони. На Земята вие очевидно сте много по-ограничени и с вашето по-ниско ниво на съзнание изгубихте връзка с Висшия си Аз. Като резултат истината за истинската ви същност се замъглява от илюзията на живота в третото измерение.

На път сте да станете свидетели на истинското начало на края, когато старата система изпада в хаос. Никакви опити за възстановяването и няма да проработят, тъй като е предопределено тя да свърши в сегашното си измерение. Тя добре отслужи целта си що се отнася до вас и Майката Земя, а новата парадигма си идва на мястото. Няма да пропуснете крайния резултат, тъй като промените са така трайни, че всеки ще бъде повлиян от тях. Всички души ще постигнат това, за което мечтаят и повечето вече са упражнили избора на свободната си воля. Това е причината, поради която ние ви молим да не се опитвате да се месите в решението на други души, а да им позволите да са доволни, че то е било взето, като са имали предвид тяхното бъдеще. Факт е, че вие не можете да се придвижите по-нагоре от там, където позволяват вибрациите ви и определено това би било нивото, на което бихте се чувствали най-удобно.

Ние сме готови както винаги ще бъдем да изиграем ролята си в гарантирането на вашето преживяване на Издигането. Нашата роля скоро ще е очевидна и вие вече знаете, че ние поддържахме мира на Земята. Това е във връзка с действията ни за предотвратяване на ескалирането на сегашните проблеми в друга световна война. Нетърпеливи сме да бъдем включени още повече и да помогнем в гарантирането, че съюзниците ни са в състояние да придвижат нещата. Президентските избори в САЩ са ключова точка за фокусиране, която ще определи кога да упражним Божествената си власт да доведем ползотворни правителствени промени. Много неща зависят от резултатите и те ще са победа за Светлината.

От тук нататък всяка изминала седмица ще трябва да разкрива накъде се насочват нещата и ще се изпълнят събития, които са необходими, за да донесат мир на вашия свят. Както бихте си представили, нищо не се случва, за което ние да не знаем, дори и ако то е невидимо за вас. Ние познаваме истинското намерение на различните нации, независимо от това, което те говорят на външния свят. Те всъщност са разделени на такива, които насърчават войната и такива, които търсят мир, дори и ако историята им предлага противното. Това, което се случва е, че Светлината на Земята трансмутира по-ниските вибрации и цели нации се пробуждат за истината. Има мощно движение за обединение с онези държави, които искат мир, и желание да се дистанцират от онези, които не искат мир. Подстрекателите постепенно са изолирани, а без подкрепа, плановете им са обречени на провал.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам, че различните движения за мир събират повече хора, отколкото когато и да било преди. Това е разцветът на силата на хората, която ще доведе до желаните резултати. Това също така е подсилено от продължаващото вливане на по-висши енергии от извън вашата Земя. Както ние често казвахме, вие вече спечелихте битката с тъмните сили и остава само да изчистите остатъците от действията им, за да ускорите Издигането. Това, Скъпи мои, е в ход, както скоро ще видите.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, October 19, 2012

19.10.2012 
СаЛуСа – 19.10.2012г.

Ето ни на прага на велик епизод от вашето пътуване в дуалността, който ще приключи с напускането на сегашното ви измерение на онези, които са готови да се издигнат. Това не означава, че всичко веднага ще се промени, но ще доведе до издигането ви в по-високо измерение, където ще сте с други души от подобна вибрация. То ще осигури живот, в който изпитвате близка хармония и радостна връзка с всички души. Грубостта и конфронтацията, които имате сега, ще изчезнат завинаги, тъй като тези същества, които причиняват такива проблеми, не са готови да се издигнат. Издигането е за онези от вас, които се пробудиха за истинската си същност и се стремят да се издигнат. Когато може да приемете всички други като Едно с вас и да живеете живота си чрез даване на Безусловна Любов, тогава сте идеален пример за човек, който е готов.

Ако не смятате, че сте готови, но въпреки това искате да се издигнете, концентрирайте се върху извисяването си като дадете всичко от себе си, за да успеете. Почти е сигурно, че вие ще го постигнете, защото сега има масивни вливания на енергия във вашия свят и ще привлечете тази енергия към себе си. Ще знаете, че това се случва, тъй като малко души могат да получат енергията, без да почувстват ефектите от нея. Тя може да се почувства като леко замайване и общо усещане за лекота в тялото ви. Има други условия, които може да ви насочат да вярвате, че сте на път да се разболеете, но скоро ще преминат без никакъв ефект. Със сигурност ще откриете, че сте в състояние да се контролирате, когато се сблъскате с разрушителни сили, а именно опитомяването на емоциите е това, което ще ви позволи да достигнете това ниво. Същевременно ще сте модел за други, които ще имат полза от присъствието ви.

Светлината както винаги продължава да расте експоненциално и ви носи напред по-бързо от всякога. Тя ще достигне оптималното си ниво на 21 декември 2012 и ще предизвика Възнесението на Майката Земя и на всички онези души, които са готви да отидат с нея. До тогава вие ще сте уверени отново за безопасността и бъдещето на онези, които поемат различен път и всичко се случва както трябва да се случи, според Вселенския Закон. Просто казано той гласи, че никоя душа не може да се придвижи нагоре докато не е достигнала подобна вибрация. Всички са обгрижвани и до времето на Възнесението, всяка душа ще е наясно с това, което ще се случи. Тъй като цикълът приключва, има естествени промени, които отключват следващата фаза на вашето пътуване, което се стреми да ви отведе по-нагоре. Възможностите са винаги на разположение за всяка душа.

До известна степен животът продължава както преди, но вече виждате знаците на промяна, които са неизбежни. Колко много страдание има, зависи от вашите Правителства и от това колко бързо те адаптират новите начини, които им се предлагат. Военната мощ няма да забави промените, въпреки че Илюминатите предложиха те да я използват срещу нас, ако опитаме разкриване и се появим на вашата Земя. Ние лесно можем да се справим с такива заплахи, но не искаме да създаваме условия, които може да рефлектират срещу вас. Всички ние сме за разкриване колкото може по-скоро, но то трябва да е на мирен фон. Въпреки това, то може да се случи, когато най-малко очаквате, тъй като има повече от една държава, която ще подкрепи такова обявяване.

Вие бяхте търпеливи толкова дълго време и това се оценява, но знайте, че събитията трябва да бъдат пуснати в ход много, много скоро. Ние сме готови и разчитаме на съюзниците си да подготвят терена, така че да можем да продължим. До тогава, продължете както обикновено и приемайте нещата така, както се случват ден по ден. След време всички ваши нужди ще бъдат удовлетворени, въпреки че някои от вас ще носят повече неудобство от други. Ние сме наясно с това, което е вероятно да се случи, и няма да позволим въпросите да излязат извън контрол. Ние се грижихме за вас и посочвахме пътя ви от доста дълго време и сега имаме по-голямо присъствие в сравнение с когато и да било преди. Все още не сме в състояние да разкрием повече от нашите кораби, докато не отстраним заплахата срещу нас. Обаче, когато го постигнем, ще предприемем славно показване, за да поздравим всички вас.

В първите дни на гледки на НЛО ние редовно осъществявахме контакти с тези, които бихте нарекли”обикновени хора” и въпреки това техните преживявания бяха съзнателно укривани от вас. Ние дори ги вземахме на пътувания из вашата Слънчева Система, доказвайки, че другите планети имат интелигентен живот на себе си и все пак бяха правени опити да се потиснат подробностите. С разкриването доказателствата ще са напълно неоспорими, тъй като вие сте запознати с хуманоиди не само от вашата система, а и от други звездни системи. Ние бяхме разделени от вас твърде дълго време и споделяме вълнението ви при мисълта да се срещнем с вас.

Галактическата Федерация на Светлината в никакъв случай не е военна организация, но във Вселената има сили, срещу които ние имаме нужда да се защитим. Те са основно тъмните сили от групата на Рептилите, но бързаме да добавим, че има и други с мирни намерения. Във вашата Галактическа история има много разкази за мощни войни между цивилизациите. Обаче, тази епоха отмина и беше деклариран мир между воюващите фракции, а част от нашия дълг е да гарантираме, че този мир се спазва. На вашата Земя все още има доказателства от техните посещения, но те не винаги са разпознавани заради това, което са, и са пренебрегвани, защото не се вписват в приетата ви версия на историята. Всъщност много от вашата история е измислица и има малко общо с истината. Има области, на които ние ще обърнем внимание, тъй като е важно да се знаят фактите.

Продължавайте да гледате напред, защото събитията са на път да се разиграят и няма да сте разочаровани. С тъмните сили е свършено, що се отнася до упражняване на волята им срещу вас. Те са като беззъб тигър, но все пак трябва да се избягват и да се държат под контрол докато бъдат отстранени. Много от вас знаят кои са лидерите, както знаем и ние, и няма да им позволим да се издигнат отново. Парите все още им купуват време, но никога няма да им купят свободата да избягат от правосъдието за престъпленията си срещу вас. Никога не е твърде късно за тях да се променят и да запишат много добро, ако се откажат от стремежа си да продължат по старому.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и виждам, че часът на полунощ започва да бие, и така обратното броене започна. Така че, моля, останете спокойни още малко, тъй като всичко идва за този, който го чака. Бог да Благослови Всички Вас.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:TaunoWednesday, October 17, 2012

17.10.2012 
СаЛуСа – 17.10.2012г.

Осъзнавате ли, че точно тази година вие израснахте в нивата на съзнанието до момента, когато осъществихте повече от балансиране на тъмните енергии. Вие постигнахте това като прикрепихте Светлината към себе си и я приземихте на Земята. Тя помогна да се спре доминирането на тъмните сили, които могат само да се надяват да създадат страх и да забавят неизбежното си поражение. С тях все още не е свършено, но сега ние можем напълно да ги задържим и да защитим съюзниците си. Окончателното премахване на тъмните сили следователно ще е чиста формалност. Те дълго могат да търсят Рептилите за съвет, но са само бледо отражение на това, което бяха. Това означава, че последните седмици преди Издигането няма да са толкова катастрофални както посочиха някои стари предсказания. В действителност, с присъствието на Галактическата Федерация на Светлината, които имат властта да предотвратят всяка голяма пречка, вие ще имате доста комфортно пътуване през останалата част от пътя ви.

Междувременно ние призоваваме всички Служители на Светлината да не отпускат усилията си за пробив напред с промените в собствените им общности. Има много неща, които може да направите на местно ниво, за да помогнете за възстановяване на суверенитета си, а ние отбелязваме, че има постъпки, за да станете по-независими. Ние насърчаваме този подход, тъй като той ще положи основите за това, което предстои, когато всички закони и разпоредби, които отнемат правата ви, бъдат преразгледани. Хитростта на тъмните сили постепенно ги отдалечи, без да осъзнаете какво се е случило. Както сега трябва да знаете, преди всичко вие бяхте на прага на пълно пробване, но това вече не е възможно. Не след дълго вие ще сте свободни от контрола, който отне свободата ви.

На Земята напредъкът винаги е бавен, но независимо от това той все пак води в правилната посока. Няма да се наложи да чакате много дълго преди да се случат събития, които ще сигнализират, че крайните времена вече са в ход. Ние знаем, че вие бихте искали нашето присъствие на Земята много по-скоро, но в дългосрочен план нищо няма да изгубите. Всичко, което ви беше обещано, ви очаква, а въпросите отдавна ви придвижиха отвъд етапа, на който тъмните сили биха предотвратили това. Това, което постигнахте до сега без нас, е забележително и пробуждането ви още нараства по-бързо. То прави появяването ни много по-лесно приемливо за хората и ние все още говорим за това с вашите лидери. Определено ние бихме направили това с тях, но установихме наш собствен краен срок за него. Ако се наложи, ще предприемем наши собствени действия, за да гарантираме случването на разкриването без твърде много забавяне.


Силно се възхищаваме от тези Служители на Светлината, които работиха упорито в мисията си, често, без да знаят колко дълго ще трябва да го правят. За всички краят на дуалността наближава още повече и ще научат, че упоритата им работа се е отплатила. Тяхната отдаденост ще бъде възнаградена, когато научат колко много промяна са постигнали и разберат на колко много души са помогнали да еволюират. След Издигането животът ще стане толкова по-лесен и няма да има да се справят с конфликти или негативност. Ако можете да си представите какво е да си с души от същия вид, ще имате някаква представа за това колко прекрасно би било. До тогава вие също ще сте се срещнали с братята и сестрите си от Вътрешната Земя, които дълго се преместваха в Светлината. Действително ще е време за голям празник и естествено ние също ще сме част от него.

Може да сте изморени и нетърпеливи да излезете от дуалността, но интуитивно би трябвало да знаете дали пътуването ви е завършено. Последните дни ще са доста напрегнати за някои от вас, които все още имат да приключат с кармични въпроси. Правете това, което знаете, че е правилно, тъй като не можете да вземете със себе си нищо от старите вибрации. Това най-вероятно се отнася до вас по много личен начин и ако не сте сигурни за това, опитайте се да намерите онези тихи моменти, когато може да се вглъбите, за да получите отговорите. Вие действително имате всички отговори вътре в себе си, но обикновено не си спомняте да използвате това. Просто се уверете, че егото ви не се намесва и не надмогва Висшия ви Аз, тъй като то действа от името на старото ви аз. С времето вие разбира се няма да имате проблеми от такова естество, тъй като ще сте придобили по-голямо ниво на съзнание.

Властта в света е все още у вас, хората, ето защо Илюминатите се опитаха да отнемат правата ви с фалшиви и непочтени средства. Трябва само достатъчен брой от вас да се обединят с обща цел и силно намерение и бихте се изненадали да научите колко много енергия носи това. Мисълта е мощна, но трябва да е подкрепена от вяра, ако искате да имате някакъв шанс да постигнете целите си. За определен период от време вие допринесохте към различни движения за мир, а това ви доближи много близо до постигането му. Световният мир трябва да дойде и ще бъде деклариран скоро. Войните са като мор и не постигнаха нищо освен мизерия и дълг сред участващите в тях нации. Помислете за броя на семействата, разкъсани от безсмислени военни действия и загубата на любими хора.

Можем да ви кажем, че тези, които служат на държавите си, се разочароват от това, което преживяват. Също така, както нарастват нивата на съзнанието, така ще нарасне и броя на хората, които искат да напуснат тези служби. Войната е жестока игра и стана по-унищожителна с въвеждането на технологичния напредък. Както всичко останало, което няма място в бъдещето, тя не може да поддържа съществуването си и трябва да отпадне. Вие знаете и ние знаем, че ако същата енергия беше вложена за постигането на световен мир, щяхте да сте го постигнали преди много, много години. Бихте живели в пълно единство и бихте се радвали на добър стандарт на живот без бедност или недоимък.

Разбира се, мирът, за който говорим, все пак ще е ваш и ще настъпи много по-бързо, отколкото може да очаквате. Ние работихме с властите ви дълго време, за да го доведем до съществуване и ако е възможно, нашата цел е да го внедрим преди края на годината. Това е нещо, което ще ни е разрешено да приложим и имаме способността да го направим. Нищо не може да се скрие от нас и също така ще знаем, ако сме лъгани, когато се съставят споразуменията. Бихме сметнали това за малко вероятно, тъй като до тогава „правилните” хора ще ръководят всяка нация. Няма време да се заиграване с бъдещето на всички вас, затова ние ще се занимаваме само с тези, които са с положително мислене и взимат присърце вашия интерес.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и благодаря на онези, които работят усърдно и честно, за да върнат свободата ви.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси 

Превод:TaunoMonday, October 15, 2012

15.10.2012


СаЛуСа – 15.10.2012г.

Тъй като ние проучваме вашия свят, откриваме, че личното ви пробуждане става по-силно и хората са още повече готви да говорят помежду си за Издигането. Очевидно има трудности в обясняването на това какво ще означава това за всеки индивид, но поне семето на знанието е засято и ще расте. Естествено има планове да ви се даде информация от широк мащаб, за да се гарантира, че хората разбират каква чудесна възможност е давана на всяка една душа. Все пак ще има известно недоверие или страх сред тези, които научават за първи път за Издигането, но когато те видят другите да приветстват новините с отворени обятия, те ще се почувстват по-сигурни за бъдещето си. В действителност хората имат склонност да действат като стадо и инстинктите ви казват, че безопасността е в големия брой.

Именно в семейството е най-вероятно да се появят най-трудните проблеми, защото, доколкото това е затворена клетка, те искат да останат заедно. Шансовете са те вече да са планирали да отидат в бъдещето заедно. Обаче, ще има случаи, когато един член на семейството ще е твърдо за собствените си чувства, което може да противоположното на това, което другите са приели. При тези обстоятелства вие трябва да позволите на този човек да упражни избора на свободната си воля. Подсъзнателно всяка душа инстинктивно знае какво е правилното за тях и обикновено трябва да чувства лекота при решението си. Като цяло семейства с малки деца ще открият, че напредват заедно като едно цяло.

Както често ви напомняме, свързването чрез любов, що се отнася до семейство или приятели ще гарантира, че винаги има връзка помежду им. Така че не се тревожете, че сте изправени пред постоянно разделение, когато един от вас поеме по различен път. В по-високите вибрации вие може да се намерите помежду си чрез мисъл и на определен етап ще можете да пътувате незабавно навсякъде. В действителност, тъй като се издигате, има тенденция да бъдете включени в групови дейности и като групово съзнание. Поради това, че няма тъмни енергии в тези нива, вие ще разберете, че всяка душа, която срещате, има такава голяма любов към всяка друга душа. Има незабавно приемане, доверие и хармония между всички вас, която идва от Единението с Всичко Което Е.

На Земята вие често чувствате, че трябва да се „борите”, за да се установите и не може много лесно да определите кои са ваши истински приятели. С ширещата се навсякъде алчност и корупция е трудно да знаеш на кого можеш да вярваш. Това скоро ще стане нещо от миналото и вече онези от Светлината се разграничават от онези, които не са. Това е Законът на Привличането в действие и е съвсем естествен отговор и ето защо вие дори сега гравитирате около хора с много подобни възгледи. Всъщност, щом се въплътихте и се съгласихте да работите за Светлината, вие много лесно ще намерите съмишлениците си, които направиха същото. Ще се „почувствате” повече у дома си с определени хора, отколкото с други, а това е защото имате повече общи неща. Определено що се отнася до жизнения ви план, предопределено е да срещнете определени души, които също са част от него. Това се отнася и до онези, които се обвързват чрез брак, което не се случва случайно.

В по-висшите реалности вие ще имате способността по-лесно да се идентифицирате с онези, които са истинските ви братя и сестри. Често това е, защото сте дошли от същата Звездна Цивилизация и служите в една от Галактическите Федерации или Братства от Светлина. Разбира се има и такива души, които по-скоро биха служили с онези, които все още развиват научните си знания и те обикновено ще се намерят на различни Съвети, които са ангажирани с този аспект на еволюцията. Така че, ако това е областта на вашия интерес, то може да продължи. Цялото знание е споделено и достъпно за всяка душа, не както е на Земята, където то е използвано, за установяване на власт над другите. Това е основната разлика, която ще откриете, когато се издигнете и всичко е достъпно за всички без изключение.

Скъпи мои, като ви гледаме, откриваме, че се тревожите напразно, и все пак имате много помощници около себе си, които ще уверят, че животът ви е изпълнен както възнамерявахте. Може би въпреки това търсите нещо повече, но действително жизненият ви план е всичко, което има значение, що се отнася до вашата еволюция. Настоящият ви живот е най-важният, защото вие определихте какво е това, от което се нуждаете, за да завършите времето си в дуалността. То може да не е това, за което мечтаехте, но приемете го такова, каквото идва, тъй като нищо не се случва без смисъл и без някаква полза за вас. Също така крайните времена са, когато започнете да пускате всичко, свързано с по-ниските вибрации. Когато най-накрая се издигнете, трябва да имате само минимално количество остатъчна карма, а тя ще е отписана.

В тези последни дни ние ви предлагаме да се концентрирате повече върху личното си пътуване и знайте, че за всичко останало е помислено. Бъдете сигурни, че когато настъпи, ще видите различни събития да проявяват финалните промени, които са в ход дори ако не сте наясно с фактите. Разбира се, има очаквания за основни промени и Разкриването пробива пътя си напред. Промените във финансовия сектор са високо в списъка ни, но е огромно предизвикателство да се координира това, за да се избегне твърде много хаос на фондовите борси. В банковия сектор неразположението все още се влошава и колкото и да се опитват да го преодолеят, трябва да срещнат неизбежния срив. Това ще е сигналът за въвеждането на новите системи, които са готови и чакат.

Именно вашето Издигане е най-важно и вие трябва да се уверите, че сте готови и давате най-доброто от себе си, за да помогнете за създаването на Новата Епоха около себе си. Живейте така, както си представяте какви ще са нещата след като сте се издигнали и гледайте на всички други души като на Едно с вас. От вас не се очаква да сте техни пазители, но добрината и любовта ви към ближните ви души ще донесе повече Светлина на Земята. Както ви виждаме, цялата гледка е най-прекрасна, тъй като за толкова кратко време вие създадохте голям пламък от Светлина, който ще го видят всички във Вселената. Вие действително се извисихте за събитието и в някои отношения достигнахте по-далеч от очакваното и сте придобивка за Човешката Раса. Имаше времена, когато изглеждаше, сякаш че нямаше да го направите и все пак, ето ви на прага на Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и поздравявам всички вас за ролята ви в постигането на успеха. Ние обичаме всички вас и гордо стоим на ваша страна, Ние сме Едно.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, October 12, 2012

12.10.12

СаЛуСа – 12.10.12г.
Като вас и ние трябваше да изпитаме забавяния, но доколкото все още можем да изпълним задачите си, това не ни тревожи много. Ние лесно можем да се приспособим към различните ситуации, пред които се изправяме, но за вас това означава повече неудовлетвореност, защото ние не можем задължително да ви дадем нищо друго освен самите детайли на това, което се случва. Разглеждайки вашите дейности, ние виждаме толкова много групи, обличащи мантията на свободата и вършещи добра работа, която ускорява неизбежния край на последните заговорници. 

Ние ще сме там, за да им дадем последния тласък към забвението, така че те повече няма да представляват заплаха за вас или нас. Това ще е сигналът за нас да продължим ускорено напред с мисията си. Въпреки най-доброто желание за обратното, рухването на икономиката е необратимо и не може да се избегне. Това, което наблюдавате, са последните отчаяни опити на тъмните сили да разчитат на това, което все още имат, но силата им намалява много бързо.
Някои правителства, с които се свързахме, са склонни за промени и са готови да сътрудничат, докато други не желаят и се опитват да поддържат старата система. Истината е, че независимо от това, което правят, за да ги предотвратят, промените настъпват и те не ще бъдат в състояние да избегнат участие в тях. Няма значение какво политическо убеждение е включено, като всяка друга страна, те няма да имат друга алтернатива освен промяна. Решенията, които ние предлагаме за преодоляване на проблемите ви, са единствените отговори, които ще позволят доста бърз резултат. Те ще намалят до минимум неудобството за вас и разбирането за тяхната необходимост ще гарантира, че плановете са добре поддържани.
Проблемите ще обединят много повече хората и с прекратяването на войните ще дойде прекрасен мир на Земята. Това също ще помогне за създаването на доверие между различните държави, а бариерите, които съществуват между някои от тях, ще паднат. След като постигнете тази степен на сътрудничество, останалите промени ще настъпят много бързо. Оръжейната индустрия и всички други аспекти на военните сили ще са премахнати, а с времето ще се заменят с Мирни сили, които ще действат само поради отбранителни причини. Сега военните и техните бази по света представляват заплахи, които могат да подбудят война, а това също ще се промени. В бъдещето никоя държава няма да има чужди войски на своя територия, а хората няма да се съмняват, че мира ще е постоянен и потвърден от нас.
Така че, както виждате, плановете за вашата свобода и връщането на вашия суверенитет, вървят добре. Това означава, че няма нужда да се притеснявате за заплахи с война. Тя няма да бъде позволена и ние бяхме достатъчно ясни, че ядрените оръжия няма да бъдат използвани и ние ще приложим този ред. Пътят към Издигането става по-широк и привлича още повече души, които откриха доверието и вярата в това, за което работим ние и нашите съюзници. Просто, Скъпи мои, няма друг начин и повярвайте ни, всичките въпроси по отношение на вашето Издигане са подробно обсъдени докато не достигнахме оптималното заключение. Ние правим това, което е най-доброто за всички, без да нарушаваме свободната воля на хората да се придвижват на различен път, ако това е техният избор.
Никога не е било наша цел да наложим вижданията си върху вас, а да гарантираме, че онези, които искат да се издигнат, имат всяка възможност да направят това. Промените са това, което търсихте, но Илюминатите ви ги отказаха, за да предотвратят вашето извисяване. Така че приемането им изглежда съвсем естествено, тъй като тези промени бяха вече планирани като част от житейския ви опит. Малко души могат да си припомнят житейския си план и наистина най-добре е да се справяте с предизвикателствата си, така, както идват те, тъй като в противен случай вие се опитвате да ги предопределяте ида промените резултата. Понякога вие приемате дадени ясновидски четива, които ви обясняват ситуациите и този вид помощ е допустима, но крайното решение и предприето действие зависи изцяло от вас. По същия начин никой друг не може да поеме вашата Карма, но някои души ще го направят по договаряне с вас, за да ви помогнат.
Някои души ще намерят за трудно да повярват, че доброволно приеха да изпитат Дуалността. И все пак всеки един от вас направи това, знаейки, че това би ускорило собствената ви еволюция и би прибавило към басейна на знанието. Подсъзнателно всичко това ви е познато наред с обещанието от онези от високите нива, които отблизо следяха напредъка ви в продължение на хилядолетия, да ви помогнат. Те служат на Бог и също служат на вас и изпълняват плана за вашето Издигане. Дадена беше дума, че в никакъв случай няма да бъде позволено на тъмните сили да успеят да ви попречат да се Издигнете и ето защо трябва да се възползвате от тази чудесна възможност да се издигнете заедно с Майката Земя.
Има някои трудни времена пред вас, но вие ще оцелеете и резултатът ще е, че ще се издигнете още по-високо в Светлината. Времето лети и промените наближават повече от всякога и без някой да прави предсказания е доста ясно, че крайните времена са на път да дойдат. Можете ли да повярвате, че Милениумът беше преди 13 години и когато гледате назад към напредъка ви, това е особено очевидно, що се отнася до нивата на съзнанието ви. Енергията на Светлина и Любов се разпространи като горски пожар, а Фениксът в по-висшия си израз е на път да се издигне отново от пепелта. Той има силата да трансмутира всичките по-ниски енергии, които повече няма да съществуват в новото ниво, в което се придвижвате.
Очевидната липса на дейност не означава, че се случват малко неща, когато всъщност ние сме по-ангажирани от преди да потушаваме опитите за забавяне на напредъка. Тъмните сили са майстори в забъркването на проблеми, но ние знаем намеренията им и ги следим отблизо. Те не поемат инициативата всеки път и ние можем да очакваме ходовете им и да възпрепятстваме резултатите, които те търсят, а това изсмуква техния хъс, който вече е на доста ниска позиция. Тяхната игра свърши и времето им свърши и биха направили добре, ако се оттеглят и позволят играта да се играе, както е планирано. Въпреки това, те се инатят и се опитват да отложат неизбежната си съдба и задържането им, което ги призовава да отговарят за престъпленията си срещу Човечеството.
Аз съм СаЛуСа от Сириус и мога да ви кажа, че Галактическата Федерация на Светлината никога не е била в по-голяма готовност от сега и е в състояние да се впусне в действие. Няколко седмици от вашето време са само секунди спрямо това как ние изпитваме времето, така че крайното време ни се струва вече настъпило, а за вас то също се ускорява.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
Превод:Tauno

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com