We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, May 10, 2014

9.02.2014



СаЛуСа – 9 май 2014г

Има много начини, по които можете да помогнете на желанието да се донесе траен мир на света. Като личности можете да разпространявате Светлината си където и да отидете като се фокусирате върху всичко, което е чисто и здравословно. Можете също да изпращате целебните си енергии и любов, за да извисявате онези, които се нуждаят от помощ. Вашата способност да правите това отива далеч отвъд вашето разбиране, което изисква огромна вяра от ваша страна. Подобното привлича подобно и именно поради тази причина лечителите представят монументална сила за добро. Сега Земята се нуждае от огромно лечение, за да се подпомогне процеса на придвижване напред, и лечението идва от много източници, много от които са извън Земята. Докато Земята може и да е от незначителен размер в сравнение с други планети от вашата Слънчева Система, вие може да сте сигурни, че във вашата Вселена тя е от централно значение. Това е заради нейното значение за еволюцията на Човешката Раса, която е предназначена да еволюира отвъд третото измерение. Ако не стане така, това ще повлияе и ще забави напредъка на души, които съществуват в по-високите измерения. Така че, както можете да видите, този етап в Човешката еволюция е толкова важен за напредъка на други души.



 Както споменахме преди, възможността за издигане е толкова важна, че ако тя не се поеме, това всъщност може да върне назад напредъка ви. Въпреки това, не се плашете или засягайте от това, което ви казахме, тъй като имате много напреднали цивилизации, които ви дават пълната си подкрепа. Вие наистина имате много повече помощ, отколкото си представяте и това е, за да ви се даде всяка възможност да постигнете целите си. Непосредствената помощ, която получавате, е, за да се гарантира, че напредъкът ви е в правилната посока. Ние можем да влияем на вашите решения, но не можем да ви налагаме идеите си. Въпреки това, душите, които участват в крайните времена, са наясно със задачите си дори ако това е само на подсъзнателно ниво. Като цяло ние сме уверени, че ще бъде постигнат напредък, но винаги е налице елементът на риска поради вашата свободна воля.

Всеки, който е следил духовния ви напредък, със сигурност ще е в състояние да погледне назад и да види определен модел. Той показва отваряне за Светлината, което нарасна с бързо темпо, толкова много, че доведе до по-мирен подход към живота. Ние можем да ви уверим, че то ще продължава да расте докато се приеме, че Човешката Раса е готова да се Издигне. Въпреки това, все още има много работа, но в близко бъдеще ще стане очевидно, че тъмните сили повече не са в състояние да влияят върху съдбата на Човечеството. Ние чакаме нашата възможност да ви срещнем, но обстоятелствата трябва да са такива, че мирът да е установен на Земята. Тогава ние ще поемем активна роля, така че да сте спокойни и да знаете, че сте избрали пътя си в Светлината. Тъмните сили повече няма да могат да се намесват в напредъка ви, наистина те ще са премахнати и ще се намерят в ниво, което е в съответствие с по-ниските им вибрации.

Скъпи приятели, ние не сме много по-различни от вас, с изключение на това, че сме по-напред по пътя на еволюцията. Вие избрахте различен път от нашия, но въпреки това ние всички пътуваме в същата посока и поради тази причина ви предлагаме помощ, за да ускорим напредъка ви. Значимостта на настоящия момент не може да се пренебрегне, тъй като това е кулминацията на период, покриващ много години еволюционен опит – Слънчев Цикъл от 26, 500 години. Онези от вас, които еволюираха достътъчно, ще продължат да се извисяват, тъй като вие изпитвате в съответствие с целта си да продължите да се разширявате в Светлината.

Ще е необходимо да изпитате много промени, които ще ви тласнат към Новата Епоха. Старите начини повече не са подходящи или не отразяват новите енергии, които се стичат към Земята. Радостни сме да ви кажем, че след като нещата се придвижат напред, ще се случват толкова бързо, защото преди всичко ние сме се подготвяли за този момент в продължение на много години. Имате, както бихте казали „ придобиване на зрелост” и трябва да се позволи на напредъка ви да продължи. Очевидно ще има известно объркване що се отнася до непросветените. Ние обаче ще ви дадем колкото може повече информация, за да облекчим страховете ви. Бъдете сигурни, че ще сте посъветвани какво точно да очаквате и това ще включва много приемливи изненади.

Ще се изненадате от това колко бързо ще се придвижите напред и ще забравите предишните трудни периоди. Имайте предвид, че изпитвате крайните времена и същевременно идващите енергии, които ще ви извисят. Това ще е необичаен опит и все пак извисяващ, защото ще сте в състояние да оцените причината за промените. Онези просветените сред вас ще са в състояние да помогнат на тези, които са объркани и някак си се страхуват от това, което пази бъдещето за тях. Въпреки това, ние възнамеряваме да гарантираме, че след като ви се представим, вие ще сте напълно информирани относно какво се случва и какво вие може да направите, за да помогнете. Междувременно новите енергии ще ви помогнат да останете спокойни и ние винаги ще сме в готовност, ако обстоятелствата налагат нашата намеса.

По света се изпитват климатични промени и в някои райони те вече стават доста екстремни. Тези промени трябва да се случат, тъй като вие излизате от крайностите на климата от миналото. Нещата ще се успокоят и ще изпитате по-приемливи условия, които ще ви харесат. Крайностите, които обикновено изпитвате, бавно ще изчезнат и накрая климатичните ви модели ще се установят. Не очаквайте твърде много и твърде скоро, тъй като ви казваме какво да очаквате в близкото бъдеще.

От ваша страна вие можете да помогнете на другите да разберат необходимостта от световни промени и най-важното – да им помогнете да разберат нуждата да свикнат с тях, защото те са във ваша полза. Най-забележителните промени ще са в резултата от изчистването на Земята от години замърсяване и унищожение. Ще видите незабавни ползи и красотата и чистотата ще са удивителни. Замърсяването на въздуха, земята и моретата ще се отстрани доста бързо и всичко накрая ще се върне към девственото си състояние.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и се вълнувам от перспективата да ви помогна да изпитате всичките чудеса и красотата, които ви очакват, за да ви приветстват. Това е чудесно време и скоро вие ще видите промени около себе си. Поддържайте високо надеждите си и знайте, че Бог постанови края на последния цикъл и така да бъде. Както винаги ви оставям с моята любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

 Превод:Tauno 

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,



We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.



We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.



Would you like to join us? Please send an email to



Galactic Channelings.com



(
info@galacticchannelings.com)





and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.



SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com