We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, November 30, 2012

30.11.2012 
СаЛуСа – 30.11.2012г.

Вие сте на път да навлезете във финалната отсечка от вашето пътуване и много скоро да изпитате голямо увеличение в нивата ви на съзнание. Повечето хора биха се съгласили, че тази година премина по-бързо, отколкото всяко време преди това и след Издигането това ще се случва още по-бързо. Ние бихме искали още веднъж да потвърдим, че напредъкът също се ускорява що се отнася до многото необходими промени и вие няма да пропуснете нищо от това, което сте очаквали. Времето никога не е било от такова решаващо значение и по очевидни причини ние гледаме към непосредствения период след Издигането. Това е време, когато нашата работа и тази на нашите съюзници няма да бъде възпрепятствана от външни намеси и можем да сме по-открити относно нея.

След Издигането вие скоро ще забравите миналите трудности и забавяния и ще има много интересни неща за вас. Да научите за живота си в по-висшите вибрации ще е вълнуващо и извисяващо и радост и свобода ще обедини хората заедно като истински Братя и Сестри. Ваша естествена склонност е да споделяте любовта си с другите, но сте били учени, че много държави и техните народи са ваши врагове. Фактът е, че мнозинството би живяло в мир, ако не бяха бариерите, издигнати между тях. Тъй като доверието е възстановено вие ще видите, че се случва голяма промяна в нагласите на хората един към друг. Споделянето и любовта към това, което представлява всеки един от вас ще стане новото ниво, на което ще бъдат приемани другите култури.

Разберете, че промените, за които говорим, са просто първите от многото, които ще променят различните ви общества. Те са стъпало, за да продължите с напредъка си не само към превръщането ви в Галактически Същества, но и част от Галактическата Цивилизация. Така че дори и сегашните промени, които са в ход, ще са краткотрайни, защото вие сте предопределени да оставите зад гърба си последните аспекти от трето - измерната цивилизация. Въпреки това, вместо да ви оставим объркани или озадачени от бързото движение, ние правим това по такъв начин, който да ви позволи да се подготвите напълно. Дори ние не сме сигурни какви промени ще дойдат първо, но наистина знаем кога ще започнат те, както бихте казали, те ще станат бързи и яростни. Въпросът, Скъпи мои, е, че ние сме готови да продължим ускорено напред веднага след като ни се даде сигнала.

В момента проблем не са толкова тъмните сили, а размера на задачите, които бяха поети, които изискват много координация. Много от плановете сега са на място и се изискваше доста от тях да се извършват тайно, за да бъдат защитени участващите в тях. За щастие сега има толкова много Служители на Светлината, които продължават да издигат енергиите, те възпрепятстват тъмните сили да имат някакво реално влияние. Дните им са преброени за всички намерения и цели, но дори и отделни хора могат да предизвикат проблеми. Ние просто продължаваме да ви напомняме за нуждата да продължите да се фокусирате върху Издигането и да изпращате Светлината си към всяка точка на света, която не е в мир. Разбира се тя също може да се насочи към всеки човек, например към този, който говори против процеса на Издигането, за да разсейва хората.

Останете позитивни тъй като сте почти при портала, който ви позволява да встъпите в петото измерение. Ще почувствате промяната във вибрацията и това ще е най-извисяващо преживяване. Представете си, че никога не се налага да чувствате онези тежки безжизнени енергии отново, които са студени и неприветливи. Ще се изненадате от голямата разлика, ето защо хората, които вече са преживяли това, никога не искат да напускат по-висшите нива. Това е вашето по-естествено състояние на съществуване, но вие бяхте завлечени долу от по-низшите вибрации и беше трудно предизвикателство да намерите пътя си обратно. Въпреки това, с голяма упоритост и решителност вие отново открихте Светлината и тя ще продължи да расте и да ви носи през много измерения.

Както би трябвало сега да знаете, любовта е всичко и тя е това, от което всичко е създадено и може да се променя по форма, но не може да се разруши. Тя е най-мощната сила във Вселената и това е, което вие трябва да се научите да контролирате и да използвате мъдро. Бог е тази сила и показа как тя може да се използва по най-нежния и полезен начин и това е, което вие също изпитвате и се учите да правите. Разберете, че когато казваме, че сте Богове, вие имате пълния потенциал да сте този, който ви казва, че имате неограничена сила. След като се издигнете вашите сили за създаване ще започват да се връщат и ще станете съ-творци с Бог. Така че не подценявайте възможностите си и вървете напред с увереност, тъй като вие сте тези, които подготвят сцената за времето си в по-високите измерения.

Дори сега някои от вас развиха мощни лечителски способности и именно вярата в себе си е това, което ви дава възможност да правите това. Повечето от вас го правят подсъзнателно и дори не осъзнават какво са направили. Когато действително го осъзнаете, бъдете наясно, че не е задължително да успявате, защото някои души не искат да бъдат излекувани и желаят да преминат през болест като средство за постигане на опит. Така че дайте най-доброто от себе си с позитивно намерение, че всяко изцеление, което изпращате ще е за най-добри резултати. Незабавно изцеление се е случвало много, много пъти, както е записано. То обаче може да не е трайно, докато приелият го не е готов да елиминира причините, които са го довели на първо място. Повечето болести са само-нанесени, дори до момента на отслабване на телесната имунна система, което ги прави уязвими към болести. Здравото тяло често върви редом със здрав ум и навици.

Галактическата Федерация на Светлината работи упорито, за да доведе до завършване на много проекти, които са във финалните си етапи. Не е сигурно дали ще ги видите от тази страна на Издигането, но ако трябва да е след това, пътят за тях ще е чист да продължат бързо напред. Бъдете сигурни, че събитията си създават собствен път напред и са като снежна топка, която набира скорост и маса. Сега е ясно, че нищо няма да спре напредъка и ние сме готови за действие. Виждаме Светлината на Земята да достига нови висоти, тъй като мрежите са стабилизирани и готови за финалното вливане преди Издигането.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам благословиите ни да поддържате висок дух, тъй като не искаме да видим никого да отпадне на този последен етап във вашите приготовления. Ние обичаме всяка душа и работим за освобождаването на всички от тъмните енергии.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Wednesday, November 28, 2012

28.11.2012 
СаЛуСа – 28.11.2012г.

Както разбирате, много малко от дългогодишните предсказания за тази година се сбъднаха и тя беше в голяма степен нормална година. Винаги се случват много неща от физическо естество, които до голяма степен не се докладват. Така че хубаво е да се каже, че са се случили малко неща, които биха могли да изпълнят очакванията на онези, подготвящи се за големи катаклизми и катастрофи. Можете да се възползвате много от резултата, тъй като вибрациите на Земята бяха значително издигнати в сравнение с това, което бяха само преди няколко години. Количеството Светлина, привлечена към Земята, намали нуждата от по-енергично почистване. Ние от Галактическата Федерация също помогнахме като взехме участие в почистването и като цяло предотвратяваме влошаването на замърсяването. Това също включва Чемтрейлс, които имат потенциала да засегнат сериозно всички форми на живот.

Сега пътят ви през последните няколко седмици дуалност трябва да премине доста мирно, като ви позволи да се концентрирате върху подготовките си за Издигане. Най-добрият съвет е да оставате спокойни и в мир и да не позволявате на нищо да ви разсее от фокуса ви върху това. Вие ще останете в историята като такъв, който е всъщност на Земята, за да изпита всичко свързано с Издигането. Старите вибрации повече няма да са в състояние да се намесват в еволюцията ви, а ще има място за повишени вибрации, които ще ви издигнат. Повечето от вас би трябвало да отбелязват някои приятни реакции на промените, въпреки че за някои те ще са трудни за асимилиране. Пълната смяна на честотата естествено е широкообхватна и всички форми на живот ще бъдат до известна степен повлияни.

Драматичните промени, много от които вие трябва вече да сте изпитали, ще последват Издигането. Въпреки това, всичко ще се случи в подходящия момент, но бързо, за да ви даде напредъка, който вече би трябвало да е започнал, ако не бяха подмолните тактики на тъмните сили. Тъмните Епохи с всички техни ограничения ще бъдат заменени от Епоха, която ще ви види извисени в толкова много отношения и ще обедини хората от вашата цивилизация във взаимна любов и взаимно уважение. Всички разлики от миналото ще бъдат изоставени, за да се обедините в любящо сътрудничество и единство. Това повече няма да е трудно за постигане, тъй като фалшивите бариери, поставени между вас, ще се срутят, когато доверието замени страховете, създадени, за да ви държат разделени.

Сега можете да започнете да ставате истинската си същност, като сте съпричастни и любящи и в състояние да изразите истинските си чувства. Твърде дълго сте били държани от страха за това какво мислят другите за вас, че дори сте се колебаели да изразите естествената си любов към другите. Открийте вътрешното дете в сърцето си, което познава не само вашите съмнения и предразсъдъци, но и славата в способността ви да споделяте неговата Светлина и Любов. Вие бяхте закостенели в представата си за себе си чрез селективно обучение по време на цялото ви възпитание. Вие се освобождавате, за да споделите радостта си от живота с всички други. В бъдещето никой няма да бъде обиден от изразяване на любов и това ще стане съвсем естествен начин за поздрав помежду ви, тъй като всички сте Едно.

Да, кротките ще наследят Земята, а онези, които причиниха толкова много неприятности с умишлените си войни от смърт и разрушение, ще са отстранени от вас. Само нежните и любящи души ще останат, за да се наслаждават на щастлив и радостен живот, такъв, какъвто те не познаваха в дуалността. Вие доказахте, че сте могъщи души със златни сърца и всички ще ви разпознаят като Възнесени Същества. Вашите способности да създавате ще бъдат насочени към целенасочени творения за доброто на всички. До сега вие не осъзнавахте колко мощни сте всъщност и не сте контролирали способностите си. Обаче не се притеснявайте, тъй като с Издигането повишаването в нивата ви на съзнание ще промени всичко това.

Вие сте съ-творци с Бог и службата ви към другите ще ви отведе навсякъде из Вселената. Ще имате уникални качества в резултат от разнообразните ви опити в дуалността. Ще гледат на вас като на Майсторите от Светлина и ще помогнете на други изплуващи цивилизации да еволюират. Обаче това е в известна степен далеч от вас сега, но ще сте привлечени да служите на другите по този начин. Имахте дълго и трудно пътуване, но придобихте много, което силно се приветства от нас. Ще заемете мястото си редом с нас като равни и много от вас ще изберат да се присъединят към Федерацията. Сега знаете достатъчно за нас, за да взимате такива решения, а коментарите ни се прилагат еднакво и за мъжете, и за жените. В това отношение, за разлика от сега, вие ще сте балансирани в двете енергии и разликите в тях ще са едва забележими.

Въпреки сътресенията във вашия свят сега перспективата за мир остава съвсем реална. Той се приближи на най-високото ниво и отговорът е окуражаващ. Това е отстраняване на страха от великите сили, който държи по-малките държави назад, но ние лесно можем да поддържаме мира след като е постигнато решение за разоръжаване. Мирът е абсолютно задължителен, ако ще влизате в по-висшите измерения, тъй като той няма да поддържа ниските вибрации на заплахата от война. Заедно с усилията за постигане на правителствени промени, които също са в ход, ще се случат драматични промени, които ще променят цялото лице на вашата цивилизация. След това може да прибавите Разкриване и въпросите ще са в състояние да се придвижат с пълна скорост. Тези събития въобще не са далече и нашите съюзници работят много усилено, за да ги доведат до успешен край.

Ние определено отдаваме голямо значение на разкриването, тъй като това означава нашето обединение и навлизането във връзка, която е необходима за вашия напредък. Важна е ролята ни в наблюдението на огромните промени във вашето общество и помощта към големите ви търговски компании да се справят с промените, които им влияят. Трябва да има промени, които отразяват нуждата от по-малки групи, а не от монополисти, както и корекции към нови начини за работа. Ще видите, че в бъдещето бизнесът ще е отворен, така че всеки ще знае какво се случва и че той работи с честни и почтени принципи. Това би трябвало да е лесно, тъй като онези криминални елементи, които съществуват сега във вашето общество, ще са премахнати.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам да преместите фокуса си от миналото и да дадете енергията си на новото в съответствие с очакванията ви. По този начин ще помогнете за проявяването му много по-бързо и също ще сте много по-подготвени за това, което ще се случи. Ние сме с вас, Скъпи мои и винаги ще е така.

Благодаря ти, СаЛуСа 

Майк Куинси

Превод:Tauno

 

Monday, November 26, 2012

26.11.2012СаЛуСа – 26.11.2012г.

Всеки ден сега може да предоставя първото истинско доказателство за това, което се е случвало зад кулисите, което ще предаде извършващите се промени. Медиите за съжаление няма да поемат „добрите новини”, защото все още са контролирани. Обаче, вашият Интернет е толкова огромен, че няма да имате проблем в намирането на препратки към Разкриване и други очаквани събития, и често от онези, които са сигурен източник на информация. И все пак вие все още трябва да внимавате с някои автентично изглеждащи уебсайтове и доклади, които са публикувани, за да ви объркат. Когато се направят истинските обявления, в умовете ви няма да има съмнение относно тяхната достоверност. Разкриването е пример от световно значение и съответно ще е задача на вашите лидери да се заемат с него.

С всичко, което се случва, пътят към вашето и Издигането на Майката Земя, все още се проправя и няма проблеми. Тъй като във Вселената всички са в по-късните етапи на готовност, така и вашето издигане е също толкова важно както всички други промени, дори и по-важно. Вие сте единствените, които са неспособни да го направите изцяло сами и разбира се ние от Галактическата Федерация на Светлината и други сме много активни в помощта си към вас. Наша привилегия е да сме избрани за тази роля, а службата на другите е причината, поради която съществува нашата организация. Издигането е само началото, а след него ние имаме толкова работа да ви придвижим бързо в житейските промени, които вървят с него. Вярваме, че много от вас сега са наясно какво означава това що се отнася до повишаване на качеството ви на живот и възстановяването на вашия суверенитет. Вместо да ви се налага път, създаден от другите, вие ще създавате собствената си реалност. Това ще обединява заедно души с еднакво мислене и ето защо тези с различни желания ще поемат по техни собствени пътища.

Ако смятате, че ще се придвижите в нова честота, ще го направите. Разберете, че има различни нива във всяко измерение. Следователно не всички вие ще сте в едно и също, а някои хора ще изчезнат от погледа ви. Следователно още веднъж ще подчертаем, че всяка душа ще се намери в точното си ниво. То ще е ниво, което е в хармония със собствените им вибрации, в което ще се чувстват комфортно и леко. Това е перфектният отговор за онези, които се тревожат за други хора и за онези, които ги придружават до тяхното ниво. Що се отнася до семействата, позволете ни да ви успокоим, тъй като повечето членове обикновено ще останат заедно. Определено, ако хората имат доста противоположни представи за това какво означава Издигането за тях, те ще създават различни реалности за себе си в паралелни светове. Нямаше да има много смисъл в позволяването ви на свободна воля, ако някак си тя е ограничена.

Истинската степен на идващите промени не е била възприета от много хора, тъй като това ще е съвсем различно от сегашните ви опити. Ако търсите Рай на Земята, именно това ще получите, но то разбира се ще е на Новата Земя. Една неприятност в живота ви е прахът, който ви отнема много часове в опит да го избърсвате. Повече няма да го има поради чистотата на въздуха, а земята под краката ви ще с различна текстура в сравнение с това, което познавате сега. Без стареене или гниене, няма остатъци от растения или други източници. Чистотата и яркостта вървят ръка за ръка с по-висшите вибрации, които също така ви дават по-богата гама от цветове, отколкото имате сега. Така че Рай е наистина думата, която описва по-висшите измерения на Светлината.

На Земята има толкова много престъпления, че животът ви се прекарва в охрана на дома ви и собствеността ви от престъпления. В личен план вие се страхувате да не бъдете ограбени или нападнати или даже по-лошо. Скъпи мои, в по-висшите реалности такива опасности или заплахи просто не съществуват и не могат да съществуват, всички души изразяват себе си в любов и взаимна грижа. Изобилието премахва нуждата да трупаш богатство под каквато и да било форма. Когато имате всичко, от което се нуждаете, вие не желаете ничии стоки или притежания. Помислете върху идеята, че вратите нямат нужда от ключалки, а собствеността ви няма нужда да бъде скривана. Скоро ще свикнете с такива промени и няма да е необходимо да се тревожите за нищо, тъй като животът е просто един непрекъснат опит в пълна радост и щастие.

Има много цивилизации, които искат да се сприятелят с вас, които се виждат на подобен на вашия път. Всички те са като хора или хуманоиди и често са свързани с вас чрез генно инженерство. По природа хората са дружелюбни и добри Същества. Някои от тях вече осъществиха някои индивидуални контакти с вас, но ние контролирахме тези контакти, така че да не ви разсеят от по-важните въпроси като Издигането. Първите срещи с нас ще са, за да ви запознаем с основните ви семейства, които вече са членове на Федерацията. До тогава вие ще сте издигнали нивата си на съзнание и скоро ще си припомните предишните си връзки.

Както започвате да разбирате, Издигането е квантов скок във вибрацията ви и в нивото ви на съзнание. Проверете дали сте готови, върнете се няколко години назад и със сигурност ще признаете голяма промяна в съзнанието ви. В миналото това беше постепенно израстване, но сега то се ускори и бихте забелязали разликата с всеки изминал ден. Казваме ви, че Светлината тече върху Земята ви от всички краища на Вселената. Никога не сте оставали без подкрепа, а сега поради близостта на Издигането, тази подкрепа се е засилила. Ние искаме да видим всяка душа, която е изразила намерението си да се издигне, да прави това, изпълнена с увереност и добре подготвена.

Всички вие сте обожавани и обичани във Вселената, а това включва всички души, независимо дали те са от Светлина или мрак. Това е, защото в дуалността всички вие изиграхте своята роля и следователно човек не трябва да съди никоя душа. Това изисква време, за да се свикне с него, тъй като вашите закони преследват и затварят онези, които ги нарушават, а вие сте склонни да съдите предварително престъпленията им и да отреждате наказанието им. Това не означава, че не трябва да имате мнение, но често присъдата ви донася мисъл-форми, които биха довели до ваша идея за наказание. Не е ваша работа да правите такива присъди и може да сте спокойни, че справедливостта винаги ще се постига дори ако изглежда, че някой се е измъкнал с престъплението си. Нищо никога не може да бъде скрито, тъй като енергията на всички действия продължава да съществува в етера.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се радвам да видя, че мнозина планират специално събитие за 12.12, който е от голяма важност за освобождаване на кодовете, за да завършите личните си приготовления за Издигане. Бъдете в Светлината, да бъде Любов.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, November 23, 2012

23.11.2012 
СаЛуСа – 23.11.2012г.

За да се установи световен мир, всички воюващи трябва да спрат и ако е необходимо, ние имаме средствата да уверим, че това се случва. Няма абсолютно никакво място за такива ниски вибрации в Новата Епоха. В действителност е някак по-лесно да се постигне успех сега, тъй като издигащите се нива на съзнание в повечето души водят до отричане на всичко, което има нещо общо с войната. Дори някои от онези закалени ветерани са готови да променят ходовете си и да видят добродетелите на работата за мир. Те започват да разбират, че призванието им да защитават родината е коварно използвано за скрити мотиви. Когато такива хора започнат да се пробуждат за истината, знайте, че Илюминатите бързо ще изгубят властта и контрола си над военните сили. Те наистина са с изтощени сили в сравнение с това, което бяха и няма да бъдат допуснати обратно.

В непосредственото ви бъдеще вие всъщност въобще няма да имате нужда от военни сили, но ще имате системи за защита, които да държат далеч от вашата Земя нежелани нашественици. Също така я има нашата Галактическа Федерация на Светлината, която действа като полицай на Вселената. Нашите технологии са такива, че ние можем лесно да разкрием кораби, навлизащи в пространството на друга планета. Ако възникне нужда, ние можем да се движим по-бързо от скоростта на Светлината и имаме нашите отговорности спрямо различни сектори на Вселената. Също така има и Команда Ащар, която работи като нас и има свои собствени конкретни отговорности. Изобщо всяка планета е добре защитена и хората им могат да живеят свободно и в мир. Старата ви Земя също беше защитена спрямо вмешателство, за да се позволи еволюцията на свободния избор. Въпреки това, с такива ниски вибрации, трябваше да позволим подобни цивилизации да се влязат в контакт с вас.

Когато преминете през следващата точка на Издигането, вие също ще сте отворени към посетители от подобна вибрация на Любов и Светлина. По този начин вие ще сте в състояние да им вярвате и ще се радвате да научавате как живеят други цивилизации. Ще имате големи преживявания, посещавайки други планети, които са със смес от размери и понякога по-големи от сегашното ви Слънце. Повечето напреднали цивилизации намират за по-приемливо да живеят вътре в планетите си и повечето планети са издълбани поради тази причина. Както и вашите Същества от Вътрешната Земя, те имат тяхно Слънце и не е задължително да знаете, че сте под земята. Те са по-развити от вас и ще изберат много скоро точното време да ви се представят. Те са вашите предци, които избягаха във Вътрешната Земя с гибелта на Лемурия. Някои от вашите хора са ги посетили в сравнително ново време и историите им все още могат да бъдат намерени.

Има толкова много знание, което умишлено е скривано от вас и имате много да наваксвате след Издигането. Повече няма да бъдете държани в мрака и да ви се разказват лъжи и както често казвате” Истината ще ви направи свободни”. Изкривяването на времето, в което бяхте задържани, се разчупва и ние ще ви помогнем да разпознавате какво е истина и какво не. Ако някои хора са скептично настроени, ние имаме средствата да докажем какво ви се дава като истината. Ние не я налагаме върху вас, а някои все още ще се придържат здраво към фалшивите си вярвания. Това няма значение, тъй като с времето само истината ще е в състояние да съществува. Вие имате своя собствена Зала на Записите и тя обхваща всички ваши животи, така че не може да има спор, що се отнася до тях. Те се използват, когато правите преглед на живота си след всяка инкарнация, което е отрезвяваща мисъл за някои хора.

Вярвайте ни, Скъпи мои, когато казваме, че не сме толкова сериозни в живот, в който да не се шегуваме и да се забавляваме. Ние живеем живота си в радост и връзката ни става по-близка, когато можем да споделяме хумор. Разбира се, ние нямаме вашите тревоги или притеснения, но вие може да осветите деня си и този на другите като се посмеете добре заедно. Смехът е Универсален и всички души имат вътрешното разбиране да оценят смешна ситуация или коментар. Смехът е толкова ободряващ и издига духа и вибрациите. Въпреки това, доброто забавление не се дължи на подигравката спрямо някого. По сърце всички вие все още сте деца, но придобивате степен на отчужденост, когато израствате, защото се смятате за такива, които са надрасли това, което наричате детско забавление. Позволете си да отидете и да станете това дете отново и да видите смешната страна на живота.

Вие сте толкова близо до виждане на първите признаци на големите промени, които ще дойдат, а нашите съюзници работят упорито да създадат възможността, която търсим, за да се присъединим към тях. Те знаят какви са техните отговорности и са посветени да ви служат, за да се даде възможност на последния тласък към Издигането. То, разбира се, ще се случи така или иначе дори ако това означава, че някои събития са отложени за известно време. Въпреки това, някои промени са по-важни от други, а ние се стремим към първите индикации на обявяването на Разкриването. Като цяло, тъй като е общоизвестно, че ние съществуваме и сега сме с вас, може да не виждате неотложността на въпроса. И все пак ние се нуждаем от това признаване от вашите власти, за да можем най-сетне да дойдем открито.

Все още имаме опцията да форсираме въпроса, но това би било последният ни курс на действие. Във всички отношения бихме предпочели вие да сте тези, които довеждат до Разкриването чрез своите собствени усилия. За да сме честни, вие пледирахте и отправяхте петиции до лидерите си толкова много пъти, за да вървим напред, но до сега никой не е имал смелостта да го направи. Ние оценяваме предпазливия подход, но сега е време да отхвърлят предпазливостта и да обявят това, което голяма част от обществеността вече знае. Независимо от това, което се случва, ние все пак се появяваме по-често и се радваме, че сме приемани без страха, който съществуваше някога. Чувстваме, че сте готови да ни приветствате, а това ускорява нашия отговор.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и нося пожеланията на Галактическата Федерация на Светлината всички вие да разпространите любовта си по света. Никога не може да има твърде много и вие ще помогнете тя да нарасне експоненциално във време, когато сте почти готови да се издигнете. Земята предоставя чудесно представяне на Светлина, която идва от всички вас и тя показва колко добре сте отговорили на призива да се подготвите за Издигане. Вие имахте много помощ и никога не беше замисляно, че трябва да се сблъскате с предизвикателствата сами, и ще е така и когато проправяте пътя си към по-висшите измерения.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com