We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, January 17, 2014

17.01.2014

 

СаЛуСа – 17 януари 2014г.
От наша гледна точка вашата Земя сияе като скъпоценен камък в простора и заявява на всички наблюдатели, че Светлината още веднъж се завръща. С вашия принос и с наша помощ това ще продължи да е така и никакво външно влияние няма да е в състояние да я спре или да я възпрепятства. Постановено бе, че този цикъл ще завърши с победа за Светлината и това беше планирано преди еони от време.Следователно вие може да оставите старото зад гърба си, то изпълни службата си, и наистина най-накрая ще съществуват само по-висшите вибрации. До сега циклите завършваха с масивни Земни промени, така мащабни, че оставаха малко доказателства за по-ранни цивилизации. Обаче, сега, когато бяха научени необходимите уроци, опитите допринесоха за желаното извисяване в нивата на съзнанието. Това беше необходимо за довеждането на онези души, които бяха готови да се издигнат, до ниво, където те биха могли да направят това и да завършат опитите си в по-ниските вибрации. Това е нормално, когато даден цикъл достигне етап на завършване.


Сега, Скъпи Души, вие може да се фокусирате върху бъдещето и знайте, че предстоят много промени, които ще ви подготвят за още по-високи нива на съществуване. Съвсем естествено е да се чудите относно бъдещето на семейството и приятелите, а много от вашите групи ще останат заедно за още известно време. Ако даден член на група трябва да поеме в различна посока, то това ще е правилно за него/нея и той/тя трябва да бъде освободен/а с любовта и благословията ви. Обаче, както беше отбелязано в предишното съобщение – връзката чрез любовта е мощна връзка между душите, която остава, независимо от разстоянието, което може да ви разделя.Всъщност, енергията Любов е лепилото на Вселената и то е неразрушимо. Наистина, в крайна сметка Любовта е Всичко Навсякъде. Някои от вас, които разпознават силата на Любовта, започват да осъзнават, че това е енергията, която стои зад това, което вие наричате „чудеса”. Пример за това е т.нар.” Майчина Любов” към децата и и защо тя носи толкова много енергия със себе си, за да лекува, когато възникне необходимост. Всички от вас до някаква степен имате такива способности, но те са потиснати, докато вие се пробудите за тях.С напредването на времето ще откриете, че енергиите ви имат много по-голямо влияние върху хората около вас, отколкото сте си представяли. Това, разбира се, може да е за добро или лошо и скоро ще се научите да поемате пълна отговорност за тях. Ако група хора вземе участие в целебна медитация и има предвид отделен аспект, тяхната сила се увеличава многократно. Това вероятно вече ви е известно, но трябва да се каже, че когато лечението е неуспешно, това обикновено не се дължи на провал на Лечителите. Има други фактори като например карма на душата, която получава лечението, така че не се отчайвайте, ако не успеете.Когато научите за начина, по който сте били контролирани, ще разберете защо в продължение на много животи живяхте илюзия. Докато е вярно, че вие създадохте това, което ежедневно се случва, в същото време вие не сте направили това, докато сте били наясно с Истината. В продължение на еони вие бяхте ръководени от души със свои собствени интереси, които буквално ви държаха в мрака. Също така сте били хранени с лъжи и дезинформация, които правеха изключително трудно за вас да разберете кое е истина. Обаче, не се отчайвайте, защото скоро тъмните сили ще изгубят влиянието си и властта си над вас.


Поддържайте ясен ум, когато излизат разкритията и интуитивно трябва да сте в състояние да откривате информация, която не „чувствате”, че е вярна. Вярвайте на изпитаните и изпробвани източници на информация и внимавайте с тези, които пораждат страх, тъй като това не е начинът, по който тези от по-високите вибрации работят за Светлината. Както трябва да сте наясно, тъмните сили имат голяма свобода да провеждат собствените си планове, защото те също имат свободна воля. Обаче, те не могат успешно да предотвратят проникването на Светлината на всички нива и ето защо успехът им винаги ще е ограничен.Много души водят живота си и без най-лекото подозрение, че са манипулирани. Тъмните сили са много умели в прикриването на влиянието си зад почтеност или в действие чрез по-низши Същества. Обаче, за тях е твърде късно да спрат марша на Светлината и те се бият за изгубена кауза. Вече те могат да видят властта си, която чезне и няма начин, по който те могат да се възстановят. Така че не се страхувайте от тъмните сили, защото те са на път да изгубят контрол над структурата на властта си.


Продължавайте да гледате напред, знаейки, че бъдещето ви в Светлината е гарантирано. С течение на времето задържането ви в нея ще стане по-лесно, тъй като вие бавно ще прережете връзките си с всичко, което не е свързано със Светлината. Мнозина носят нежелан багаж от много животи, но вътрешно ще знаете какъв е той и той ще излезе на повърхността за изчистване. Факт е, че всичко от по-ниските вибрации ще има по-малко привличане за вас и вие скоро ще се справите с него.


Аз съм СаЛуСа от Сириус, с радост допринасям за вашето извисяване и ви оставям с Любов от Галактическата Федерация.

Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

 

Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com