We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, February 14, 2014

14.02.2014

СаЛуСа – 14 февруари 2014г. 

 Ние разбираме тревогата ви от очевидния бавен напредък, който се отбелязва в ограничаването на действията на тъмните сили. Всъщност ние ги възпрепятствахме от това да причинят сериозни инциденти, включително друга война, и ще продължим да ограничаваме възможностите им да причинят сериозни неприятности. Бъдете сигурни, че някои неща са под наш контрол, но въпреки това трябва да се упражнява ненамеса, когато е необходимо. Разбира се ние говорим за кармични ситуации, където остават уроци за учене. Обаче периодът, в който навлязохте наскоро, е период, който ще донесе основни промени, водещи до окончателен мир. Следователно ви молим да мислите позитивно и да визуализирате любовта и мира, които се настаняват на Земята.


Имайте предвид, че ние сме доста напреднали в усилията си да ограничим тъмните сили и постепенно те трябва да приемат, че повече не могат да правят каквото си искат. Наистина, те констатират, че е трудно да се спре промяната в съдбите им и не са в състояние да действат със свободата, която някога имаха. Това отчасти се дължи на броя на хората, които се пробуждат за Светлината и изоставят всяка привързаност към дейностите на тъмните сили. Въпреки че вие може да не осъзнавате това, сега Светлината е доминираща сила на Земята. Ще продължи да е така и разпространението ще става докато Светлината достигне пълен контрол. Тогава Новата Епоха наистина ще настъпи за вас и вие ще сте подготвени да я почувствате.

Ние напътстваме и насърчаваме по всякакъв начин Служителите на Светлината, за да продължат с ангажиментите си, като знаят, че сега нищо не може да спре напредъка им. Разбира се вие ще сте били наясно относно потенциала за успех преди да се въплътите на Земята. Всеки Служител на Светлината, който бе избран да работи за Светлината сега, ще е знаел, че това трябваше да е специален случай и има право да се чувства привилегирован. Бъдете сигурни, че вие бяхте подбрани заради опита си и способността си давате от себе си, както се изисква. В същото време еволюцията ви продължава с новите ви опити и възможности да изчистите карма. Понякога най-трудните предизвикателства се приемат от вас в такива времена, тъй като с вяра в собствените ви способности и с дадена помощ вие знаете, че няма причина, поради която да не изпитате успех.

Земята е нещо като сцена сега и много други цивилизации идват по-близо, за да наблюдават периода, в който се намирате. Причината за това е, че вие ще имате опит, какъвто никога не е имало на тази сцена по време на предишните цикли. Вие приехте да се издигнете с физическото си тяло, което ще се адаптира към по-висшите енергии. Вашият опит ще е уникален и когато се издигнете, ще откриете, че нивата на съзнанието ви бързо се повишават. Като навлезете в по-висшите енергии, ще се присъедините към Същества, които вече са се издигнали, и те ще ви помагат. Вие ще се присъедините към Извисеното Братство и ще ви бъдат дадени възможности да изберете предпочитания си собствен път.

Сега има много представители на вашата Земя от други планети от Слънчевата ви Система и отвъд нея. Това е, както бихте казали „всички на борда”, тъй като случаят изисква най-опитните Същества да гарантират пълен успех. Ще откриете, че когато започнете да изпитвате други нива на съществуване и други цивилизации, е нормално за по-висшите Същества да помагат на тези, които са под тях. Вие Сте Едно и винаги се дава помощ на онези, които също пътуват по вашия път. Всъщност всички пътища водят обратно към Създателя и вие имате свободата да изпитвате по ваш избор, въпреки че на определено ниво с радост и желание ще изпълните Волята на Бог.

Вашият свят продължава да изпитва родилни болки, когато старото трябва да бъде изметено, за да направи път на новото, и както откривате, това може да доведе до силно предизвикателни моменти. Обаче, те ще продължат само за определено време, последвани от период, в който ще откриете, че всичко си идва на мястото. Ние и Същества от други планети ще дойдем открито на Земята и ще се смесим с вас. Имаме много неща да донесем и много да ви дадем, което ще ускори издигането ви в по-висшите нива. Бъдете сигурни, че винаги имате помощ и ние сме активни през цялото време дори ако вие не знаете напълно за нашето присъствие.

Ние се подготвяме да се обърнем към вас по много въпроси, които ще са важни за вас в близкото бъдеще. Има много неща, за които ви трябва поддържане на отворен ум, тъй като в продължение на дълго време вие сте били умишлено подвеждани и заблуждавани, за да изоставате. Ние всъщност сега даваме най-доброто от себе си, за да ви събудим нежно за истината, но за мнозина тя ще е неразбираема и твърде много, за да я възприемат. Всичко, което можем да кажем сега, е, че е мъдро за всяка душа да е отворена за нови идеи и да не е твърде консервативна в мисленето си.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви гарантирам помощта ни по всяко време. За много от вас ще изглежда, че светът се обръща наопаки, но случаят не е такъв, а просто е резултат от необходими промени, които постепенно ще установят Земята в период на спокойствие и мир. Не са засегнати само физическите аспекти, но и енергиите, които непрекъснато вървят с тях.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси
 
Превод:Tauno
 
www.treeofthegoldenlight.com

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com