We are helped quite considerably by those of you who are not just standing up for the truth, but getting out and about to spread it far and wide.

SaLuSa 11-January-2012

Followers

Google+ Followers

keshe

Хаторите – Световната Медитация от 11.11.11 и Настройването към измеренията на Хаторите
Хаторите – Световната Медитация от 11.11.11 и Настройването към измеренията на Хаторите
Актуализаця от Том Кениън


 
November 25, 2011

 


Бележка: Първата част от това съобщение е свързана със Световната Медитация на Хаторите от 11.11.11, която се случи преди няколко седмици, докато втората част от това съобщение се свързва с Настройването към Измеренията на Хаторите и как да извлечем най-голяма полза от тях в бъдеще – независимо дали вие участвахте или не в Световната Медитация.

Целта на Медитацията от 11.11.11 е да се даде възможност на индивида (т.е. вие) чрез съживяване на ендокринната ви система посредством предаване на етерна светлина и каталитичен звук, за да ви поддържа по време на процеса по издигане (което означава живот нагоре в съзнанието).

Тази Медитация беше мултиизмерна и интеризмерна по природа и преодоляха възприетите граници на времето и пространството.

Получихме безбройни съобщения от целия свят, показващи, че много хора имаха мощни и силни преживявания независимо къде са се намирали физически през тридневния период от 11 до 13 ноември.

Това мултиизмелно предаване от Хаторите на 11.11.11 беше по мое мнение една от най-силните Световни Медитации, дадени от тях до сега.

Хаторите винаги са твърдели, че трансформацията на колектива ще излезе и чрез трансформация на индивидите, и чрез съзидателно взаимодействие между индивидите (т.е. между вас и мен) и чрез света около нас.

Ние всички сме се научили (както беше обусловено) да се адаптираме към на пръв поглед външния свят като че ли е „истински”. Но”реалност” е нещо, което е непостоянно или променливо, а в този цикъл от време, според Хаторите и нашите външни и вътрешни реалности се променят и ще продължат да се променят с безпрецедентна скорост.

Този ускорен темп на планетарна промяна се преживява от много от нас под формата на странна двойственост – и като стресиращ фактор, и като еволюционен катализатор.

Нашите отговори на ускорената промяна на планетарната реалност са, според мен, резултат от няколко фактора.

Някои от тези фактори включват нашите вярвания, разглеждащи какво е възможно и какво не е възможно – и за нас и за обществото. С други думи, ако мислите, че изместването на планетарната реалност ще бъде стресиращо и трудно за вас, тогава то ще бъде. Ако мислите, че процеса ще ви даде сили и ще ви помогне да еволюирате по-бързо, тогава е по-вероятно това да бъде вашето преживяване.

Нашите нагласи по отношение на бързата и радикалната промяна са също ключови фактори, каквито са неврологичните реалности на нашите мозъци. Под неврологични реалности имам предвид колко бързо и елегантно вашата нервна система се адаптира към нови и неочаквани ситуации.

И най-накрая, поне според Хаторите, хормоналните модели на телата ни, както и качеството на нашите хормони оказват влияние на това колко отворени или затворени сме за нови реалности и колко добре или зле отговаряме на тези нови реалности. Именно поради това Хаторите създадоха Хипофизно Настройване към Измеренията – за да изпълнят цялата ендокринна система с етерна светлина, така че да можете да се изместите и да еволюирате по-бързо да увеличаването на темпото на каталитичната еволюция.

По-нататъшна Интеграция

Докато Световната Медитация от 11.11.11 беше единично събитие, Хаторите имат някои ясни предложения за тези от нас, ангажирани с процеса на издигането (т.е. стремящи се нагоре в съзнанието).

Тяхното предложение е да се интегрират три от техните Настройвания към Измеренията във вашия ежедневен живот по каквито и да било удобни за вас начини. Тези три настройвания са Хипофизно Настройване към Измеренията, което беше фокусът по време на Медитацията от 11.11.11, Pineal Настройване към Измеренията и Сърдечно Настройване.

Тези Настройвания към Измеренията са акустични аналози на модели етерна светлина и са, за много хора (включително и за мен) мощни трансформатори на осъзнаване. Тази дума мощен е важна тук. Както с всички мощни инструменти, човек трябва да ги използва поне трезво и умерено.

Благодарение на каталитичната си природа, тези три Настройвания могат лесно да раздвижат нещата и емоционално и енергийно. Този процес на раздвижване може да бъде неудобен за някои хора, особено, ако вие насилвате нещата много – имам предвид слушане на Настройванията твърде много пъти за даден период от време.

Повече не е по-добре тук. Нека обясня.

По време на подготвителната сесия в Сиатъл, преди Световната Медитация, представих метафора на групата. Държах контейнер с вода, който имаше капак. Аз казах, че контейнера представляваше как всеки от нас се е научил да се съдържа по начини, уникални за всеки един от нас.

Водата в контейнера представляваше световете на емоция и несъзнаваното. А повечето от нас се научиха как да слагат капак и на емоциите, и на неосъзнатите сили в нас, за да се адаптират към обществото.

След това обясних, че това, което направи Хипофизното Настройване, беше да стимулира увеличен поток от етерна светлина и каталитична вибрация в ендокринната система. Тази „нова” енергия се движеше с по-бърза степен на вибрация от вибрационната степен на нашата ендокринна система. А, аз обясних, че това бе като разклащане на контейнера, който задържаше водата. След това енергично разтърсих контейнера и капака изхвърча отгоре, разплисквайки вода по цялата сцена и по мен, трябва да добавя!

Това е което се случва с тези Настрования. Когато ги слушате, вие отваряте канал за тези по-високи вибрационни енергии от етерните царства от светлина, за да навлязат във вас.

Ако ги слушате редовно, те ще ви съживят. А този процес на съживяване ще трансформира съзнанието ви.

Ако ги слушате твърде много, обаче, ще стимулирате мощна прочистваща реакция, с която може би ще ви е неудобно да се справяте.

Тази зона на комфорт е различна за всеки от нас. Вземете мен, например. В някои дни мога да слушам Хипофизно Настройване няколко пъти на ден и да се чувствам чудесно зареден със съживителните енергии. В други дни, едва мога да издържа да я слушам веднъж. Даже се знае, че съм спирал слушането по средата няколко пъти, особено когато чувствах твърде много детоксикация, възникваща за моята зона на комфорт.

Някои от вас сте, без съмнение, доста наясно с детоксициращите странични ефекти от „твърде много” етерна или духовна светлина. А много от вас вероятно научиха как да поддържат темпо, така че да се намери правилния баланс между не-твърде-много трансформиращи енергии с не-твърде-малко трансформиращи енергии. За тези от вас, които сте нови за този тип лични трансформации, силно препоръчвам да прочетете статия, която написах със заглавие „ Психо-духовна Детоксикация” Psycho-spiritual Detoxification, която може да бъде открита в раздел статии в нашия уебсайт (http://www.tomkenyon.com/).

Но нека да се върнем към предложенията на Хаторите по отношение на трите Настройвания. (i.e. the Pituitary, the Pineal and the Heart).

Предложения за Слушане

Целта е важна точка, като се има предвид с кое Настройване да работим.

Хипофизното Настройване към Измеренията бе създадено, за да изпълни хипофизната жлеза, както и цялата ендокринна система, с етерна светлина и каталитична звукова вибрация.

Следователно, целта му е да съживи ендокринната система, която, според Хаторите е мощен дар за процеса н възнесението.

Епифизното Настройване към Измеренията изпълва епифизата с етерна светлина и каталитична звукова вибрация. Целта му е да стимулира латентен потенциал в епифизното тяло, което според Хаторите действа като интеризмерна антена - настройваща ви към по-висшите царства на светлината. Придавайки по този начин друго ниво на духовно прозрение и разбиране.

Целта на Сърдечното Настройване към Измеренията е да активира сърдечната чакра и да отвори междуизмерен портал към по0-дълбоко усещане за себе си и целия живот. Това Настройване лично ми се струва малко странно в това, че то не е щастливата бълбукаща енергия, която би се очаквала.

Когато попитах Хаторите за това, те казаха, че Сърдечнто Настройване активира сърдечен портал към междуизмерното знание и че ние трябва да преминем през нашите натрупани брони или защити с цел да се извърши цялостно преминаване. Следователно, за много от нас, включително и за мен, това определено е процес- но тогава, според моя опит, всичките Настройвания са процес,, който е най-добре да предприемем с ангажираност и постоянство, ако златото на новото прозрение и духовна енергия е на път да бъде успешно възстановено от шлаката на личната история и миазмите на цивилизацията, които ни разделят от нашите собствени по-висши естества.

Бих предложил да слушате всичките три Настройвания, ако вече не сте го направили (Бележка: линковете към тези три безплатни аудио файлове са в дъното на страницата). След това работете редовно с това (тези), към което се чувствате най-привлечени. Колко редовно, оказва се, че ще зависи от това колко време ще можете да посветите на слушане и къде е зоната ви на комфорт (т.е. преди да започнете детоксикацията на негативните мисъл-форми, емоции, спомени и впечатления, както и фини и не толкова фини физически токсини).

С други думи, как работите с Настройванията е интуитивен призив от ваша страна, базиран на това, което преживявате, когато ги слушате.

Важна Здравна Бележка: Докато тези Настройвания се занимават с ендокринните жлези, те с не са медицинско лечение. Те бяха създадени единствено с цел за себе-изследване и себе-трансформация. Ако подозирате, че се занимавате с ендокринни дисбаланси, строго препоръчвам да се консултирате с професионален медик.

Линковете към тези три Настройвания към Измеренията са отдолу.

Когато кликнете на който и да е линк, ще бъдете насочени към Звукови Дарове Sound Gifts, в който раздел от сайта се намират.

След приемането на условията в Listening Agreement, ще ви се даде достъп до всичките три Настройвания към Измеренията и до другите файлове.

For a link to the Pituitary Dimensional Attunement, as well as instructions for its use, click here. Хипофизно Настройване към Измеренията.

For a link to the Pineal Dimensional Attunement, as well as instructions for its use, click here.

Епифизно Настройване към Измеренията.

For a link to the Heart Dimensional Attunement, click here. Сърдечно Настройване към Измеренията.

Tom Kenyon

Превод: Tauno - Website: Elven Inspired 

meditation

ASHTAR

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel

Conversation with A Man Who Went to Mars by Morgan Kochel
Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel

HONOURING A HERO

HONOURING A HERO
Vassil Levski 1837 - 1873

GTC


de
Berlin
Sunday, 8:00 p.m.
uk
London
Sunday, 7:00 p.m.
es
Madrid
Sunday, 6:00 p.m.
ru
Moscow
Sunday, 10:00 p.m.
fr
Paris
Sunday, 8:00 p.m.
se
Stockholm
Sunday, 6:00 p.m.
at
Vienna
Sunday, 6:00 p.m.
id
Jakarta
Monday, 2:00 a.m.
cn
Shanghai
Monday, 3:00 a.m.
Telepathy Live Event
The transmission of the event will start automatically - Please reload this page as may be necessary!
usdv
Denver
Sunday, 12:00 p.m.
usla
Los Angeles
Sunday, 11:00 a.m.
usmp
Memphis
Sunday, 1:00 p.m.
usny
New York
Sunday, 2:00 p.m.
ussf
San Francisco
Sunday, 11:00 a.m.
br
Rio de Janeiro
Sunday, 5:00 p.m.
ca
Vancouver
Sunday, 11:00 a.m.
au
Sydney
Monday, 6:00 a.m.
jp
Tokyo
Monday, 4:00 a.m.

http://www.the-starpeople.net/liveus.html

First Contact - Live Telepathy Event.

NEDERLANDS/DUTCH

CZECH
ITALIANO/ITALIAN

FRANÇAIS/FRENCH

PORTUGUÊS/PORTUGUESE

MORE LANGUAGES

OUR FAMILY OF THE STARS

THANKS.

Morgan Kochel says

Разговор с човек, който е ходил до Марс от Morgan Kochel


Mоята цел е само да му помогна историята му да бъде чута, защото ако тази история Е вярна, хората на тази планета са лъгани в огромни размери и, вероятно, това би могло да помогне на движението за разкриване на НЛО. Време е лъжите да бъдат разкрити, време е за Истината – каквато и да би могла да бъде – да се знае веднъж и завинаги.

Mike Quinsey translations

despertando.me - other channels

March of Millions

GALACTIC CHANNELINGS

JOHN SMALLMAN

JOHN SMALLMAN
на български

GREG GILLES

GREG GILLES
на български

MONTAGUE KEEN

MONTAGUE KEEN
на български

WANDERER OF THE SKIES

WANDERER OF THE SKIES
на български

MATTHEW WARD

MATTHEW WARD
на български

Dear Readers,We are looking for new translators English-Korean + English-Latvian for SaLuSa's messages and English-Indonesian + English-Latvian for Wanderer’s messages.We are a team of translators from all over the world (more than 200 people for 37 languages) that wants to spread messages of Unconditional Love and Spirit Light as far and wide as possible.Would you like to join us? Please send an email toGalactic Channelings.com(
info@galacticchannelings.com)

and we’ll get back to you. Please understand that we are looking for native speakers (target language) to keep quality standards as high as possible.SHELDAN NIDLE

SHELDAN NIDLE
на български

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL

THE 12 OLYMPIANS WITH GFL
на български

Messages of Love and Light

Messages of Love and Light
на български
We are looking for volunteers wishing to post at these blogs, if possible with some previous experience. Please contact curadora64@gmail.com