We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, July 11, 2014

11.07.2014


СаЛуСа – 11 юли 2014г.

Ние изследваме ново настроение сред много от вас, наистина добре дошло, което показва, че сте се придвижили отвъд състоянието на разочарование, което почувствахте след края на 2012г. Ситуации, каквито изпитахте, са в голяма степен резултат от разочарованието и с най-добрата си воля, ние не можем винаги да предвиждаме как ще се развият нещата. Може обаче да сте сигурни, че каквото и да правим, то е в най-добрия интерес на всички. Това, което е важно, е по-мащабната картина, а от ваша гледна точка вие наистина не можете да видите цялата картина. Бог постанови, че всички ще продължат напред, както е планирано и следователно „тържеството е факт”. Така че ви молим да приемете, че ние сме изцяло загрижени да донесем истината и да ви помогнем да напреднете колкото може по-бързо в Новата Епоха. Това, което е постановено от Бог, трябва да се материализира и каквото и да  се случва, за да се предотврати това, то няма и не може да успее.

Следователно може да правите плановете си да допринесете за направените усилия за довеждане на край на енергиите на старата Епоха, като разчупите всичко това, което ви държи в нея. Не се страхувайте от тях, защото в противен случай ще продължите да сте свързани с тях. Можете винаги да се защитите като се фокусирате върху Светлината, която ще гарантира, че сте в безопасност по всяко време. Старият свят стои до новия, но рано или късно ще настъпи велико извисяване, което ще донесе промяна, която ще види края на дуалността такава, каквато я изпитвате. Ние отново подчертаваме, че ще има разделение на пътищата и Новата Епоха сериозно ще започне, отхвърлила мантията на мрака.

Правилно може да очаквате крайните времена да са комплексна смесица от всички видове опити, тъй като много, много пътища се свързват за финалното прочистване. Краят за мнозина ще е бърз изход от Земята само за да продължат опитите си на подходящо ниво за настоящата си вибрация. Знаем, че някои от вас имат силни връзки с много души, но на всеки от вас трябва да се позволи да следва собствения си път. Понякога групи души ще напредват заедно и това е възможно, защото те са на подобен етап на еволюция. Обаче, когато настъпи времето за нов напреднал опит, душата сама ще се придвижи към новото ниво. Едно нещо, което отново ще подчертаем, е, че след като сте имали ценна любовна връзка с друга душа, без значение къде са те, те винаги ще отвръщат на опитите да се свържете с тях. Това е, защото в по-висшите нива дистанцията не е преграда да направите това и контактът е незабавен.

Животът ви на Земята е противоположен на този, който ще изпитате след като се извисите. Бъдете отворени за многото промени, които ще намерите за добре дошли и не мислете от гледна точка на живота, какъвто го познавате сега. Няма да сте обременени от ограниченията, наложени ви от по-ниските вибрации. Ще сте свободна душа, свободна да се мести, където желае и тя ще е във вашето Светлинно тяло. Вие ще се”храните” с енергиите навсякъде около вас, въпреки че е възможно да вземате определени леки „храни”, които са изключително полезни за тялото. Може да сте чели или чули за Астралните Полета, в които са преминали душите веднага след смъртта. Те ще са първият ви опит от по-висшите нива на вибрация и са подобни на тези, които споменахме, освен това, че вие все още мислите и действате както преди на Земята. Скоро ще се научите как да използвате силата на мисълта си и да се приспособявате към новото ниво на съществуване.

Дори сега имате определена сила да творите, но тя е по-ефективна, когато се обединявате в групи. В по-висшите нива може да се строят сгради по този начин и разберете, че това, което ще видите в астралните нива, е резултат от използването на такива творчески енергии. Ще дойде момент в не твърде далечно бъдеще, когато вие също ще имате силата да създавате, каквото е необходимо за вашето добруване. Можете ли сега да започнете да виждате колко много вашето мислене и употреба на способностите ви ще започнат да се променят? Не искам да ви претоварвам с твърде много информация, но това, за което говорим, е просто започването на нов начин на живот за вас. Това е начин на живот, който ви е познат, тъй като сте преминали през различни нива, когато се спуснахте надолу през вибрациите.

Скоро ще имате по-големи нива на съзнание и разбиране и дори сега те се разрастват, благодарение на по-висшите вибрации, които изпитвате. Сега вие все още сте, както може да се каже, пробуждащи се за истинската си същност и няма да сте цели докато не придобиете пълно съзнание. Така че, моля, Скъпи души, бъдете снизходителни към всяка липса на разбиране, с която може да се срещнете, тъй като много души все още не са възприели истината или не са разбрали значението и, що се отнася до тях. Бъдете търпеливи с тях и ги успокойте и ги посъветвайте спрямо нивото им на разбиране. Твърде много твърде скоро може да е претоварващо и да върне назад всеки напредък, който е постигнат. На всички души е позволено да напредват с темпо, с което могат да се справят, и всички от тях на някакъв етап ще се събудят за истината за съществото си.

Ние имаме само любов към всички вас и виждаме по-висшето Същество, което сте и приветстваме силата ви и решимостта ви да затворите опита си в по-ниските измерения със завръщане към нивата от Светлина. На всяка крачка ние ще даваме най-доброто от себе си, за да ви помагаме, но моля ви, не забравяйте да поискате помощта ни и това ще ни позволи да ви я дадем. Както някои от вас осъзнаха, ние сме Едно с вас и много от вас са ни познати от предишен контакт. Някои от вас са на Земята специално, за да участват в крайните времена, носейки със себе си знание и умения, които могат да се използват добре. Наистина, присъствието ви ускорява напредъка и вибрациите ви издигат онези, които срещате по пътя си. Всъщност някои от вас сте се въплътили заедно, за да изпълните жизнения си план, и работите с души-партньори, които са доста близки със собствената ви вибрация. Понякога това може да е самотен живот, тъй като някои от вас имат малка възможност да споделят свободата и знанието, но въпреки това вие помагате на много души чрез самото си присъствие сред тях. Енергията ви е от висока вибрация и е извисяваща и дори е целебна.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и ви изпращам най-добрите ни пожелания и Любовта ни към всички вас, скъпи души по Земята. Ние се приближаваме всеки ден и ви благодарим за вашата отдаденост и любов към Човешкото Семейство, което е на Земята.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno
You can subscribe to the mailing list for these messages by going to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html    Left click on the heading
“Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You can also “unsubscribe” from the same page.   

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com