We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, February 1, 2013

1.02.2013

 
СаЛуСа – 1.02.2013г.

От много дълго време енергийните коефициенти на Земята бавно нарастваха, но откакто изпитахте голямо извисяване в тях, те значително нараснаха. Това означава, че нивата ви на Светлина се повишават много повече, а резултатите постепенно ще се видят, тъй като повече хора гледат да се освободят от хватката на тъмните сили. Светлината от дълго време разкрива истината за техните действия и те повече не са в състояние да ви заблудят с плановете си да се задържат на власт. Всъщност на тях бързо им става ясно, че времето им свършва и се придържат към каквото им дава надежда да избегнат неизбежния край на управлението им. С разбирането на това, което се е случило в миналото, което е подкрепяло тъмните сили, е възможно да живеете живота си без страх от действията им. Това им отказва условията, в които те са процъфтявали и пред очите си те виждат, че властта им се изплъзва. Следователно нашите съюзници могат да работят много по-лесно, за да ускорят дългоочакваните промени и не след дълго вие ще ги видите.

Сега, когато падат по-ниските енергии, за онези, които още не са се събудили, има повече възможности да отговорят на Светлината и върху тях има натиск да се извисят. В противен случай те ще открият, че не могат да продължат да стоят в по-високите вибрации, които постоянно се повишават. Чрез техния неизречен избор те ще останат в по-ниските вибрации, за да продължат с опитите си. Разбира се всяка душа ще е наясно за възможностите, които съпътстват живота на Земята през този период на Издигане и въпреки това може да са планирали просто да преминат през него като част от опитите си. Ето защо, Скъпи мои, вие трябва да позволите на всяка душа свободата да избира собствения си път. Ако се случи това да е някой ваш близък, чувствайте се привилегировани, че сте били избрани като част от житейския им план. Също така имайте предвид, че като Издигнато Същество, ще имате способността да се връщате към по-ниското измерение и да поддържате контакта си с тях.

Както вероятно знаете, житейският план на душата не е някакво случайно споразумение без реална цел на ум. Той е внимателно планиран, за да даде на душата точните преживявания, които ще ускорят еволюцията и. И все пак окончателният ви избор е дали да го изпълните, но бъдете сигурни, че не бихте променили лесно това, което определено е във ваш най-добър интерес. Въпреки това, житейските планове наистина се променят, когато възникнат обстоятелства, които не са били предвидени и са станали част от опитите ви. Понякога те не са полезни, но в други случаи може да ви отведат напред по-бързо, отколкото се очаква. За всяка душа, която решава да последва пътя на Издигането, има многобройни помощници, които работят непрестанно, за да гарантират, че намерението ви се изпълнява. Бихме подчертали, че вие никога не сте сами във вашето пътуване, а присъствието ни никога не се налага до степента на намеса в личните ви моменти. По-скоро тава е въпрос за нас просто „знаещи” кога помощта ни или присъствието ни е необходимо. Не само Галактическата Федерация на Светлината служи на другите, тъй като всички възнесени души служат в едно или друго отношение и в крайна сметка това ще правите и вие.

Последствията от резултата от 21 декември все още тлеят и пълзят, но това до голяма степен се дължи на трудността на признаването на това, що се отнася да Светлината, няма такова нещо като „провал”. Единственото постоянно нещо е „промяна” и тя достига живота на толкова много хора и именно те са тези, които определят резултата. Сега вие знаете какво е възможно и от вас зависи да създадете собствената си реалност. Ние естествено сме наясно с все по-нарастващото изискване да бъдат издадени фондовете на Просперитета, оповестяването на Разкриването и донасянето на мир. Бъдете сигурни, че тези неща скоро ще се изпълнят и подготовките са доста напреднали. Радостта и щастието ви ще изобилстват своевременно, защото дълбоко във вас вие знаете, че вече сте победители. За вас времето се ускори и все пак в някои отношения то сякаш изглежда, че се влачи, а вие ставате припрени или нетърпеливи. Моля поддържайте твърдо поглед в бъдещето и помнете, че повечето от вас са в благоприятно положение и знаят по-сигурно какво се случва. Ние се обръщаме към вас като Служители на Светлината да издигнете хората, тъй като отдавна отмина времето, когато чувствахте неохота да изразите възгледите си. Бъдете отворени, без да сте прекалено скучни и след като сте казали истината си, оставете я така, и ще правите най-доброто за тези около вас.

Майката Земя продължава стабилно да прави промени и поради огромното количество Светлина сега, която се заземява на нея, нямаше нужда да стига до по-катастрофални мащаби. Климатичните промени се случват по различни причини, включително и чрез човешка намеса, но когато всичко се успокои, ще имате най-приемливи условия без крайностите, които сега сте свикнали да имате. Майката Земя е много благодарна за любовта и благословиите, които и изпращате, тъй като в близкото минало тя сякаш беше забравена за „Майчинската „ роля, която играе. Женското влияние се завръща и носи повече хармония и баланс, а мъжкото доминиране се заменя от по-безпристрастно представяне където и да погледнете.

От нашето ниво ние сме най-радостни, че се формират толкова много групи, за да въведат промените, тъй като много от това започва от по-ниско ниво. След като направите това, чрез Закона на Привличането вие получавате още повече помощ, докато цялото нещо стане добре установено, успехът ви е гарантиран. Ние работим на нива, които вие ще намерите за трудни за работа, така че заедно ние сме забележителна сила за промяна. Нищо не би ни зарадвало повече, отколкото това да ви разкажем за действията си от ваше име, но все ще не е дошло времето да разкрием какво правим. С течение на времето ще знаете и има толкова много неща, които трябва да се поправят, що се отнася до вашата история. Без значение къде гледате, ще откриете истината, която е била зле изкривена или дори пре-написана, за да е удобна на амбициите на тъмните сили. Те се намират във всички големи институции и не винаги са наясно, че работят срещу Светлината. Вие трябва да узнаете истината, защото тя ще ви покаже, че истинската ви същност е била репресирана и поробена, за да се създаде впечатлението, че бяхте без силата да определяте собственото си бъдеще.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и искам вие да знаете, че все още ние сме много с вас и защитаваме тези от Светлина, доколкото е възможно. Това може да е трудно да се разбере, но понякога душата ще жертва живота си, за да подсили целта на съществуването си. Това е най-добрият подарък за другите, който обикновено носи огромна Светлина на Земята. Ние обичаме всички вас както винаги.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com