We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Saturday, August 22, 2015

Bulgarian - СаЛуСа – 21 август 2015г.СаЛуСа – 21 август 2015г.

Прочели за забележителните промени, за които е казано, че ще се проявят, вие внимателно ги доближавате. Ние знаем, че мнозина от вас очакват с нетърпение да видят какво ще стане, когато ще се придвижите през по-висше и по-чисто енергийно поле. Във всеки случай е мъдро да внимавате, защото с най-добрите намерения ви е дадена информация съвсем добросъвестно само за обстоятелствата, които понякога се променят. Мнозина може да изпитат тази промяна и повече от вас със сигурност ще я изпитат до края на годината, включително портали, които ще се отворят и ще извисят съзнанието на Човечеството. Няма да сме изненадани, каквото и да се случи, защото промените са предопределени да се случат много скоро. Ще последват със сигурност повече промени, тъй като Новата Епоха започва да се установява. Обаче не очаквайте твърде много твърде скоро , защото има да се извърши много работа , особено разпределението на фондовете. Дори по нашите стандарти ще е нужно известно време, за да може това да достигне всички вас, но все пак вие ще го определите като изключително постижение. Ние добре сме планирали този период и сме добре подготвени за това, което предстои.

По вашите стандарти ние имаме неограничени ресурси, за да изпълним задачите си, така че може да сте сигурни в големия напредък след като веднъж нещата тръгнат. Именно това ви беше обещано преди много години и ние ви призоваваме към търпение. Междувременно ние държим под око тъмните сили, както правим от толкова много години. Бихме  обяснили това по отношение на способността ви да спрете друга Световна война, която най-вероятно би била започнала някъде през втората половина на предишния ви век. Както преди обяснихме, трябва да оставим определени ситуации да се разиграят естествено. Не можем да се намесваме в последиците от вашите действия, освен ако Висшите Същности не позволят това.

Някои от вас са загрижени за семейството и приятелите си, които сякаш не знаят за значимостта на крайните времена. Най-мило ви молим да не се тревожите, защото всички души ще бъдат точно там, където трябва да са в началото на Издигането. Вие не може да промените тяхното бъдеще заради тях, защото те вече са взели решение, дори да не го осъзнават. Чрез вибрациите си вие ще се намерите на пътя, който е правилен за продължаващата ви еволюция, тъй като намирате пътя си обратно към Светлината. Бъдете сигурни, че онези души, които се затрудняваха да се извисят, получават всяка помощ, за да се пробудят за истината. Към тях се отнасят с любов и милост, както към всички души. За онези от вас, които знаят, че са готови да се извисят, ние ви молим да помагате, когато има нужда от помощ, защото ще сте в състояние да прецените кое ниво да използвате.

Ако не веднага, то не след дълго вярваме, че ще”почувствате”промените във вибрациите, но ако не е така, това не означава, че не се възползвате от тях. Трябва да си спомните , че като колектив вие сте сбор от души, които са на много различни нива на еволюция. Ето защо еволюцията на Земята предлага по-бърз напредък. И все пак винаги е нож с две остриета, защото може по-лесно да се заблудите. Ако не се чувствате готови да се извисите, не се обвинявайте, защото имате колкото време ви е нужно, за да напреднете, тъй като в реалността не съществува такова нещо като време. Всичко е в Сега, което означава , че в крайна сметка може да отидете назад или напред във времето. Ще го разберете по-лесно, когато се придвижите в по-висшите измерения. Наистина това ще отговори на много въпроси, които имате сега. Великото Пробуждане се случва и с времето все повече души ще отговарят на навлизащите по-висши вибрации. Определено постепенно ще узнаете за промените и ще се радвате да бъдете издигнати над по-ниските вибрации. Цялостният ефект ще бъде споделяне на мощни енергии, което ще доведе до привличане на още повече Светлина към Земята  и така ще продължи, докато Светлината стане доминираща. Обаче ние трябва да ви призовем напълно да подкрепяте Светлината и да направите каквото зависи от вас, за да гарантирате, че тя се разпростира надлъж и нашир. Винаги поддържайте фокуса си на целта и не се страхувайте, независимо от това, което се случва около вас.

Имайте предвид, че работихте от еони от време, изпитвайки живот в по-низшето измерение, знаейки, че накрая ще имате възможността да се извисите отново. Сега е това време и ние разчитаме на Служителите на Светлината да помогнат за реализирането на новите енергии. Със сигурност ще сте в състояние да напреднете много по-бързо сега, когато Илюминатите са със значително намалена сила. Намалена дотолкова, че повече не могат да успеят с плана си за контрол над населението на Земята и да намалят статуса ви до статус на роби. Така че може да продължите с плана си за този живот, знаейки , че имате чудесна възможност да успеете.

Скоро ще сте в състояние да разпознавате  Галактическите Същества, които се въплътиха на Земята чрез техните думи и дела. Те ще станат по-отворени в работата си , знаейки, че е сравнително безопасно да бъдат разпознати такива, каквито са. Когато Служителите на Светлината обединят силата си, тя се удвоява и утроява, а те представляват внушителна група, която продължава да расте постоянно. Сред тях ще откриете водачите си, които ще споделят с вас напредналото си знание. На свой ред те ще бъдат подкрепяни от По-Висши Същества, които също ще допринесат с най-напредналото си знание. Така че виждате, че веднъж след като започнат нещата, напредъкът ще дойде бързо.

Галактиката очакваше знаци, които показват, че Земята се издига и благодарение на вашата всеотдайност , приема се, че такъв напредък е отбелязан и че продължаващият и успех е гарантиран. В По-Висшия План всичко е наред, затова не позволявайте на негативни съобщения или действия по никакъв начин да занижават решителността ви да успеете. Там, където нещата сякаш са повлияни от негативни действия, моля, имайте предвид, че не всичко е такова, каквото изглежда на повърхността. Понякога кармични ситуации са резултатът от действия, които са извършени преди много време. Просто разберете, че се научават необходими уроци, които трябва да се изчистят, защото не могат да бъдат занесени напред. Новата Епоха е време на изчистване, което ще гарантира, че всички уроци са доведени до край и са завършени.

Благодаря ти, СаЛуСа
Майк Куинси

You can subscribe to the mailing list for these messages by going to: www.treeofthegoldenlight.com/new_subscribe.html    Left click on the heading
“Subscribe to Tree of the Golden Light Weekly Message” and it will take you to the Subscribe page – go to the bottom and under the heading “etfirstcontact” enter your Email address twice as requested. You can also “unsubscribe” from the same page.   

 


Превод:Tauno

No comments:

Post a Comment

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com