We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, May 23, 2014

23.05.2014


СаЛуСа – 23 май 2014г. 

 

Тъй като сме наясно с по-широката картина, ние можем да ви уверим, че се отбелязва добър напредък, подпомогнат от факта, че тъмните сили повече не са способни да правят точно това, което искат. Планът им за пълен световен контрол повече не е възможен и все пак те продължават сляпо да упорстват без никакъв възможен шанс за успех. Нашите съюзници продължават да обединяват сили и силата им нараства по-бързо от всякога. От наша страна ние наблюдаваме това, което се случва, за да гарантираме, че се отбелязва напредък без намеса. Много от вас интуитивно следват плана за успешното ви бъдеще, което най-сетне ще премахне всякакво влияние или присъствие, което не е в съответствие със Светлината. Наближава времето, което ще отрази желанията ви за свобода от тъмните енергии. Когато се достигне критичния момент, с едно премигване вие ще бъдете извисени в по-висшите вибрации, напълно свободни от по-ниските енергии. Така че бъдете спокойни, че независимо от събитията, които се случват около вас, в по-мащабен план всичко се развива добре.

Сега много неща се случват на Земята и властимащите, които все още се придържат към старите вибрации, откриват, че става все по-трудно да налагат волята си над останалите. Хората се събудиха спрямо увъртането и игрите, които се разиграват, за да предотвратят пълното проявление на Светлината. Те виждат отвъд фалшивите обещания и опитите да се скрие истината от тях. Такива действия ще бъдат безрезултатни, тъй като Светлината е установена стабилно на Земята и продължава да расте с бързо темпо. Резултатът е разкриване на по-ниските енергии такива, каквито са, и хората повече да не са лъгани от тях. Случващите се събития са смесица от различните нива на енергия, но с времето те ще бъдат извисени и старите ще останат назад. Наистина, за тях няма да има място в бъдеще и настъпва славен период на хармония и радост.

Вашата Земя беше пресечна точка на много цивилизации, които следят доста напрегнато вашия напредък. Резултатът е далеч по-важен и далеч по-мащабен, отколкото вероятно можете да си представите, и всяка душа, която е била привилегирована да премине през това, ще е широко обичана и благословена. Всеки един от вас е от съществено значение за бъдещето на цивилизацията и вашият опит ще е безценен за други, които ще се възползват от него. След като е придобит опит, няма нужда за никоя душа, която върви след това, да премине през точно същите опити. Ще откриете, че еволюцията е постоянна и онези, които са напреднали, винаги ще помагат на тези, които ги следват. Всички Вие сте Братя и Сестри и като Едно сте предопределени да се върнете в Светлината.

Опитите ви на Земята могат да вървят от една крайност към друга, в зависимост от това колко сте напреднали към Светлината. Всяка душа има да извърви определен път и е в различни етапи на напредък. Обаче, много от вас бяха избрани да вземат участие в опита на крайните времена, защото сте преминали през това преди и чрез вашия успех също ще сте в състояние да помогнете на другите да направят същото. Отвъд настоящото ви измерение ще откриете, че е съвсем нормално за други души да се спускат, за да помогнат на онези, които ги следват. Винаги ще чувствате импулса да напредвате още повече докато още веднъж се върнете към Божеството. Много от вас ще са чували за „Божественото вдишване и после отново издишване” и то е ваша съдба, която винаги ви тласка напред. Сега сте в пътуването си обратно към Божеството, излезли от мрака, където изпитахте разделение от Бог.

Знанието, че всички вие сте Едно, трябва да ви помогне да видите другите в нова светлина, тъй като всички сте неразделни, независимо от опитите, които сте имали. Сега онези от вас, които напреднаха и са готови да се придвижат отново напълно в Светлината, ще открият, че виждат душата на друг в човешката форма. Ще знаете, че тялото е само временен дом за нея и необходимият опит, за да еволюира. Интелигентността не означава непременно, че човек е еволюирал духовно, и наистина, някои, които сякаш водят много обикновен живот, всъщност са добре еволюирали. Така че не се подвеждайте от външния вид и ако сте интуитивни, ще знаете кога сте в присъствието на еволюирала душа. Естествено в по-висшите измерения няма проблеми в разпознаването на тези, които са еволюирали и ще ги познавате чрез Светлината им.

На Земята през цялото време има предизвикателства и докато ги научавате по трудния път, това е и най-бързия начин за напредък. Помнете, че винаги имате помощниците си край себе си и те са готови да ви помогнат, когото има нужда от помощ. Въпреки това, не е тяхна работа да ви се налагат и трябва да помолите за помощ, за да ви отговорят. Може не винаги да е точно както искате и помнете, че винаги трябва да се има предвид планът ви за живот. Със сигурност имате свободна воля, но същевременно сте поели определен план за живот, който е ваш път за всяко въплъщение. Това е, за да се гарантира, че напредвате чувствително и колкото е възможно по-бързо. Въпреки това, винаги можете да имате други опити, ако е необходимо, и те могат да се отнасят до всяка област от плана ви за живот, която не е била успешна.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и съм извисен от растежа на Светлината по Земята. Той ще продължи и вече ползите се усещат. Въпреки че все още има много работа, за да се преодолеят предразсъдъците между расите, повече хора започват да разбират връзката между всички тях. Ние ще разширим това знание, за да покрием всички форми на разумен живот отвъд планетарната ви система. Животът изобилства навсякъде и когато се издигнете, ще срещнете други същности, които също еволюират. Истината за вас самите беше скривана от вас в продължение на еони, но скоро ще научите повече за себе си. Имайте предвид, че не сте тялото си и когато стане необходимо, можете да изпитате живот на други планети извън вашата Слънчева Система. Вие сте също и мулти-аспектно Същество и няколко аспекта от вас могат да изпитват едновременно. Казваме ви тези неща, просто, за да разширим кръгозора и разбирането ви и да ви подготвим за бъдещето, тъй като наближава времето, когато трябва да знаете истината за себе си.

Оставям ви с много неща, върху които да размишлявате и които да извисят съзнанието ви по-високо, тъй като вие сте почти готови да се придвижите по-напред. Разбира се, ние ще сме на ваше разположение, за да ви помогнем да асимилирате по-висшето знание, което върви редом с вашето разширено съзнание. Желая ви успех и ви изпращам нашата любов, за да освети пътя напред.

Благодаря ти, СаЛуСа


Майк КуинсиПревод:Tauno


You can subscribe to the mailing list for these messages by going to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html    Left click on the heading


“Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You can also “unsubscribe” from the same page.   

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com