We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Friday, June 27, 2014

27.06.2014СаЛуСа – 27 юни 2014г.


Промените продължават да работят по план и ще доведат до очакваните промени, които да ви донесат свобода от дейностите на тъмните сили. Тяхната власт и контрол намаляват и онези, които работят за Светлината, придобиват повече увереност с всеки изминал ден. Случват се толкова много добри неща и тъй като това продължава да се разпространява, тъмните сили откриват, че имат все по-малко и по-малко влияние. Именно вие хората носите отговорност за разпространяването на Светлината, но ние можем да помогнем, когато вие вече сте решили да започнете промяната. Не се тревожете, ако първоначално напредъкът сякаш е бавен, тъй като забележителни промени не могат да се случат за една нощ и е по-вероятно да има успех, когато се отделят грижи и внимание. Ние наблюдаваме вашата работа и по всяко време ще даваме най-доброто от себе си, за да ви напътстваме и да гарантираме успеха ви. Все повече и повече души се пробуждат за истинската си същност и се стремят към повече сила да постигнат визията си за траен мир на Земята. Той ще дойде и вече влияе на решенията, които се взимат за предотвратяване на всякакви бъдещи войни.

Ролята на Служителите на Светлината е да са вдъхновени и да доведат повече хора до осъзнаването, че бъдещето се оформя и че гласовете, които имат влияние, повече не са готови да продължат с онези, които защитават военното решение на проблемите. Най-накрая се осъзна, че войната е безсмислена и че няма победители в смисъла, че всички, които участват претърпяват загуба по един или друг начин. Когато погледнете назад, ще осъзнаете, че да използваш войната, за да постигнеш целите си, е краткотрайно решение, и най-сетне има разбиране, че мирното споразумение е единственият начин да се разрешат различията. Както своевременно ще разберете, често войните са измисляни, за да противопоставят един срещу друг и като резултат, никой от тях няма полза. С течение на времето все повече и повече хора опитаха да свикват да разрешават различията и сега разбират, че има и други начини, които са далеч по-приемливи. Вие вече виждате резултатът от религиозните предразсъдъци да захранва разликите между някои народи и ние бихме искали да им кажем, че всички сте Едно. Има само Един Бог на Абсолютна Любов за всички души независимо от техния цвят или вярвания. Въпреки това, ще дойде време, когато ще се приеме, че сте Една Раса, със същата съдба и безкрайно обичана от Един Бог на Всички.

Неуловимият мир, който търсите, ще дойде първо при хора, които са приели Единството на всички Души, и чрез тях и другите ще последват. Цялото знание се носи вътре и онези от вас, които са особено интуитивни, са в състояние да измерят стойността и истинността на всяко съобщение. Обаче все още ще има хора, които напълно разчитат на другите да извървят пътя с тях. За тях това е част от необходимия им опит и тъй като разбират все повече истината за истинската си същност, те ще придобият увереността да поемат по собствения си път. Често промените са в резултат на много животи, в които те са тествали собствените си убеждения и са се придвижили напред според желанието си. Както сте сега, вие представлявате общия си опит и не може да не сте силно повлияни от него. Обаче има времена, когато ще се въплътите с по-силно привличане към определени вярвания, които ще ви дадат специфичния опит, от който се нуждаете. Вие всъщност сте много по-велики, отколкото знаете сега и докато сте на Земята играете всяка роля, която сте поели, което може силно да варира от едно въплъщение до друго.

Може да сте се питали на какво се основават нашите убеждения и дали имаме това, което вие познавате като организирана религия. Простият отговор е, че ние сме достатъчно разбиращи истината и Един Бог, чрез чийто пример живеем и осъзнаваме, че всяка друга душа е или наш брат, или наша сестра. Следователно любовта ни се простира към всички души и дори тези от мрака се възприемат като точно същите като другите. Трябва да е така, тъй като всички вие идвате от Източника на Всичко Което Е и сте поели опитите си, за да донесете истината на другите. Там, където сте сега в по-ниските нива на вибрация, вие не можете напълно да се издигнете и да останете в тях, така че по необходимост вие само се въплъщавате с вибрация, която ви позволява да изпитвате според избора си. Също така ще посочим, че затова трябва да уважавате това, което са избрали да изпитат другите души, защото всичко има стойност и ще помогне на другите да еволюират. Някои души избраха да служат на Земята, за да помагат на другите, докато мнозинството пътуват по пътя си, проправяйки си път обратно към по-висшите измерения. Няма това, което наричате „бързо решение” и единственият положителен начин да еволюирате е чрез личен опит, въпреки че можете също да учите от другите, които са изминали пътя преди вас.

Майката Земя също участва в промените и те са мащабни, за да подготвят за онези, които ще променят самата повърхност на Земята. По необходимост ще има неизбежни катаклизми в някои места, но бъдете спокойни, че ще се предприемат всички мерки, за да се избегне загуба на живот. Някои неща са неизбежни, но също има души, които изразиха желание да напуснат Земята. Може да звучи странно или невероятно, че души биха избрали да напуснат по такъв начин, но освобождаването от физическото тяло е мигновено. Всяка травма, свързана с такъв опит, скоро се преодолява и се забравя. Смъртта като такава е безболезнена, но често се мисли за нея за различно и това обикновено се дължи на придружаващо заболяване. Разбирането на истината за такъв опит като смъртта предотвратява онова, което в противен случай се разглежда от много хора като травматичен момент от живота ви. Бъдете сигурни, че след като преминете, любимите ви хора ще са там, за да ви поздравят и да ви приветстват. Вероятно най-желаната изненада е, че сте”цели” отново и чрез силата на мисълта също можете да станете отново млади, здрави и без никакви проблеми от тези, които може да сте имали на Земята.

Аз съм СаЛуСа от Сириус и днес засегнах живота в по-висшите измерения, който е много далеч от това, което изпитахте на Земята. Можете ли да си представите съществуване, където в рамките на определени граници можете да „мислите”нещата в проявление, следователно парите не са нужни. Това вероятно е най-значимата промяна, въпреки че както споменах по-горе, перспективата за постоянно добро здраве трябва да е музика за ушите на онези, които са имали живот с лошо здраве. Има толкова много неща, които да очаквате с нетърпение, така че дайте най-доброто от себе си докато сте все още на Земята. Оставям ви с моята любов и благословия.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, June 20, 2014

20.06.2014СаЛуСа – 20 юни 2014г.

Приветствам ви отново и отбелязвам, че толкова много от вас се пробуждат за повишаването на вибрациите. Тези вибрации постепенно ви сближават с новите нива, които са установявани, тъй като навлизате по-дълбоко във Фотонния пояс. В резултат на това вие изпитвате повишена чувствителност спрямо това, което става около вас, и започвате да разбирате Единството, в което съществувате. Отминали са времената, когато се чувствахте самотни и изолирани, сега вие можете да оцените и да почувствате по-висшите енергии, които са силно извисяващи. Освен това, нивата ви на съзнание се разширяват, а с това идва по-голямо разбиране на по-висшите нива на съществуване. Вие се издигате и сте носени от по-висшите вибрации, а онези души, които напреднаха с по-бавно темпо, намират за трудно да се задържат. Обаче, както обяснихме по-рано, ще има разделяне на пътищата и това ще постави душите на нивото, което е подходящо за тях, за да се даде възможност за продължаване на напредъка в тяхната еволюция.

Saturday, June 14, 2014

13.06.2014


СаЛуСа – 13 юни 2014г. 

 

Идваме, за да ви уверим, че всичко върви добре, но поради причини за сигурност не можем винаги да ви разкрием какво се случва. Както сме правили от преди доста време, работим основно зад кулисите, за да изпълним задълженията си да гарантираме, че Светлината се разпростира както е предопределено. Това означава, че ние следим отблизо дейностите на тъмните сили, за да гарантираме, че не е позволено на дейностите им да се намесват в положителните промени, които се случват. Сега вашият свят преминава през изпитателен период на промени, които ще видят края на надмощието на тъмните сили. Някои от промените се случват на ниво, което е очевидно за вас, но те също се случват и отвъд погледа ви и без да знаете за тях. От незапомнени времена ние ви придружаваме във вашите пътувания, въпреки че никога не се намесвахме в решенията на свободната ви воля. Ние обаче използваме влиянието си, за да ви поддържаме на Пътя на Светлината, когато крайните времена са на път да ви освободят от диктата на тъмните сили.Това наистина са специални времена, от които сте привилегировани да сте част, и мнозина бяха избрани заради опита си в подобни ситуации. Души от много различни нива доброволно дойдоха, за да видят, че преминавате безопасно през крайните времена. Ще разпознаете някои от тях чрез службата им към Светлината, но другите ще останат анонимни засега. Тъмните сили биха направили всичко, за да спрат всяка душа да носи Светлината напред, въпреки че трябва да кажем, че на нас ни е разрешено да пазим такива души. Разберете, че когато обстоятелствата изискват определен резултат, например поради кармични причини, ние сме естествено задължени да уважим това.Всеки един от вас навлезе в живота със специфичен план, който се грижи за вашите нужди и дали работите за Светлината или е обратното, няма значение. Очевидно Служителите на Светлината са склонни да поемат далеч повече отговорности и са избрани заради опита си. Това означава, че те често имат някак си самотен живот, но същевременно това им дава голямо удовлетворение. Души, които се инкарнират за развитие, получават само толкова, с колкото могат да се справят, а това се отнася конкретно до областите, където те трябва да придобият опит. Други души, които поемат важна роля в живота ви, са избрани за вас и вие ги срещате „неслучайно”, въпреки че може да ви изглежда напълно случайно събитие. Нищо не става случайно, въпреки че вие често сте убедени, че случаят е такъв, без планиране би било невъзможно да ви се гарантира, че вие изпитвате точно това, което ви е необходимо, за да се развивате.Семействата обикновено вървят заедно през много въплъщения и всеки път душите в тях играят различна роля. Това може да обясни защо някои семейства са толкова сплотени и имат много силна връзка. Бъдете сигурни, че който и да влезе в живота ви там, където има силна връзка и дълготраен ефект, той е част от плана ви за живот. Ако например вие изберете да имате близка връзка с душа, която не е част от плана ви за живот, връзката няма да се развие в нещо по-сериозно. В такива обстоятелства има замесени две души и отвъд приятелска връзка, нито едната, нито другата може да стигне до нещо повече. Естествено в хода на живота ви вие имате много приятели, които идват и си отиват, но те може да нямат никакво специално влияние.Скъпи души, животът е загадка, която изисква много обяснение, ако ще разбирате значението му. Наистина в някои отношения това е отвъд настоящото ви разбиране, но онези, които са напреднали в еволюцията си, разбират достатъчно, за да са в състояние да отбележат подходящ напредък. Също така имайте предвид, че Водачите ви присъстват, за да ви повлияят по начини, които да ви поддържат на правилния път. Вие никога не сте сами, за да се изправите пред сътресенията на живота, но Водачите ви имат нужда да получат призива ви за помощ, защото в противен случай това би било намеса в желанието ви. След като разберете смисъла на живота и нуждата от опит, ще откриете, че животът напредва много по-гладко и по-удовлетворяващо. Зад всичките случки в живота ви стои планът ви за живот и ние отново повтаряме, че нищо не е случайно. Много хора ще влязат в живота ви, за да играят роля в него, често, за да ви дадат опита, от който се нуждаете, за да продължите след това.Да се опитвате да разбирате всичко е изтощителна задача, но ще откриете, че разбирането ви нараства чрез личен опит. Поради различни причини душите имат своя собствена гледна точка за живота и за смисъла му. Следователно може и да няма съгласие за причините, които стоят зад това, но това трябва да се очаква в тези обстоятелства. Всички вие стоите на един път, но на различни отсечки по него, въпреки че може и да не ви изглежда така. Всички пътища накрая водят обратно до Божеството, ето защо е ненужно да се опитвате да налагате вижданията и убежденията си над другите. Нека всички изпитват както е необходимо за тях, но като правите това, не се опитвайте да убеждавате другите да следват друг път. Душите напредват чрез личен опит и всички ще достигнат края на пътуването си в подходящото време.Аз съм СаЛуСа от Сириус и се надявам тези съобщения да ви помогнат да разберете, че животите, които сте изпитвали, са, за да ви върнат обратно към нивата на съществуване, които са ваш истински дом.Благодаря ти, СаЛуСа

Майк Куинси

Превод:Tauno

Friday, June 6, 2014

6.06.2014
СаЛуСа – 6 юни 2014г. Времето, такова, каквото вие го изпитвате, е илюзия, но необходима за вас, за да напреднете сред ограниченията на Третото измерение. Независимо от това, вие започвате да усещате, че отвъд границите му съществуват по-големи възможности. Наистина, вие пристъпвате в по-висшите вибрации и гарантирано, усъвършенствайки собствените си вибрации, ще останете на пътя към тях. Такъв напредък е неизбежен, тъй като е време да оставите старите вибрации заедно с онези души, които остават в тях по свой избор. Ние ви казахме преди и отново повтаряме, че това е краят на цикъл и началото на Нова Епоха. В такива времена се случват големи промени, които неизбежно водят до хаос преди нещата да се успокоят, но от това ще дойде този траен мир, към който се стреми всяка душа.

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com